Nasıl sakin kalıyorsunuz ?

Dünde ben arkadaşıma karıştım.Bir tane çocuğu zaptedemedigini söyledi.Oglu var 4 yaşında kocaman çocuğu heryere bebek arabasıyla taşıyor.Yurusun alissiim diyorum.Kayboluyor gözümün önünden diyor.

Ondan daha iyisi "sal külotla bahçeye gelirse de yaptır bahçenin bi köşesine "
Alır çocuğumu götürürüm hergün babaannesinin evine. Giydiririm külodunu, sormam da yavrum çiş geldi mi diye. Ohh salsın dedesinin evinin her yerine. Böyle böyle öğrenecekler.

Sabaha kadar midem yandı böyle sinirlenip aglayinca hep mideme vuruyor
Size laf söyleyen de rahat rahat yatıyor ne gerek var. Uykusuzluk insanı yaşlandırıyor. Yüzümdeki tek bir çizginin sebebi olmayı hak etmeyen insanlar yüzünden yıllarca kendine çektirmeye gerek var mı. Siz de söyleyin lafinixi gece rahat uyuyun mışıl mışıl. Valla bazı akşamlar aklıma geliyo uyumadan önce "oh ne güzel söyledim " diyip mutlu mutlu uyuyorum

Alır çocuğumu götürürüm hergün babaannesinin evine. Giydiririm külodunu, sormam da yavrum çiş geldi mi diye. Ohh salsın dedesinin evinin her yerine. Böyle böyle öğrenecekler.
Ahaha kayınvalidemin sucu yok ama burada kendisini ne kadar sevmesem de yapamam yazık titiz biri zaten kafayi yer

Uyyyy şu an hamileyim şimdiden sardı beni korkular. Gereksiz yorum yapanlara karşı nasıl davranmaliyim diye . Ben beni ilgilendiren konularda kontrolün başkasında olmasına tahammül edemem . Güzel güzel tavsiye veren olursa açık olurum aslında görüşlere. Ama kayinbaba da tavsiye vermesin bir zahmet . Dayanamam. Ya da ne bileyim. Sezaryen olsam laf edene, sütun yetiyor mu diyene ben dayanamam gibi . Allah yardımcımız olsun. Ben milleti bir silkelerim gibi geliyor

Ben açıkçası bu zamana kadar eşim dahil kimseden çocuk yetiştirme konusunda eleştiri almadığım için bu kısma cevap veremeyeceğim ama gece bez bağlamanıza gerek yok. Alez takıp ilk zamanlar da çarşaf altına alt açma bezi gibi bir şey serseniz yeterli. Zaten tutuyorlar. Ben 2 yaşı doldurur doldurmaz bıraktırdım, hazırdı bence. Biz daha da erken bırakmışız. Kimi çocuk da daha sonra hazır olabiliyor. Annesi olarak en iyi siz anlarsınız. Ama bırakma yoluna girdiyseniz bir bağla bir aç olmaz. Bez tamamen hayatınızdan çıkmalı. Kolay gelsin.

kayınpederim değil de babam çok karışıyor benim, he he tamam öyle yaparız diyorum geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…