- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Çok biliyorsan al sen alıştır desen yuvan yıkılır :)Yok eyt cikmadıeskiden böyle degildi ben ki severim aslında kayinpederimi kaynanami sevmem şu son zamanlarda sacmaliyor
Dünde ben arkadaşıma karıştım.Bir tane çocuğu zaptedemedigini söyledi.Oglu var 4 yaşında kocaman çocuğu heryere bebek arabasıyla taşıyor.Yurusun alissiim diyorum.Kayboluyor gözümün önünden diyor.Kızımı tuvalete alıstırmaya calısıyorum zaten fazlasiyla gerginim cevremden duydugum yorumlar salak salak konusmalar beni cok geriyor.Akşamlari bez baglamalıymişım daha ufakmış 32 aylık cocuk ufak mı ? Ya da cocuk bakımı konusunda biri beni yersizce ben onca arastirip düsünüp hareket ederken elestirirse cok sinirleniyorum.Dün kayınpederim bize geldi diyor ki böyle sürekli tuvalete götürerek olmaz bıkmış cocuk bezle sen onu gündüz alıştır esime de bana da cocuk azarlar gibi bagırıyor neden bezlemiyorsunuz diye esim yeter baba tamam sus diyor duymuyor andropozda mı böyle oluyor bu erkekler ? Zira eskiden böyle degildi.Gündüz bahceye cıkaracakmışım altinda külotla kalacakmıs alışırmıs cisi kakasi gelince de bir kenara yaptıracakmışim lazımlik falan hikayeymiş üstelik bahce kendi bahcem degil kiradayım 4 aile yasıyoruz bahcede insan varken öyle nasil yapayim orada burada poposunu nasil acayım en son dayanamadım sen kac tane büyüttün baba dedim sonra ben ovv saygısız çeneli gelin oldum haksız mıyim ama ya ? Ben cocukla ilgili geri kafalıca yorumlara katlanamıyorum siz de benim gibi misiniz ? Ya da elestriler karsısında nasıl sakin kalabiliyorsunuz ? Ya da aglamadan nasil cevap veriyorsunuz bana sinirden aglama geliyor.
İyi olmuş umarım birkaç hafta gelmezValla dedim iste kac cocuk büyüttün diye esim oradan tamam baba yeter karışma diyor ama duymuyor ben cevabini verince kalktı gitti simdikilerin cenesi fırın küregi diye söylenerek.
Alır çocuğumu götürürüm hergün babaannesinin evine. Giydiririm külodunu, sormam da yavrum çiş geldi mi diye. Ohh salsın dedesinin evinin her yerine. Böyle böyle öğrenecekler.Ondan daha iyisi "sal külotla bahçeye gelirse de yaptır bahçenin bi köşesine "
Size laf söyleyen de rahat rahat yatıyor ne gerek var. Uykusuzluk insanı yaşlandırıyor. Yüzümdeki tek bir çizginin sebebi olmayı hak etmeyen insanlar yüzünden yıllarca kendine çektirmeye gerek var mı. Siz de söyleyin lafinixi gece rahat uyuyun mışıl mışıl. Valla bazı akşamlar aklıma geliyo uyumadan önce "oh ne güzel söyledim " diyip mutlu mutlu uyuyorumSabaha kadar midem yandı böyle sinirlenip aglayinca hep mideme vuruyor
Ahaha kayınvalidemin sucu yok ama burada kendisini ne kadar sevmesem de yapamam yazık titiz biri zaten kafayi yerAlır çocuğumu götürürüm hergün babaannesinin evine. Giydiririm külodunu, sormam da yavrum çiş geldi mi diye. Ohh salsın dedesinin evinin her yerine. Böyle böyle öğrenecekler.
Kayinvalodem alistirimis onu verecekmisiz onlara cocugu 1 hafta oldu canim dedimÇok biliyorsan al sen alıştır desen yuvan yıkılır :)
Uyyyy şu an hamileyim şimdiden sardı beni korkular. Gereksiz yorum yapanlara karşı nasıl davranmaliyim diye . Ben beni ilgilendiren konularda kontrolün başkasında olmasına tahammül edemem . Güzel güzel tavsiye veren olursa açık olurum aslında görüşlere. Ama kayinbaba da tavsiye vermesin bir zahmet . Dayanamam. Ya da ne bileyim. Sezaryen olsam laf edene, sütun yetiyor mu diyene ben dayanamam gibi . Allah yardımcımız olsun. Ben milleti bir silkelerim gibi geliyorKızımı tuvalete alıstırmaya calısıyorum zaten fazlasiyla gerginim cevremden duydugum yorumlar salak salak konusmalar beni cok geriyor.Akşamlari bez baglamalıymişım daha ufakmış 32 aylık cocuk ufak mı ? Ya da cocuk bakımı konusunda biri beni yersizce ben onca arastirip düsünüp hareket ederken elestirirse cok sinirleniyorum.Dün kayınpederim bize geldi diyor ki böyle sürekli tuvalete götürerek olmaz bıkmış cocuk bezle sen onu gündüz alıştır esime de bana da cocuk azarlar gibi bagırıyor neden bezlemiyorsunuz diye esim yeter baba tamam sus diyor duymuyor andropozda mı böyle oluyor bu erkekler ? Zira eskiden böyle degildi.Gündüz bahceye cıkaracakmışım altinda külotla kalacakmıs alışırmıs cisi kakasi gelince de bir kenara yaptıracakmışim lazımlik falan hikayeymiş üstelik bahce kendi bahcem degil kiradayım 4 aile yasıyoruz bahcede insan varken öyle nasil yapayim orada burada poposunu nasil acayım en son dayanamadım sen kac tane büyüttün baba dedim sonra ben ovv saygısız çeneli gelin oldum haksız mıyim ama ya ? Ben cocukla ilgili geri kafalıca yorumlara katlanamıyorum siz de benim gibi misiniz ? Ya da elestriler karsısında nasıl sakin kalabiliyorsunuz ? Ya da aglamadan nasil cevap veriyorsunuz bana sinirden aglama geliyor.
Valla ben tuvalet eğitimini kayınvalidenin yazlığında vermeyi düşünüyorum. Ben titiz biriyim ben kafayı yiyeceğime o yesinAhaha kayınvalidemin sucu yok ama burada kendisini ne kadar sevmesem de yapamam yazık titiz biri zaten kafayi yer
Kızımı tuvalete alıstırmaya calısıyorum zaten fazlasiyla gerginim cevremden duydugum yorumlar salak salak konusmalar beni cok geriyor.Akşamlari bez baglamalıymişım daha ufakmış 32 aylık cocuk ufak mı ? Ya da cocuk bakımı konusunda biri beni yersizce ben onca arastirip düsünüp hareket ederken elestirirse cok sinirleniyorum.Dün kayınpederim bize geldi diyor ki böyle sürekli tuvalete götürerek olmaz bıkmış cocuk bezle sen onu gündüz alıştır esime de bana da cocuk azarlar gibi bagırıyor neden bezlemiyorsunuz diye esim yeter baba tamam sus diyor duymuyor andropozda mı böyle oluyor bu erkekler ? Zira eskiden böyle degildi.Gündüz bahceye cıkaracakmışım altinda külotla kalacakmıs alışırmıs cisi kakasi gelince de bir kenara yaptıracakmışim lazımlik falan hikayeymiş üstelik bahce kendi bahcem degil kiradayım 4 aile yasıyoruz bahcede insan varken öyle nasil yapayim orada burada poposunu nasil acayım en son dayanamadım sen kac tane büyüttün baba dedim sonra ben ovv saygısız çeneli gelin oldum haksız mıyim ama ya ? Ben cocukla ilgili geri kafalıca yorumlara katlanamıyorum siz de benim gibi misiniz ? Ya da elestriler karsısında nasıl sakin kalabiliyorsunuz ? Ya da aglamadan nasil cevap veriyorsunuz bana sinirden aglama geliyor.
Yok artıkKayinvalodem alistirimis onu verecekmisiz onlara cocugu 1 hafta oldu canim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?