- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Herkes söyler ya boşver benim kizim bezi daha yeni bıraktı 44 aylık hemde. Asla bırakmak istemedi yapmadı söylemedi bende çocuğa kızarak bağırarak bıraktırmak istemedim kızım çok hashas ciddi anlamda herşeye ağlayan bir tip. Eşimde zorlama sakın bağla bezi ne zaman hazırsa bırakır dedi çünkü kızım hiç söylemedi denedigim zamanlar. Kızıma herkes aaa sende hala bezmi var nekadar ayıp büyüdün diye tepki veriyordu bir iki kere sustum baktım susacaklari yok sanki bez parasını siz verip çocuğun altını siz degistiriyorsunuz he amma dert yaptınız kendinize dedim insan biyerden sonra patliyor patlamazsan öyle ağlarsın o hisside biliyorumKızımı tuvalete alıstırmaya calısıyorum zaten fazlasiyla gerginim cevremden duydugum yorumlar salak salak konusmalar beni cok geriyor.Akşamlari bez baglamalıymişım daha ufakmış 32 aylık cocuk ufak mı ? Ya da cocuk bakımı konusunda biri beni yersizce ben onca arastirip düsünüp hareket ederken elestirirse cok sinirleniyorum.Dün kayınpederim bize geldi diyor ki böyle sürekli tuvalete götürerek olmaz bıkmış cocuk bezle sen onu gündüz alıştır esime de bana da cocuk azarlar gibi bagırıyor neden bezlemiyorsunuz diye esim yeter baba tamam sus diyor duymuyor andropozda mı böyle oluyor bu erkekler ? Zira eskiden böyle degildi.Gündüz bahceye cıkaracakmışım altinda külotla kalacakmıs alışırmıs cisi kakasi gelince de bir kenara yaptıracakmışim lazımlik falan hikayeymiş üstelik bahce kendi bahcem degil kiradayım 4 aile yasıyoruz bahcede insan varken öyle nasil yapayim orada burada poposunu nasil acayım en son dayanamadım sen kac tane büyüttün baba dedim sonra ben ovv saygısız çeneli gelin oldum haksız mıyim ama ya ? Ben cocukla ilgili geri kafalıca yorumlara katlanamıyorum siz de benim gibi misiniz ? Ya da elestriler karsısında nasıl sakin kalabiliyorsunuz ? Ya da aglamadan nasil cevap veriyorsunuz bana sinirden aglama geliyor.
Çocuğunuzun bile bilinç altına resmen yerleşmiş dedeyi kizdirmayalim düşüncesi. İşte bunlar sıkıntı. Tepkinizi kesinlikle koyun. Kalın o zaman de 1 2 hafta beraber alistiralim de. Zaten kalmazlar o zaman karışmayın de. Keskin bi şekildeKızım cok zeki bir cocuk bu sabah diyor ki anne dedem kızıyor bez takalım la havle dedim
Çok haklısın. Ben he der geçerim ama herkes sakin kalmak zorunda değil. Akıl vermeye gelince çoklar. Yardım istesen herkes kaçacak delik ararKızımı tuvalete alıstırmaya calısıyorum zaten fazlasiyla gerginim cevremden duydugum yorumlar salak salak konusmalar beni cok geriyor.Akşamlari bez baglamalıymişım daha ufakmış 32 aylık cocuk ufak mı ? Ya da cocuk bakımı konusunda biri beni yersizce ben onca arastirip düsünüp hareket ederken elestirirse cok sinirleniyorum.Dün kayınpederim bize geldi diyor ki böyle sürekli tuvalete götürerek olmaz bıkmış cocuk bezle sen onu gündüz alıştır esime de bana da cocuk azarlar gibi bagırıyor neden bezlemiyorsunuz diye esim yeter baba tamam sus diyor duymuyor andropozda mı böyle oluyor bu erkekler ? Zira eskiden böyle degildi.Gündüz bahceye cıkaracakmışım altinda külotla kalacakmıs alışırmıs cisi kakasi gelince de bir kenara yaptıracakmışim lazımlik falan hikayeymiş üstelik bahce kendi bahcem degil kiradayım 4 aile yasıyoruz bahcede insan varken öyle nasil yapayim orada burada poposunu nasil acayım en son dayanamadım sen kac tane büyüttün baba dedim sonra ben ovv saygısız çeneli gelin oldum haksız mıyim ama ya ? Ben cocukla ilgili geri kafalıca yorumlara katlanamıyorum siz de benim gibi misiniz ? Ya da elestriler karsısında nasıl sakin kalabiliyorsunuz ? Ya da aglamadan nasil cevap veriyorsunuz bana sinirden aglama geliyor.
Sanki akıl istedim de çene yapıyor hayir bir de eski kafayla yetişen bir erkek ne anlar tuvalet egitiminden kaynanam dese hadi derim kadin belki bir sey biliyorÇok haklısın. Ben he der geçerim ama herkes sakin kalmak zorunda değil. Akıl vermeye gelince çoklar. Yardım istesen herkes kaçacak delik arar
Bana da hep salak salak konusaar denk geliyor hayir guleryuzlu biri de degilim gayet asık suratlıyim nereden buluyorlarsa o yuzuKimse bana salak salak yorumda bulunamıyor ya,deli deliyi görünce sopasını saklıyor
Bir annem var, ona da zaten takılmamayi öğrendim 32 senede
Emekli herhalde saracak yer arıyor. Bu ağırbaşlı olmayan kp de ne iticiSanki akıl istedim de çene yapıyor hayir bir de eski kafayla yetişen bir erkek ne anlar tuvalet egitiminden kaynanam dese hadi derim kadin belki bir sey biliyor
Dedi dedi kayinvalidem gelsinmiş alıstırsınmıs ne ugrasmisim isten izin almaya cocukla onu 5 dk yalnız bırakabilirim sanki de kadınla aram zaten iyi değil ne alaka cocugumu o ögretecek.Baskasinin ögretmesini istesem bakıcısına ögretmesini söylerim bakici esimin yengesi kızımin cok sevdigi biri ben o deneyimi kendim yasamak istedigim icin isten izin aldım tahammül edemiyorum yorumlarınaÇocuğunuzun bile bilinç altına resmen yerleşmiş dedeyi kizdirmayalim düşüncesi. İşte bunlar sıkıntı. Tepkinizi kesinlikle koyun. Kalın o zaman de 1 2 hafta beraber alistiralim de. Zaten kalmazlar o zaman karışmayın de. Keskin bi şekilde
Yok eyt cikmadıEmekli herhalde saracak yer arıyor. Bu ağırbaşlı olmayan kp de ne itici
Erken alistirmak istersin daha ufak derler gec ögretirsin gec derler kime göre neye göre gec yani herkesin bir fikri varHerkes söyler ya boşver benim kizim bezi daha yeni bıraktı 44 aylık hemde. Asla bırakmak istemedi yapmadı söylemedi bende çocuğa kızarak bağırarak bıraktırmak istemedim kızım çok hashas ciddi anlamda herşeye ağlayan bir tip. Eşimde zorlama sakın bağla bezi ne zaman hazırsa bırakır dedi çünkü kızım hiç söylemedi denedigim zamanlar. Kızıma herkes aaa sende hala bezmi var nekadar ayıp büyüdün diye tepki veriyordu bir iki kere sustum baktım susacaklari yok sanki bez parasını siz verip çocuğun altını siz degistiriyorsunuz he amma dert yaptınız kendinize dedim insan biyerden sonra patliyor patlamazsan öyle ağlarsın o hisside biliyorum
Iyi evden b.k temizlersin demesi var bak onu atladım ayy fenalik geldi esim sus baba yeter diyor susmuyor adam cenesi basur olasıcaEvde de her yere salar artık.
O ağlama geldiği dönemler geride kaldı. Siz öyle yaparsınız diyip kapatıyorum. Siz de " siz kendi çocuğunuza öyle yapmış olabilirsiniz onun ebeveynisiniz ve bu da benim çocuğum ebeveyni benim ve onunla ilgili kararları ben veriyorum, yine de tavsiyeniz teşekkür ederim ama ihtiyacım yok" diyebilirsiniz. Elbette ilk tavsiye verilince denmez ama artık defaatle verilince bir güzel söylenir ki üzerine kahve bile içilir. Keyif kahvesiKızımı tuvalete alıstırmaya calısıyorum zaten fazlasiyla gerginim cevremden duydugum yorumlar salak salak konusmalar beni cok geriyor.Akşamlari bez baglamalıymişım daha ufakmış 32 aylık cocuk ufak mı ? Ya da cocuk bakımı konusunda biri beni yersizce ben onca arastirip düsünüp hareket ederken elestirirse cok sinirleniyorum.Dün kayınpederim bize geldi diyor ki böyle sürekli tuvalete götürerek olmaz bıkmış cocuk bezle sen onu gündüz alıştır esime de bana da cocuk azarlar gibi bagırıyor neden bezlemiyorsunuz diye esim yeter baba tamam sus diyor duymuyor andropozda mı böyle oluyor bu erkekler ? Zira eskiden böyle degildi.Gündüz bahceye cıkaracakmışım altinda külotla kalacakmıs alışırmıs cisi kakasi gelince de bir kenara yaptıracakmışim lazımlik falan hikayeymiş üstelik bahce kendi bahcem degil kiradayım 4 aile yasıyoruz bahcede insan varken öyle nasil yapayim orada burada poposunu nasil acayım en son dayanamadım sen kac tane büyüttün baba dedim sonra ben ovv saygısız çeneli gelin oldum haksız mıyim ama ya ? Ben cocukla ilgili geri kafalıca yorumlara katlanamıyorum siz de benim gibi misiniz ? Ya da elestriler karsısında nasıl sakin kalabiliyorsunuz ? Ya da aglamadan nasil cevap veriyorsunuz bana sinirden aglama geliyor.
Sen kac tane bütüttün den gerisi yok bende sinirden direkt aglama geliyor titriyorum dün aksam da öyle olduO ağlama geldiği dönemler geride kaldı. Siz öyle yaparsınız diyip kapatıyorum. Siz de " siz kendi çocuğunuza öyle yapmış olabilirsiniz onun ebeveynisiniz ve bu da benim çocuğum ebeveyni benim ve onunla ilgili kararları ben veriyorum, yine de tavsiyeniz teşekkür ederim ama ihtiyacım yok" diyebilirsiniz. Elbette ilk tavsiye verilince denmez ama artık defaatle verilince bir güzel söylenir ki üzerine kahve bile içilir. Keyif kahvesi
Kendi temizlicek kadar dertlenmiş garibim.Iyi evden b.k temizlersin demesi var bak onu atladım ayy fenalik geldi esim sus baba yeter diyor susmuyor adam cenesi basur olasıca
Alır al desem vallahi alır cocuk aglamasin yeter ki ona gore her sey mübah bir kere ben engel olmasam duvardaki saati verecekti cocuk aglamasin diye o kafadaBez parasını ödeyeceksen devam edelim diye söyleyin diyecem de anlamazlar
Gelinin eli b.k temizlemesin diye cabalayan koca yurekli kayınbabisKendi temizlicek kadar dertlenmiş garibim.
İşiniz çocuğunuzla değil ama bu aileyle zor Allah yardımcınız olsunAlır al desem vallahi alır cocuk aglamasin yeter ki ona gore her sey mübah bir kere ben engel olmasam duvardaki saati verecekti cocuk aglamasin diye o kafada
Bu sık görmedigim hali haftada 3 4 defa görüssem bosanırdım herhaldeİşiniz çocuğunuzla değil ama bu aileyle zor Allah yardımcınız olsun
Yani konuşmaya devam eder ki. Eşiniz bile söylediği halde baba karışma diye karisiyorsa karışır. Benimde böyle problemim var malesefDedi dedi kayinvalidem gelsinmiş alıstırsınmıs ne ugrasmisim isten izin almaya cocukla onu 5 dk yalnız bırakabilirim sanki de kadınla aram zaten iyi değil ne alaka cocugumu o ögretecek.Baskasinin ögretmesini istesem bakıcısına ögretmesini söylerim bakici esimin yengesi kızımin cok sevdigi biri ben o deneyimi kendim yasamak istedigim icin isten izin aldım tahammül edemiyorum yorumlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?