Nasıl Savuşturabilirim

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhaba hanımlar. Sıkıntılı bir iş yerinde çalışıyorum. Özel hayatımda görüşmek isteyeceğim kişiler değil, iş yerimdekiler. Önümüzdeki haftasonuna bir gezi organize edilme durumu var. Ben bu geziye gitmek istemiyorum. Bir bahane bulmam lazım ve öyle bir bahane olsun ki gerçekten de işim olduğu için geziye katılamıyorum izlenimi versin.Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim

Grip olma bu aralar herkes hasta inandirici olur ya da yakin akrabanin hasta olmasi. Birinciyi tercih et. Sizi o kadar cok seviyorum ki bulastirmak istemiyorum dersin.
Bir günde birden bire hasta olduğuma inanmayabilrler. Çünkü bugün işe gideceksem yarın da gezi var diyeyim misal. Ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. İkincisini kullanabilirim :)

En yakın arkadaşınız doğurabilir. Evinizde su borusu patlayabilir acil tamirat gerekir. Veya çamaşır makinası için teknik servis gelecektir evde kalmanız gerekiyordur. Eğer bir hastalık seçecekseniz kusmalı ishalli bir şey olsun 1-2 güne geçer o kanıt da gerekmez Çocuk sahibi olmanın en büyük avantajı: Katılmak istemediğim bir organizasyon mu var : “şey çocuk biraz hasta da”

Bir günde birden bire hasta olduğuma inanmayabilrler. Çünkü bugün işe gideceksem yarın da gezi var diyeyim misal. Ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. İkincisini kullanabilirim :)

Zaten bir gunde hasta olmazsin. Kulucka donemi var. Dun bi sey yedim zehirlendim de diyebilirsin.

Kendime inanamiyorum, yalan soylemesi icin birine tavsiye veriyorum.

Biz yurttayken bi kız vardı. Bir bahane için hastayım de demiştim.. Ben bahane olarak hastayım demem.. Sonra gerçekten hastalanırım bu konuda yalan söylersem demişti.. O kızdan zaten iyi bi tek o özelliği öğrendim.. Hastalık dışında bişey söyleyin..

Böyle durumlarda son dakikaya kadar gidiyormuş hevesliymiş gibi davranıp tam yola çıkmak üzereyken bir terslik oldu mu karşıdakiler şüphelenmiyor
Gitmek istemediğim yere tam bahanem bu oluyor. Son güne kadar hevesli oluyorum aa regl dönemim başladı çok kötüyüm gelemiyorum derim

Böyle durumlarda son dakikaya kadar gidiyormuş hevesliymiş gibi davranıp tam yola çıkmak üzereyken bir terslik oldu mu karşıdakiler şüphelenmiyor
Bence tam tersi
Bizim de bi arkadaş var
Başlarda anlamadık
Hep tamam dio gelmiyo
Aylardır belki
Ara sıra...
Sonunda renk verdi
Biz de inanmadığımızı belli ediyoruz

Regl olun bence, yani öyle söyleyin. Hatta grupta erkekler varsa altını deşmez bile kimse sorgulamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…