- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Bir günde birden bire hasta olduğuma inanmayabilrler. Çünkü bugün işe gideceksem yarın da gezi var diyeyim misal. Ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. İkincisini kullanabilirim :)Grip olma bu aralar herkes hasta inandirici olur ya da yakin akrabanin hasta olmasi. Birinciyi tercih et. Sizi o kadar cok seviyorum ki bulastirmak istemiyorum dersin.
Bir günde birden bire hasta olduğuma inanmayabilrler. Çünkü bugün işe gideceksem yarın da gezi var diyeyim misal. Ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. İkincisini kullanabilirim :)
Gitmek istemediğim yere tam bahanem bu oluyor. Son güne kadar hevesli oluyorum aa regl dönemim başladı çok kötüyüm gelemiyorum derimBöyle durumlarda son dakikaya kadar gidiyormuş hevesliymiş gibi davranıp tam yola çıkmak üzereyken bir terslik oldu mu karşıdakiler şüphelenmiyor
Beni tanıdılar siz kaçın diyesim geldi:)Böyle durumlarda son dakikaya kadar gidiyormuş hevesliymiş gibi davranıp tam yola çıkmak üzereyken bir terslik oldu mu karşıdakiler şüphelenmiyor
MantıklıGrip olma bu aralar herkes hasta inandirici olur ya da yakin akrabanin hasta olmasi. Birinciyi tercih et. Sizi o kadar cok seviyorum ki bulastirmak istemiyorum dersin.
Bence tam tersiBöyle durumlarda son dakikaya kadar gidiyormuş hevesliymiş gibi davranıp tam yola çıkmak üzereyken bir terslik oldu mu karşıdakiler şüphelenmiyor
E işte başlarda anlamamışsınızBence tam tersi
Bizim de bi arkadaş var
Başlarda anlamadık
Hep tamam dio gelmiyo
Aylardır belki
Ara sıra...
Sonunda renk verdi
Biz de inanmadığımızı belli ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?