- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi 1111010001
-
+1neden dürüst olmuyorsun? madem sevdiğin insanlar değiller açıklama yapmak zorunda da değilsin gitmek zorunda da değilsin.katılmayacağını belirt geç.
Ama hep aynıE işte başlarda anlamamışsınız
Merhaba hanımlar. Sıkıntılı bir iş yerinde çalışıyorum. Özel hayatımda görüşmek isteyeceğim kişiler değil, iş yerimdekiler. Önümüzdeki haftasonuna bir gezi organize edilme durumu var. Ben bu geziye gitmek istemiyorum. Bir bahane bulmam lazım ve öyle bir bahane olsun ki gerçekten de işim olduğu için geziye katılamıyorum izlenimi versin.Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim
Evet ya hangi yalani secti acaba.1 1111010001 halledevildiniz mi
Mesajımı beğendi de aklıma geldiEvet ya hangi yalani secti acaba.
Dürüst olmayı çoğu zaman tercih ederim. Ama bu durumda değil. ''Ben sizin ortamında bulunmak ve sizinle aktivite yapmak istemiyorum '' dediğimin ertesi günü işteki herkes bana cephe almış olacaktır. Sizin hiç iş hayatınız oldu mu, kafa yapısı olarak uyumadığınız kişilerle bir arada çalışmak zorunda kaldınız mı?neden dürüst olmuyorsun? madem sevdiğin insanlar değiller açıklama yapmak zorunda da değilsin gitmek zorunda da değilsin.katılmayacağını belirt geç.
Dürüst olmayı çoğu zaman tercih ederim. Ama bu durumda değil. ''Ben sizin ortamında bulunmak ve sizinle aktivite yapmak istemiyorum '' dediğimin ertesi günü işteki herkes bana cephe almış olacaktır. Sizin hiç iş hayatınız oldu mu, kafa yapısı olarak uyumadığınız kişilerle bir arada çalışmak zorunda kaldınız mı?
En basitinden yalniz kalmak isteyebilirsin. Eee ne dedin, tuttu mu?Dürüst olmayı çoğu zaman tercih ederim. Ama bu durumda değil. ''Ben sizin ortamında bulunmak ve sizinle aktivite yapmak istemiyorum '' dediğimin ertesi günü işteki herkes bana cephe almış olacaktır. Sizin hiç iş hayatınız oldu mu, kafa yapısı olarak uyumadığınız kişilerle bir arada çalışmak zorunda kaldınız mı?
Davetiyeyi gormek istemesinler.Kızlarr ben yolumu yaptım''çok yakınımın düğünü var, bu nedenle gelemem. Sizinle gelirsem akşam düğüne yetişemem'' dedim. Ayy hepinize çoookk teşekkür ederim
Asddfghh düşüncesi bile korkunç. Sağolun :)Davetiyeyi gormek istemesinler.
Neyse gecmis olsun.
Gerçekten mi?! Yaa ben hiç böyle roller yapamıyorum. Şu an çok saygı duyuyorum sizeYalan düşünüyoruz şu an..bizden korkulur valla..dişiniz çok şiddetli agrıyabilir..hatta bir pamuk koyup agzınıza yüzünüzü bile şiş gösterebilirsin..ki (ben yaptım bunu) ordan biliyorum..
Gerçekten mi?! Yaa ben hiç böyle roller yapamıyorum. Şu an çok saygı duyuyorum size
Bana sormuşsunuz soruyu, cevaplayayım. Uzun süre mutlu olamadığım insanlarla çalıştım, organizasyonlarına gitmek istemediğimde bahane uydurmadım, beni yok yazın arkadaşlar dedim geçtim. Ama iş hayatına bunu asla yansıtmadım, ihtiyaçlsrı olduğu her an gereğinden fazla destekledim.Dürüst olmayı çoğu zaman tercih ederim. Ama bu durumda değil. ''Ben sizin ortamında bulunmak ve sizinle aktivite yapmak istemiyorum '' dediğimin ertesi günü işteki herkes bana cephe almış olacaktır. Sizin hiç iş hayatınız oldu mu, kafa yapısı olarak uyumadığınız kişilerle bir arada çalışmak zorunda kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?