Nasıl Savuşturabilirim

Mesela aniden şehir dışından akrabalarınız gelsin yatılı

Canım nasılsın önümüzdeki hafta sonu Adana ya geliyorum. Müsaitsindir umarım çünkü sırf seni görebilmek için izin aldım.hafta sonu görüşmek üzere iyi geceler
Yani çok yakın bir arkadaşın Son dakika yanına gelebilir.bence arkadas için plan iptal edilir.

neden dürüst olmuyorsun? madem sevdiğin insanlar değiller açıklama yapmak zorunda da değilsin gitmek zorunda da değilsin.katılmayacağını belirt geç.
Dürüst olmayı çoğu zaman tercih ederim. Ama bu durumda değil. ''Ben sizin ortamında bulunmak ve sizinle aktivite yapmak istemiyorum '' dediğimin ertesi günü işteki herkes bana cephe almış olacaktır. Sizin hiç iş hayatınız oldu mu, kafa yapısı olarak uyumadığınız kişilerle bir arada çalışmak zorunda kaldınız mı?

Dürüst olmayı çoğu zaman tercih ederim. Ama bu durumda değil. ''Ben sizin ortamında bulunmak ve sizinle aktivite yapmak istemiyorum '' dediğimin ertesi günü işteki herkes bana cephe almış olacaktır. Sizin hiç iş hayatınız oldu mu, kafa yapısı olarak uyumadığınız kişilerle bir arada çalışmak zorunda kaldınız mı?

En basitinden yalniz kalmak isteyebilirsin. Eee ne dedin, tuttu mu?

Kızlarr ben yolumu yaptım ''çok yakınımın düğünü var, bu nedenle gelemem. Sizinle gelirsem akşam düğüne yetişemem'' dedim. Ayy hepinize çoookk teşekkür ederim

Yalan düşünüyoruz şu an..bizden korkulur valla..dişiniz çok şiddetli agrıyabilir..hatta bir pamuk koyup agzınıza yüzünüzü bile şiş gösterebilirsin..ki (ben yaptım bunu)ordan biliyorum..

Yalan düşünüyoruz şu an..bizden korkulur valla..dişiniz çok şiddetli agrıyabilir..hatta bir pamuk koyup agzınıza yüzünüzü bile şiş gösterebilirsin..ki (ben yaptım bunu)ordan biliyorum..
Gerçekten mi?! Yaa ben hiç böyle roller yapamıyorum. Şu an çok saygı duyuyorum size

Bana sormuşsunuz soruyu, cevaplayayım. Uzun süre mutlu olamadığım insanlarla çalıştım, organizasyonlarına gitmek istemediğimde bahane uydurmadım, beni yok yazın arkadaşlar dedim geçtim. Ama iş hayatına bunu asla yansıtmadım, ihtiyaçlsrı olduğu her an gereğinden fazla destekledim.
Şu an yurtdışında, çok uluslu bir firmada orta düzey yöneticiyim, üçten fazla milletten oluşmuş bir ekiple çalışıyorum, emin olun aynı kültürden olduğunuz insanların tepkilerini tahmin edip ona göre dürüstçe reddetmek daha kolaydır. Daveti yapıcı bir şekilde reddetmenin yolları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…