Nasıl sorabilirim düşünmekten kafayı yiyeceğim

Ben aslında direk konuşulması taraftarıyım madem evlilik düşünüyorsunuz ve bu konuda net sınırlarınız var fikrinizi ve aklınıza takılanları sorun isterdim ama bunu siz istemiyosunuz. Bunun dışında mesela '' ben çok büyük bir ev istemiyorum 1+1 bir ev bize yeter hem temizliği de kolay olur daha çok vakit ayırabiliriz birbirimize '' denilebilir ya da '' ilerde ailelerimizin evlerine ziyarete gittiğimizde uzun süre kalma taraftarı değilim. Evimizi senle olan rahatlığımı özlerim'' vb. cümlelerle düşüncesini öğrenebilirsiniz

Niye çekiniyorsun ki. Sonradan pişman olursun.arkadaşımın kv si yedek anahtar yaptırmıştı kız eve gittiğinde görümceler kaynana kurulmuş otururken buluyordu. Ben en başından kestim sakın öyle bişeyle karşıma gelme diye.
Açık açık sorun ki ileride koz olsun elinizde

Yanlış anlaşılacak olan ne pardon? Sen kadını istiyorsun da sevgilin istemiyorsun sanacak diye mi korkuyorsun??. Zaten istemiyorsun, konuşursan doğruyu anlamış olacak yanlışı değil. Böyle şeyler açıkça konuşulmalı. En baştan beni yanlış tanır diye açık açık konuşmadığım şeyler şimdi evliliğimde başıma beladır. Ayrılırsa da ayrılsın, evlenip de mutsuz olmaktan iyidir. sor annesinin akibetinin ne olacağını. kendi istediğin neyse onu da açıkça ifade et .bak o kadar söylüyorum...

bacım o zaman sorma. nikah günü öğrenirsin artık ne diyelim :)
2 senedir beraber olduğun evleneceğin insana bu soruyu sormaya çekiniyorsan sen bu işin altından kalkamazsın.
Bence de kalkamam. Çok çekiniyorum böyle konularda yanlış anlaşılmaktan. Nasıl sorabilirim cümle olarak peki

Yani biraz öyle oluyor ama sanki bunları mı içinden hesaplıyorsun kötü niyetlisin falan der gibi geldi niyeyse. Ama kötü niyetle söylemiyorum ki gayet doğal hakkım olan bişey. O da benim annemle yaşamak istemese saygı duyarım tabiki

Kendisine yetebilen biri olduğunu başka çocukları olduğunu belirtmişsiniz o yüzden size yerleşeceğini sanmıyorum.
Belki arada gelir sadece.

Direkt sorun. Büyük ihtimalle bizle oturacak diyecek gibi geldi. Ayrıca bu çok çok önemli bir konu. Açık acik sorun konuşun. Yoksa ilerde başınıza dert olacak

Evet bu tarz bir şekilde ağzını aramak istiyorum ama çok net bir cevap da duymak istiyorum napcam şaşırdım pat diye sorcam herhalde en son

Kendisine yetebilen biri olduğunu başka çocukları olduğunu belirtmişsiniz o yüzden size yerleşeceğini sanmıyorum.
Belki arada gelir sadece.
En son birlikte kaldıkları için sanki tüm yük erkek arkadaşımın üstünde kalcak gibi hissediyorum ben. Herkes evlenmiş hayatını kurmuş çünkü. Biz evlenirsek annesi tek kalırsa sanki biz tek bırakmışız gibi olacak

Nasıl bir giriş yapmalıyım
Aranızdaki iletişimi samimiyeti bilmiyorum ki. Biz evlenmeden önce aile apartmanında kalacaktık, ben de tam safiş hiç garipsemiyordum bu durumu. Taşıncaz kalcaz diyordum. Sonra ben memur olarak atanınca ayrı illerde yaşayınca şimdi diyorum Allah korumuş

Aynen öyle. Bana sorduğunuz sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz

Ben çok karşıyım böyle şeylere çünkü hiç ama hiç sosyal bir varlık değilim hep tek olayım istiyorum kimseye gitmek gelmek kalabalık falan bana göre değil. Düzen takıntım da var her şeyim stabil olsun istiyorum. Ani planlara falan fobim varO yüzden çok korkuyorum böyle şeylerden.

5 çocuklu kadının sizinle birlikte yaşamak isteyeceğini düşünmüyorum, tek olsa neyse. Bence sormayın çok mümkünmüş gibi olmasın. Kendi söyler elbet o zaman tepki verirsiniz.

En kolayı. Evlendiğimizde seninle başbaşa zaman geçirmek bir cok şeyi beraber yapmak yaşamak için heyecanlanıyorum.. Çocugu biraz geç düşünelim olabildiğince birbirimizi tanımakla sevmekle meşgul olalım diyebilirsin. Evimin hanımı olmak eşyalarımızı zevkimizi göre dizmek istiyorum. 2 +1 bize yeter bence. Bir oda yatak odamız olur bir odamız çalışma odası yada ilerde bebek odası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…