Nasıl söylemeliyim?

hayır asla fotoğraf yok sadece ilk öptüğüm kişi olduğu yazılı
Ay canım benim hiç çekinilecek bir durumun yok stres yapmana bile değmez ha çevrene aranızda geçenleri anlatırsa tehdit suçuna bir de özel hayatın gizliliğine dair suç işlemiş olur sen de ona bunları söyle bakalım bir daha tehdit edebiliyor mu, ne yapacakmış da senin hayatını mahvedecekmiş ay komik valla

çok haklısınız hiç böyle düşünmemiştim akşam beni aradığında hayatımda birini istemediğimi ve bir daha konuşmak istemediğimi mi söylesem yola başka birini seviyorum mu desem hangisi daha caydırıcı olur

böyle şeyler söyleyince gülüyor ciddiye almıyor acaba korktuğunu belli etmemek için mi yoksa sen kimse dans ediyorsun demek için mi
Korktuğunu belli etmemek için tabi ki, kim ki o canım benim sana sadece psikolojik baskı yapıyor böylelerine bi höt desen korkudan titreye titreye kaçar emin ol

aynı sehırde bıle olmadıgın bırı onla zamanında sevgılı oldugun ıcın mı senı rezıl edecekmıs
oyle bırsey yaparsa herkes neden onu terk ettıgını neden suan sevgılın olamadıgını nasıl bır ahlaksız ve gereksız adam oldugunu da anlayacak sana ıyılık yapmıs olur tam aksıne

havlasın dursun köpek
sakın korkma

Korktuğunu belli etmemek için tabi ki, kim ki o canım benim sana sadece psikolojik baskı yapıyor böylelerine bi höt desen korkudan titreye titreye kaçar emin ol
evet bana gerçekten çok baskı kuruyor zaten manipüle etmeyi çok iyi bilir kendisi

Hiç bir bahane bulma hele ki hayatımda başkası var sakın deme, beni tehdit edecek kadar çirkinleşebilir biriyle sevgili olmayı bırak arkadaş bile olmam, üstüme gelmeye devam edersen kendini savcılıkta ifade verirken bulursun de şakın çok da tehdit içeren şekilde konuşma hakaret falan etme olur mu

çok teşekkür ederim

savcılık falan dersem çıldırır

bir an önce çözülsün bitsin istiyorum mesele arasın konuşalım da kurtulayım mesaj attım eve geçtin mi diye çünkü eve geçince aricam demişti mesajdan hallolur inşallah

Saplantılı, tehditkar eski sevgili.
Eminim başına kötü şeyler gelen kadınlar da "bir şey yapamaz" diye düşündü.
Ailenize anlatın, gerekirse şikayet de edin.

arar kesin kafayı taktı çünkü hesap soruyor bana bu nasıl konuşma diye 1 saat önce aradığında soğuk konuştuğum için
Canım sana hesap sorma cesaretini verme ona sanırım sen fazla yumuşak başlı davrandın ona. Senin hayatını mahvetmeyi planlayan biriyle nasıl sıcak konuşacaktın acaba,

Sevme biçimi gözlerimi yaşarttı hanzo beyin. İğrenç tehditler gerçekten her kızın hayal ettiği kadar romantik. Siz bu yazdıklarıyla bir savcılığa gidin, sevmek nasıl oluyormuş o da görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…