- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
cı davranıyor sürekli ısrar ediyor ısrsrlsrına rağmen yine hayır diyorum bu sefer sinirleniyor ağır konuşuyorCanım sana hesap sorma cesaretini verme ona sanırım sen fazla yumuşak başlı davrandın ona. Senin hayatını mahvetmeyi planlayan biriyle nasıl sıcak konuşacaktın acaba,
Suç duyurusunda bulunmaz tehditlerine boyun eğersen adla çekip gitmezneden düzgünce bitirmezler ki ilişkiyi neden çekip gitmezler
Çünkü erkeklik gururlarına dokunurneden düzgünce bitirmezler ki ilişkiyi neden çekip gitmezler
Ay çok sinirlendim valla ne hakla ağır konuşuyor terbiyesiz yaçok ısrar
cı davranıyor sürekli ısrar ediyor ısrsrlsrına rağmen yine hayır diyorum bu sefer sinirleniyor ağır konuşuyor
Aynen şu aşamada yapman gereken buADliyeye gidip 'can güvenliğim yok, tehdit ediliyorum' deyip koruma talebi çıkartabilirsiniz.
ücretsiz bir işlemdir sanırım.
Koruma talebinde ne oluyor? polis ,beyimizin iş yerine evine neyse artık oraya gidiyor. Ona hakkında uzaklastirma talebi olduğunu, bunun bir uyarı olduğunu,bundan sonra kizin yanına gider-herhangi bir şekilde arama mesaj vs ulaşmaya çalışırsa...ilk sikayette direkt olarak nezarete alınacağını söyler.
Yani bir güzel göz dağı verir.
Bence bunu yap. Evine falan kağıt da gitmez,rahat ol.
Benim arkadaşım kocasına böyle gözdağı vermişti (sonra barıştı salak,ama sen akıllı bir kız ol,barışma)
Ablacım git bi karakola ,kızlar herkese iyi akşamlar. direkt konuya geçiyorum.1 ay önce ayrıldığım eski sevgilim dün aradı ve barışmak istediğini hala beni sevdiğini söyledi ve sürekli beni barışmadığım durumda hayatımı mahvetmekle tehdit ediyor. aileme sevgili olduğumuzu konuşmalarımızı atacağını söylüyor. üniversite me okuluma gelip tüm fakülte wp gruplarında beni rezil edeceğini söylüyor. iyi düşün taşın kararını ver dedi bu akşam konuşacağız telefonda. ne demeliyim nasıl davranmalıyım? barışmak istemiyorum hayatımdan çıkmasını istiyorum. sessiz sakince
mesaj attım cevap bekliyorum istemediğimi söyledim bakalım ne diyecekAblacım git bi karakola ,
Bi polise göster mesajları.
Arasınlar emniyetten , bi korkutsunlar.
Ayağını denk alır.
aynen öyle yapacağım çok teşekkür ederim desteğiniz için yol gösterdiniztroyofhelenn yavrum, evladım hiç korkma bu haysiyetsiz heriften.
Aranızda bir şeyler geçmiş olsa ve bunları herkese anlatsa nolacak?
Hepimiz geçtik bu yollardan,genç olduk,ufak tefek yalanlar söyledik ailemize,bunlar suç değil...
Annenize olan biteni anlatın, ben de anneyim, oğlum ne kadar büyük bir hata yaparsa yapsın hep onun yanında olurum.
Kızarım,üzülürüm o ayrı, ama evladımı böyle tehdit edecek adamı da paralarım.
Her durum ve şartta sizi koruyacak kişiler sadece ailenizdir.
Bu adam sizi tehdit edip korkutarak istediğini yaptırabileceğini zannediyor.
Bu tehdide boyun eğerseniz arkası gelir.
-Ben aileme her şeyi anlattım,bana yazdığın tehdit mesajları telefonumda duruyor ya benden uzak durursun ya da mahkemede görüşürüz- deyin, tamam.
Fazla söze gerek yok,sonra da hiç bir mesajına cevap vermeyin,onu engellemeyin ki uygunsuz cevap yazarsa elinizde delil olsun.
Göreceksiniz geri adım atacak.
Elin adamının tehditlerini çekmektense anne-babanız olayı öğrenince size kızıp sitem etse de onları dinleyin biraz,bir şey olmaz.aynen öyle yapacağım çok teşekkür ederim desteğiniz için yol gösterdiniz
ya çok teşekkür ederim mesaj attım şu an hala yanıt bekliyorum tehdit etmeye devam ederse size ulaşırımElin adamının tehditlerini çekmektense anne-babanız olayı öğrenince size kızıp sitem etse de onları dinleyin biraz,bir şey olmaz.
Hele anneler, dilimizle kızsak da kalbimiz kıyamaz evlatlarımıza.
Kendi evladımın başına gelmiş gibi üzüldüm.
Süreçte bir avukata danışmanız gerekirse kardeşim avukat,işinde iyidir, sizin adınıza ben danışırım, gerekirse sizi de görüştürürüm.
Yapamaz dert bile etmeyin önce kendisi rezil olur ayrıca üniversiteli birinin sevgilisinin olmasında garip ne var ki aileniz ve insanlar kınasın. Başka bir durum yoksa korkmayın..kızlar herkese iyi akşamlar. direkt konuya geçiyorum.1 ay önce ayrıldığım eski sevgilim dün aradı ve barışmak istediğini hala beni sevdiğini söyledi ve sürekli beni barışmadığım durumda hayatımı mahvetmekle tehdit ediyor. aileme sevgili olduğumuzu konuşmalarımızı atacağını söylüyor. üniversite me okuluma gelip tüm fakülte wp gruplarında beni rezil edeceğini söylüyor. iyi düşün taşın kararını ver dedi bu akşam konuşacağız telefonda. ne demeliyim nasıl davranmalıyım? barışmak istemiyorum hayatımdan çıkmasını istiyorum. sessiz sakince
mahkemeyle nasıl uğraşayım ki kısa yoldan halletmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?