Nasıl söylemeliyim?

çok ısrar
Canım sana hesap sorma cesaretini verme ona sanırım sen fazla yumuşak başlı davrandın ona. Senin hayatını mahvetmeyi planlayan biriyle nasıl sıcak konuşacaktın acaba,
cı davranıyor sürekli ısrar ediyor ısrsrlsrına rağmen yine hayır diyorum bu sefer sinirleniyor ağır konuşuyor

Utanacagınız seyler mi yasadınız
Sevgiliniz oldugunu bilseler ne olacak anlamadım
Sende tehdit et aldım bu yazdıklarını bende yaırn mahkemeye gidiyorum suc duyurusunda bulunucam hodri meydan diyin kendinizden emin sekilde

ADliyeye gidip 'can güvenliğim yok, tehdit ediliyorum' deyip koruma talebi çıkartabilirsiniz.
ücretsiz bir işlemdir sanırım.
Koruma talebinde ne oluyor? polis ,beyimizin iş yerine evine neyse artık oraya gidiyor. Ona hakkında uzaklastirma talebi olduğunu, bunun bir uyarı olduğunu,bundan sonra kizin yanına gider-herhangi bir şekilde arama mesaj vs ulaşmaya çalışırsa...ilk sikayette direkt olarak nezarete alınacağını söyler.
Yani bir güzel göz dağı verir.
Bence bunu yap. Evine falan kağıt da gitmez,rahat ol.
Benim arkadaşım kocasına böyle gözdağı vermişti (sonra barıştı salak,ama sen akıllı bir kız ol,barışma)

Aynen şu aşamada yapman gereken bu troyofhelenn

Konu sahibi ben de zamanında buna benzer şeyler yaşadım, salak gibi sustum. O kadaaar pişmanım ki.
Şimdiki aklım olsaydı mutlaka uzaklaştırma kararını çıkartırdim, devlet (her ne kadar öyle görünmese de) kadınların yanında.
Mutlaka adliyeye git ve koruma talebini cikart.
En azından korkar,bundan sonra başka kızlara bu psikolojik şiddeti yapamaz.
Aile konusunda da söylerse söylesin.. inan ki günün sonunda ailen senin ağızdan çıkanları dinleyecek. Benim hayatımdaki oç'de aileme ulasip birlikte gittiğimiz tatillerden önceki sevgililerime,aileme söylediğim irili ufaklı yalanlara kadar binlerce şey söyledi.
Ne oldu?
Tabii ki hicbirsey. Kötü zamanlar yaşandı ama bitti. Hatta o olaydan sonra,ilginç bir şekilde annemle daha yakın olmaya başladık :)
Yaşadıklarına sahip çık, ailen sana tepki verirse 'zararin neresinden dönersek kardir. Ben bu adamı size damat adayı diye de getirebilirdim,siz de eli yüzü düzgün çocuk diye güle oynaya verirdiniz. Kotu olaylar yaşadıniz,bu olanlar iğrenç. ama ben sukrediyorum ki bu illetten tez vakitte ayrildim' diyebilirsiniz.
Aslında bu şerefsizlerin güç bulmaları ,kendilerini böyle üstte görmeleri hepsi kız ailelerinin suçu. O da ayrı bir hikaye.
Prim vermr,adliyeye git. Biraz da o düşünsün

Ablacım git bi karakola ,
Bi polise göster mesajları.
Arasınlar emniyetten , bi korkutsunlar.
Ayağını denk alır.

Seni tehtit etcek ayıplı görüntün sesin videon bişey yoksa hiç bişey yapamaz ama bu tehdite bi kere boyun eğersen ardı kesilmez
Engelle gitsin
Aşk nasıl bişey işte bak bi anlık duygularla nasıl bi ş... olduğunu göremiyoruz adam sanıyoruz da değer veriyoruz böylesine

troyofhelenn yavrum, evladım hiç korkma bu haysiyetsiz heriften.
Aranızda bir şeyler geçmiş olsa ve bunları herkese anlatsa nolacak?
Hepimiz geçtik bu yollardan,genç olduk,ufak tefek yalanlar söyledik ailemize,bunlar suç değil...

Annenize olan biteni anlatın, ben de anneyim, oğlum ne kadar büyük bir hata yaparsa yapsın hep onun yanında olurum.
Kızarım,üzülürüm o ayrı, ama evladımı böyle tehdit edecek adamı da paralarım.
Her durum ve şartta sizi koruyacak kişiler sadece ailenizdir.

Bu adam sizi tehdit edip korkutarak istediğini yaptırabileceğini zannediyor.
Bu tehdide boyun eğerseniz arkası gelir.
-Ben aileme her şeyi anlattım,bana yazdığın tehdit mesajları telefonumda duruyor ya benden uzak durursun ya da mahkemede görüşürüz- deyin, tamam.
Fazla söze gerek yok,sonra da hiç bir mesajına cevap vermeyin,onu engellemeyin ki uygunsuz cevap yazarsa elinizde delil olsun.
Göreceksiniz geri adım atacak.

aynen öyle yapacağım çok teşekkür ederim desteğiniz için yol gösterdiniz

Korkmayın şikayet edin gerekli yerlere. Tehdit mesajlarını da silmeyin, saklayın mutlaka. Takıntılı, sıkıntılı biri belli ki. Allah kolaylık versin.

aynen öyle yapacağım çok teşekkür ederim desteğiniz için yol gösterdiniz
Elin adamının tehditlerini çekmektense anne-babanız olayı öğrenince size kızıp sitem etse de onları dinleyin biraz,bir şey olmaz.
Hele anneler, dilimizle kızsak da kalbimiz kıyamaz evlatlarımıza.
Kendi evladımın başına gelmiş gibi üzüldüm.

Süreçte bir avukata danışmanız gerekirse kardeşim avukat,işinde iyidir, sizin adınıza ben danışırım, gerekirse sizi de görüştürürüm.

ya çok teşekkür ederim mesaj attım şu an hala yanıt bekliyorum tehdit etmeye devam ederse size ulaşırım

Bugün böyle tehditler savuran yarın kim bilir neler yapar. Manyak olduğu belli. Sakın taviz verme ne yapacaksa yapsın. Ailene de sen anlat ondan önce. Emin ol kızsalar bile arkanda olurlar. Okulda rezil edecekse ancak kendini eder. Bırak hiç cevap bile verme. Israr ederse polise şikayet edeceğini söyle.

Yapamaz dert bile etmeyin önce kendisi rezil olur ayrıca üniversiteli birinin sevgilisinin olmasında garip ne var ki aileniz ve insanlar kınasın. Başka bir durum yoksa korkmayın..

mahkemeyle nasıl uğraşayım ki kısa yoldan halletmek istiyorum

Direkt karakola git, orada ifaden alınır. Onun da ifadesine başvurulunca muhtemelen uğraşmayacaktır seninle. Ben olsam sonuna kadar giderdim ama bu sana yetecekse burada bırakabilirsin.

Şunu unutma; tehtitle yaptığın her şey bir tehtiti daha doğurur. Bugün bunu ister, yarın başka bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…