Nasıl söylemeliyim?

İstediğini yap. Beni bununla mı kandıracaksın adi şrfsiz. Ailem bana en fazla kızar, kızlarını atacak değiller ya. En fazla döverler bundan mı korkacam ben onların kızlarıyım. Ama senin gibi şerefsize tehditlerinden dolayı savcılığa vermekle kalmazlar eşek sudan gelene kadar döverler. Tehdit nasıl olurmuş sen de ailen de görür. Sen benim ailemi tanımıyorsun tanımak da istemezsin. Sen kimsin lan. Gerizekalı Ödlek. Gücün anca böyle tehdide yeter ama bana yetmez. Seni öyle bir süründürürüm ki! Adam olsan tehditle iş görmezsin p.ç

Aynen böyle söyle. Tehdit eden insan korkaktır yemez götü merak etme. Yağmasan da gürle.

Ailene karşı mahçup olacağını düşündüğün bir şey yapmadıysan / cinsellik vs / kesinlikle direk şikayet et.Ki cinsellik yaşadıysan bile korkma bence o kim ki seni rezil edecek.Sakn boyun eğme.

canım bir karakola gıt ve durumu anlat onların yanında ara tehditlerini herkes duysun ...sonra nerede olduğunu soyle...

polise şikayet edeceksiniz konuşmaların çıktısını alıp.kadın cinayeti denen bir şey duydunuz mu?kim kimi rezil ediyormuş ya havlasın dursun esas rezil olacak kendisi.

polise şikayet edeceksiniz konuşmaların çıktısını alıp.kadın cinayeti denen bir şey duydunuz mu?kim kimi rezil ediyormuş ya havlasın dursun esas rezil olacak kendisi.

Hadi söyle bakalım
Ne sanıyorsun babam beni evden falan mı atacak
Ben onun kıymetlisiyim
Ailem bana en fazla kızar ama her zaman yanımdalar
Özel konuşmalarımızı ifşa etmenin suç olduğunu biliyorsundur herhalde, yap bakalım yaptıktan sonra da savcılıkla sen uğraşırsın benim de elimde senin tehdit ve şantaj mesajların var diye üste çıkmalısın.
Pısarsan, korktuğunu anlarsa üstüne gelir

Telefona acr programını yükle.
Onları da silme
Git savcılığa bi dilekçe ver aklı başına gelsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…