peki şuan neden önceden söylemedin diye benimle kapışmasına ne demeli (((( bir çok kez ima ettim dedim diyor ki şu huyundan nefret ediyorum bir şeyleri ima etmeden direk söyle.Ay!!!!!!
peki şuan neden önceden söylemedin diye benimle kapışmasına ne demeli (((( bir çok kez ima ettim dedim diyor ki şu huyundan nefret ediyorum bir şeyleri ima etmeden direk söyle.Ay!!!!!!
yok cnm o bozulmustur ne de olsa, sinirini cıkartcak yer arıyodur cnku bırı banada agzın kokuyo dese bende bozulurum.ama sen haklısın iyi yapmışsın msj atmakla..
Ben de ima etmeyin,erkekler imadan anlamaz diyecektim ki zaten olanlar olmuş. : )
En iyisi, bir rahatsızlığı olmasından kaygılandığınızı söyleyip toparlamak eğer mümkünse : )
sen nasıl söylersen söyle her türlü bozulacaktı :) şimdi de niye açıkca söylemediğine takılmış. 1 yıl boyunca da iyi sabretmişin, umarım sıkıntıyı çözer.
İmadan ötesini yapmışssın bebeğim, bence anlamayan o yani. Hiçbişi demesen bile, bu kız restoranda bile diş fırçalıyo, ben de dikkat etmeliyim ufacık birşeyden bile tiksinmesin vs. gibi düşünmesi gerekir zaten. İncelikten anlamıyosa senin suçun ne. Olsun gene de söylemişsin ohhh boşver. Gerekli bakımlardan sonra öppp tatlı tatlı, ohhh mis kokulu aşkım de böbürlersin
kızlar benim bir sıkıntım var.(Bu da dert mi yahu demeyin) Benim erkek arkadaşımda ağız kokusu var ve ben bunu ona nasıl kırmadan söyleyebilirim düşünmekten kafayı yicem.Böyle sevgiyle yanına gidiyorum ama direk kokuyu duyunca nefret ediyorum kaçıyorum ondan o da hareketlerin değişiyor diye kızıyor ama diyemiyorum bir türlü ağzın kokuyor diye doktora gitmesini önerdim dolaylı yoldan gitti ama bir şey yok boşuna gittim diyor.Bana akıl verin nasıl söylesem??
Ağız kokuna çözüm bulmazsan seni bir daha öpemem diceksin ne var bunda:26:
evet söylemişsin sonradan farkettim ve alınganlık yapmış. Benim eşimle de toplam 7 yıldır beraberiz. Son zamanlarda ağız kokusu başlamıştı. Sonradan araştırdık öğrendik ki geçirdiği bir ameliyat sonrası metabolizmasındaki değişmelerden falan filan. (kötü bir hastalık atlattık da) ne biliyim 1 yıldır içinde tutman saçma olmuş evet o konuda haklı. Ama ağız kokusunu kendi de farketmeliydi. İlk gündne beri eşimle kokuyu nasıl geçiricez çıldırma noktasındaydık biz de. günde 3 kere diş fırçalıyor, mint şeker atıyor bütün gün ağzına garibim. Bizimkinin çaresi yok.. Belki kendiliğinden geçer.
insan kendi ağzından gelen kokuyu hisetmez mi? hissetmiyormuş demek ki.
böyle insanlar çok fazla ne yazık ki.artık herşeyin geliştiği ülkelerde yaşıyoruz.elimizi neye uzatsak var maşallah ama gelin görünki hala ter kokan insanlar bile vardır bu devirde.böyle insanlar hiç gerilmiyorlar mı kendi durumlarından.:44:
söylediğiniz iyi olmuş.
ya hu biz kılı kırk yarıp nasıl etsek kırmadan soylesek derdindeyiz. adama bak niye ima yapıyorsun demis.
erkekler imadan hoslanmıyor anlamıyor tamam da yav bu adam da dümdüz bildigin valla. gerci
hep diyorum erkeklerde girinti cıkıntı yok dümdüzler
bence de üstüne gitme. ama cok da alttan alma. o dengeyi iyi kur. sonra azıcık sıcak davranırsın görusunce.
konu kapanır tahminimce :))
direkt soyleyin ama uzun suredir boyle bir durum oldugunu degil noldu disin mi curuk midende mi sorun var hic boyle olmazdı diyerek soyleyin onlemini alsın yazacakım ama kıyamet kopmus bile...
soylensin dursun, tepki vermeyin, elbet sakinlesecek
hadi gozunuz aydın o zaman...
mail atmayın bence çok rencide edici olur, çevresini aşırı rahatsız eden birisi olduğunu düşünüp incinebilir bu sefer. kendisiyle konuşurken ağız ve diş sağlığına çok önem verdiğinizi, özellikle ağız kokusuna insanın dikkat etmesi gerektiğini, atıyorum bunun dersini ta ilkokulda aldığınızı, bunun için yaptığınız şeyleri vs anlatın. misal ben her sabah ve akşam diş ipi kullanırım, gargaramı kesinlikle yaparım vs aranızdaki muhabbete göre genel anlamda konuşuyor gibi bu konuların sizin için önemli olduğunu ona tekrar hissettirin, nazikçe.