kızlar benim bir sıkıntım var.(Bu da dert mi yahu demeyin) Benim erkek arkadaşımda ağız kokusu var ve ben bunu ona nasıl kırmadan söyleyebilirim düşünmekten kafayı yicem.Böyle sevgiyle yanına gidiyorum ama direk kokuyu duyunca nefret ediyorum kaçıyorum ondan o da hareketlerin değişiyor diye kızıyor ama diyemiyorum bir türlü ağzın kokuyor diye doktora gitmesini önerdim dolaylı yoldan gitti ama bir şey yok boşuna gittim diyor.Bana akıl verin nasıl söylesem??
anonim bir adresten mail atsanız .
anonim bir adresten mail atsanız .
anonim bir adresten mail atsanız :90:
bende kokuya hıc tahammulu olmayan bırıyım..
ama yüzüne söyleme ya.. cok gurur kırıcı olur...
önemsemıyor olsa da sevgılınden bunu duymak ve 1 yıldır aslında yanındayken senden iğrendiğini bilmek çok üzücü olur..
bence de dolaylı yollardan anlatmak en güzeli..
mesela ben dişciye gideceğim sende benımle gelır mısın ıgne falan yaparsa korkarım yanımda ol de...
onun ıcınde bır randevu al gıderken genel bır kontrol yaptır sende boşa gelmiş olmazsın hem diş taşlarını falan temizlerler mis işte de onu da sok dişciye..
yanındayken de bol bol seker nanelı sakız ıkram et..
aslında 6 yıldır bir birlikteliğim var ve 1 yıldır falan farkediyorum bunu.Rahatsızlık olabileceğini düşündüğümden sürekli doktora git diyorum ama.Söylediklerimi duysanız gülersiniz arada hatta benim ağzım kokuyor mu falan diye soruyorum ki ben aşırı hasssasımdır restaurantta bile diş fırçalayan birisiyim.Yok dio ama ima ettiğimi anlamıo.Bir şekilde söylemeliyim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?