Nasil soylerim anneme

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Merhaba hanimlar
Bundan 9ay once aileme borc verdim 1ay sonra veririz dediler ama bugun oldu tik yok. Durumlarida duzeldi gayet iyiler. Ve o paraya ihtiyacim var ama nasil isticeyecegimi bilmiyorum annem kirilirmi yanlis anlarmi diye korkuyorum. Sizce annem bana küsermi borc verdide kfamiz kalkiyor dermi😮‍💨

Merhaba hanimlar
Bundan 9ay once aileme borc verdim 1ay sonra veririz dediler ama bugun oldu tik yok. Durumlarida duzeldi gayet iyiler. Ve o paraya ihtiyacim var ama nasil isticeyecegimi bilmiyorum annem kirilirmi yanlis anlarmi diye korkuyorum. Sizce annem bana küsermi borc verdide kfamiz kalkiyor dermi😮‍💨
Verirken borç olarak mı verdiniz ?
Yani geri ödeyeceklerini biliyorlardı değil mi ?
Büyük bi meblağ mıydı ?
Açık açık konuşun , ihtiyacınızın olduğunu söyleyin ne zaman ayarlayabileceklerini sorun bakalım ne diyecekler.

Merhaba hanimlar

Paraya sıkıştım destek olur musunuz diye acikca soylebilirsiniz. Ana-kiz arasinda borc mu olur? 😌

Son düzenleme:
Sıkışmış sam para isterim. Borcunuzu ödeyin değil.
Ama bizde herkes herkesten ister bu konuda sıkıntı yok aramızda.

ben kesinlikle isteyemezdim. eger tabii ki cok cok zor durumda kalmadiysam. zaten ailemle arada “borc” diye birsey olamaz.

zoe bir durum. 🤦🏻‍♀️

Yahu bence unutmuslardir onu..
Söylemeye cekiniyorsan ; aynı miktari isteyip borcum var,paraya sıkıştım de..
Sonrasinda isterlerse hatırlatırsin.
Bana ödemenize gerek yok,bende sizden borç almistim annecim şeklinde.

Selam Anneciğim. Ne var ne yok? İnşallah iyisindir :) Ben bu aralar biraz dardayım... Şu yakında zamanda, verdiğim borcu geri alabilirsem çok iyi olacak yaa.. Ele güne muhtaç etmeyin kızınızı jahajshaja Hadi öptüm, ahaliye selam. Not: IBAN.................. :)

Yani biz ailenizi tanimiyoruz nasil insanlar bilmiyoruz ama neden tepki versinki borc olarak verdiyseniz illaki geri vericek.
Bizde böyle seylerin lafi yapilmaz ailem bana bazen ben onlara veririm. Ben annemle hergün konustugum icin borc verdigimde sıkışık oldugumuz zamani bildigi icin kendi geri ödedi biraz rahatlayinca.

Böyle sorduğunuza göre inşallah sorunsuz halledersiniz
Ben aileme 50 bin verdim 2016 da süre konuşmadık konuyla ilgisiz bir şeyi para verdik diye yaptık sandı annem ve küstü
Kalan 20 bin için istemek söz konusu değil yine küser
Konusu bile açılmıyor hiç

Borcunuzu ödeyin muhabbetine girmezdim anneme. Ben de borç isterdim. Sonra da vereceğim vakit aa sizin de bana vereceğiniz vardı fitleştik o zaman der bir daha lafı açmazdım.

Herkese cevap vereyim 1.000 Euro verdim ve 1ay sonra oderiz kizim diye aldi. Bende bugune kadar soylemedim cani sagolsun isterse hic vermesin . Zaten zor durumda kalmasam istemezdim
Onlar isterken bir ay sonra vericez diye almışlar isteyince niye darilsinlar ki durumlarıda düzelmiş açıkça şuanda ihtiyacımız var sıkıştık diyeceksiniz

Herkese cevap vereyim 1.000 Euro verdim ve 1ay sonra oderiz kizim diye aldi. Bende bugune kadar soylemedim cani sagolsun isterse hic vermesin . Zaten zor durumda kalmasam istemezdim
Bin eur da 16 bin .Yani acık acık konusun evliyseniz esinizin üzerinden yürüyün,soruyor falan diye.
Hadi 1-2 bin olsa belki de.
16 binde borc aldıysa vermeli.

500Tl değil ki bu buz gibi 15.000TL. İhtiyacınız varsa istemelisiniz zaten durumları da gayet iyiymiş.

Back
X