- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
Memleketi hakkında bile yalan söyleyen birine ben olsam güvenmezdim.Merhaba kızlar..sizden çok saçma ama aslında benim için çok önemli bi konu hakkında yardım istiyorum.uzatmadan anlatayım.sevgilimle tanisali 6 ay oldu ben edirne de okuyorum anneannemin evinde kalıyorum. Normalde karadenizliyim. Erkek arkadaşımda öyle hatta tam bir laz. Ve karadeniz e karsi ayrı bi hayranlığı var. İlk tanistigimzda nerelisin muhabbetinde akrabamda kaldığım için beni trakyali sandı bende o an için bozmadim ama is artık ciddiye bindi ailemle tanışmak istiyor ve ben zamanında o yanlısı duzeltmedigim için resmen ortada bi yalanim söz konusu ona gerçeği nasıl söyleyeceğim bana yardım edin çok basit bi mevzu gibi ama aylarca sustum kendimi ifade edebilen biri olamadığım için. Bana aylarca neden soylemedin dese doğru düzgün cevabım bile yok .yardimlarinizi bekliyorum..
O hep sen trakyalisin bilmezsin diye dalga geçerken ben hep korkudan sustum çok basit olmicak anlicaginŞu nasıl?
"Edirne'de okuyorum. Aslında Karadenizliyim."
Sevinecegine bende eminim ama nasıl soylicem asıl sorun buÇok enteresan bir durum. İnsan memleketini neden farklı söyler ki. İkiniz de karadenizliymişsiniz, bence sevinir buna.
Sevinecegine bende eminim ama nasıl soylicem asıl sorun bu
6 ay niye soylemedin dicek haklı olarak onu kaybetmekten korkuyorum yalan asla olmicak dedik ama elime yüzüme bulastirdimÖyle dümdük söyle anam....
ben de karadenizliyim diye
Şu nasıl?
"Edirne'de okuyorum. Aslında Karadenizliyim."
Yaptık daha doğrusu o yaptı Ben o hatayı duzeltmedigim için hep sustum çok pişmanım ileride ilişkimizin ciddiye binecegini bilseydim daha detaylı bilgi verirdim6 aydır hiç memleket mevzuları yapmadınız mı yahu?
Enteresan geldi bana
O hep sen trakyalisin bilmezsin diye dalga geçerken ben hep korkudan sustum çok basit olmicak anlicagin
Ya pardonda ben fikir istiyorum sizin beni yargilamaniza gerek yok ben kendimi yargiliyorum yaptığımdan pişman olmasam yardım istemezdim yardimci olmayacaksınız lütfen muhatap olmayinhani filmlerde dizilerde zengin kişiler saklar ya zengin olduğunu fakir gibi davranır aklıma o geldi
ne alakaysa
başka memleketli gibi davranmanın mantıklı bir yanını bulamıyorum
Ben yargılamıyorum sizi böyle fevri davranmanızı gerektiren bir durum yok ortadaYa pardonda ben fikir istiyorum sizin beni yargilamaniza gerek yok ben kendimi yargiliyorum yaptığımdan pişman olmasam yardım istemezdim yardimci olmayacaksınız lütfen muhatap olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?