- 9 Temmuz 2017
- 260
- 141
- 33
- 35
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
Tam yazmak istediklerimEger zamanında söylemezsen sonra daha çok üzülebilirsin. Sevgililigin ilk günlerinde bu konu konuşulmalı. Bir de dikkat etmen lazım bu durumu kullanacak bir tip mi degil mi bunu da çözmen lazım.
Ay doğru ya, öyle bir konu açılmıştı keşke o an patlatsaydım, ama ilk tanıştığımız gündü :/hayatınızdakı kısıye daha once evlenmıs oldugunuzu soylemek zorundasınız soylememek saklamak demek ve saklayınca adam altında baska bırsey arar daha cok dıkkat ceker
halbukı gayet normal bırsey bunu normal gorur ve soylersenız sorun olmaz
sahsen ben bır suredır gorustugum bırı beden daha once basından evlılık gectıgını soylememıs olsa tavrım degısırdı
sımdı tam zamanı 3 hafta olmus ıdeal sure tanıdınız bırseyler ıyı gıdıyorsa artık soylemelısınız evlılıkten ıllakı konu acılır cocuktan falan, orda aman agzım sutden yandı yogurdu ufleyecegım deyın mesela ordan acılır konu
bana da tam aksıne turlu turlu tuhaflıklar olmasına ragmen ısrarla o evlılık adı altında ezıyetı cekenler normal gelmıyor meselaAy doğru ya, öyle bir konu açılmıştı keşke o an patlatsaydım, ama ilk tanıştığımız gündü :/
Bu arada neden bilmiyorum normal görmekte zorlanıyorum. Sülalade, çevrede ilk boşanan falan benim herhalde, en azından yakınlar arasında.. O dönem herkes bir garip davranmıştı garip karşılamıştı, acımışlardı bana. Zaten çökmüştüm zor gelmişti bana herşey ağırdı.. Bilmiyorum o mu yer etti. Ben üstümden atamıyorum bunu.
Ona anlatmaya kalksam sesim titrer, ağlarım belki, helede detay sorarsa..
Biliyorum olmamalı ama , bendeki bir kusurmuş eksiklikmiş yapışmış gibi. Açık açık tam anlamıyla böyle, lütfen boşananlar yanlış anlamasın, çok gençtim, çok travmatik onur kırıcıydı, çevrede kimsede yoktu benzer bir şey.
Of aman olmayacaksa da en baştan bağlanmadan önce olmasın.
Şimdi ben mi konu açıp söyleyeyim sizce?
Ortada hiç yuva olamadı ki :) , nişan oldu, düğün oldu, tatil oldu döndük 2-3 hafta sürümcemede gitti, annemlerde kaldım. istemediler çünkü beni.. Şehir değiştirdim. Hepsi 1 ayda oldu bitti, bişey anlamadım aniden..Ben cok taktir ettim sizi
Boyle bir zorlamaya boyun egmediginiz icin , aman ne olacak yuvam kocam vs diye sacmalayip ayrildiginiz icin kesinlikle cok guclusunuz
Bu kadar cesur bir kadinin asik oldugu adama bunu gururla soylemesi gerekir , siz guclu bir kadinsiniz bununla gurur duyun , ortada saklanacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?