Bir ay olmuştur ama cok nadir goruyorum. Icim gidiyor ya. Yakisikli baya beni ister mi emin degilimZamana bırak, gözlemle, acele etme, zaten zaman gösterir gidiş geliş yap markete ha baktın o acılamıyor adım atabilirsin ne kadar süredir bakısma var??
Ama sen onun sana olan ilgisinden henüz emin degılsın ki emin olunur adım atılır dedıgım gıbı zamana bırak gidip gelısı artır Baska subeyede gidiyordur. Yerinde olsam ortaya bi laf atarım sizi sık göremiyorum Baska subeyedemi gidiyorsunuz gibi cevabından bıle az cok anlaşılır tavrıBir ay olmuştur ama cok nadir goruyorum. Icim gidiyor ya. Yakisikli baya beni ister mi emin degilim
Bir kadın için bir erkekle tanışmak çok kolay çünkü doğuştan oyuncuyuzgencin olduğu reyona gidiyoruz en üst rafta bir ürünü gözümüze kestirip ‘afedersiniz şunu almama yardım eder misiniz’ diyoruz. Gülümseyerek teşekkür edip oradan ayrılıyoruz (az gizem ama demi) iki üç gün sonra bil bakalım ne oluyor. Yine üst rafta bir ürüne yetişemiyoruz afedersiniz!bla bla.. bu sefer mahcup olmuşcasına ben de çok oluyorum tarzında bir gülüş atıp oralarda oyalanıyoruz.
Öküz değilse cevap verip adım atar. Öküzse de çiftlik kurmuyoruz neticede. Ürünü abuk sabuk bir yere koyup (ceza) çekip gidiyoruz.
Markette çalışıyor en kolay tanışma şekli işte slm ver naber de bi ürün hakkında soru sor anlar galibaKizlar ben bir çocuktan cok hoslaniyorum. Markette çalışıyor. Beni farketti bence. sizce aramızda bir seyler olur mu tanisabilir miyim ve nasil tanisabilirim?
Hatta ‘ evet eveet eveeeeet’ diye de bağırabilir benceAyağına bas sonra de ki " ay pardon bu biraz erken oldu galiba."
Olabilir evet. Böylece niyetini daha da belli etmiş olurHatta ‘ evet eveet eveeeeet’ diye de bağırabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?