Nasil tanisabilirim?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.843
4.190
173
Kizlar ben bir çocuktan cok hoslaniyorum. Markette çalışıyor. Beni farketti bence. sizce aramızda bir seyler olur mu tanisabilir miyim ve nasil tanisabilirim?

Zamana bırak, gözlemle, acele etme, zaten zaman gösterir gidiş geliş yap markete ha baktın o acılamıyor adım atabilirsin ne kadar süredir bakısma var??

Bir ay olmuştur ama cok nadir goruyorum. Icim gidiyor ya. Yakisikli baya beni ister mi emin degilim :KK70:
Ama sen onun sana olan ilgisinden henüz emin degılsın ki emin olunur adım atılır dedıgım gıbı zamana bırak gidip gelısı artır Baska subeyede gidiyordur. Yerinde olsam ortaya bi laf atarım sizi sık göremiyorum Baska subeyedemi gidiyorsunuz gibi cevabından bıle az cok anlaşılır tavrı

Buna benzer bir tanışmam vardı kendisi adım attı ama 😁

Bir kadın için bir erkekle tanışmak çok kolay çünkü doğuştan oyuncuyuz :KK51: gencin olduğu reyona gidiyoruz en üst rafta bir ürünü gözümüze kestirip ‘afedersiniz şunu almama yardım eder misiniz’ diyoruz. Gülümseyerek teşekkür edip oradan ayrılıyoruz (az gizem ama demi) iki üç gün sonra bil bakalım ne oluyor. Yine üst rafta bir ürüne yetişemiyoruz:KK48: afedersiniz!bla bla.. bu sefer mahcup olmuşcasına ben de çok oluyorum tarzında bir gülüş atıp oralarda oyalanıyoruz.

Öküz değilse cevap verip adım atar. Öküzse de çiftlik kurmuyoruz neticede. Ürünü abuk sabuk bir yere koyup (ceza :KK3:) çekip gidiyoruz.

Bir kadın için bir erkekle tanışmak çok kolay çünkü doğuştan oyuncuyuz :KK51: gencin olduğu reyona gidiyoruz en üst rafta bir ürünü gözümüze kestirip ‘afedersiniz şunu almama yardım eder misiniz’ diyoruz. Gülümseyerek teşekkür edip oradan ayrılıyoruz (az gizem ama demi) iki üç gün sonra bil bakalım ne oluyor. Yine üst rafta bir ürüne yetişemiyoruz:KK48: afedersiniz!bla bla.. bu sefer mahcup olmuşcasına ben de çok oluyorum tarzında bir gülüş atıp oralarda oyalanıyoruz.

Öküz değilse cevap verip adım atar. Öküzse de çiftlik kurmuyoruz neticede. Ürünü abuk sabuk bir yere koyup (ceza :KK3:) çekip gidiyoruz.

Senaryo harika 😁😁😁😁

Ben kendimden örnek vereyim.

Bir kahve zincirinde çalışan çocuğa abayı yakmıştım. Çocuğun ismi zaten uniformasinda yaziyordu. Genel gozlem yapıp mağazadaki herkesin adını öğrendim ama ne yazık ki bu sosyal medyadan herhangi birini bulup benim bebeye ulaşmama olanak sağlamadı çünkü soyadlarından mağrumdum 🤦🏻‍♀️
Neyse bir yerde bölge müdürlerinin adı soyadı vardı, bir sosyal medya mecrasindan adamı buldum. Oradan arkadaşlarına baktım. Dükkanda çalışan birileri vardı. Onlardan da benim bebeye ulaştım. Falan filan derken gelişti mevzu.

Fişin en sonuna baksana bazı marketlerde kasiyerlerin adi soyadı falan yazabiliyor.

Böyle konuları çok seviyorum ya tam yazlık :dondurma:
Havadan sudan muhabbet aç, sık sık markete bacım, yüz vermezse kendi kaybeder sen bak keyfine.. ayrıca bu işler inan tiple olmuyor, insanın gönlü sırf tipe gitmiyor, rahat ol..

Kizlar ben bir çocuktan cok hoslaniyorum. Markette çalışıyor. Beni farketti bence. sizce aramızda bir seyler olur mu tanisabilir miyim ve nasil tanisabilirim?
Markette çalışıyor en kolay tanışma şekli işte slm ver naber de bi ürün hakkında soru sor anlar galiba

Konu sahibi ben bir market çalışanıyla tanışıp arkadaş oldum. Sadece arkadaş ama daha fazlası yok. Nasıl tanıştığımı anlatayım belki fikir olur sana.Benimki planlı bir tanışma değildi. Arkadaş kasadaydı ben de aldıklarımı kasadan geçirdim, aldıklarım birkaç tl tuttu ve ben adama 200 tl uzattım. Yüzüme bakıp uflayıp puflayarak bu ne dedi. Ordan bakınca neye benziyor dedim anında .Parayı diğer kasada bozdurup paramın üstünü verdi ama nasıl atarlı giderli . Bir şey de söyleyemiyor iş başında. Ben de suratımı astım pis pis bakıyorum . Sürekli gittiğim yolumun üstünde bir marketti. Birkaç gün sonra gittiğimde yine onun kasasına denk geldim özür diledi , o özür dileyince ben de özür diledim . Böylece tanışmış olduk gide gele de sohbet ilerledi tabi.

Back
X