mrb ben yeniyim ve bisi sorup danismak istiyorum cvp verirsenis cok sevinirim
simdi okuklda bir cocuk hep görüyürum. cok terbiyeli edepli birine benziyor yani zibidi degil .
neyse bunun trabzonli oldugunu ve milli görüs cemaatine ait oldugunu biliyorum ama kendisiyle ne bi kontaktimiz var nede baska bisi yani tanistigimiz yok olamazda. ve bunun her kiza bakmiycani biliyorum . o yüzden arkadaslarimdan birini göndersem yanina konusmak icin benden üzeri kötü düsünür.sahsen ben erkek olsam bi kiz bana gelse istemem onu. ama baska türlü tanisma gibi bisiyim yok. onun okulu bu sene bitiyor nasil olacak o is . ve ben su liseli kizlar gibi asik fln degilim. yanio ciddi olsun isterim öyle bi deneyil olmassa olmaz.gibi bisi istemiyorum. ve bugüne kadar hic bir erkekle kontaktim olmadi o yüzden kendim gidip konusmak istemniyorum cünkü nasil davranicagimi bilmiyorum. zaten etraftakilerde dedikodu yapcak yer ariyor .offff sizce neyapmaliyim ?
srry. yanlisim varsa .
Anneni babanı gönder istesinler,başka türlü olmaz senin iş
eline bir yığın kitap al ,
köşeden döneceği anı kolla,
kendisine hızla çarpıp kitapları yere fırlat.
bakalım ne yapacak.
Neden hemen bana arkadaşlık isteği gönderdin bende mi geleyim yarın istemeye
sorry bilmem yeniyim ya arkadasim oldun istedimkabul etme istemiyorsan . ama eger olurda istemege gidersek gel
şakamısın sen yaa...
yazına baktım baktım okudum iyicee..ve şu kanıya vardım...senin canın sıkılmış kilometre dolduruyorsun burda...
geyik topiğine gir canım...başka tavsiyem olmaz sana..
sanıyorumki aklı başında bi cevap da bekleme gelmez...
çünkü yazın çok çocukça ...çocukça bi durum için mantıklı bi cevap verilmez zaten...
yaşın kaç bilemiyorum ama bana olgunlaşmamaışsın gibi geldi...
bunu neden söylüyorum, liseli aşıklar gibi diye bi cümle kullanmışsın ordan hissettim...
lise dönemini geçtiysen eğer, böyle bi yazıyı olgun birine yakıştıramadım...
yanlis anlamissin beni . ben burda ne liselileri kücümsüyorum nede baska bisi. genelikle okuyorum ve söyle cvpl görüyürum sen daha liselisin kücük vesayre o yüzden . ama senin görüsün bunu olgunlukla karsiliyorum. cvp yazma geregin icin yine tsk ederim . ama gercekten amacim lislileri fln kücümsemek degil ne haddime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?