Nasıl tanışabilirim?

Cok haklisin ama bende inlari yapcak cesaret yok. Offfffff

Cok haklisin ama bende inlari yapcak cesaret yok. Offfffff

sen daha kendin kabul etmemissinki asik olmussun..ama bir yerdende kabul etmiyorsun begenmiyorsun yakisikli bile degil falan diyorsun...gozune kestirdigine gore onun yakisikli olmasi gerekmez onu sevmen icin....\

sen cocuklarina bu devirde kimseye guvenmedigin icin guvenecegin baba sureti ariyorsun...emin ol o hic belli olmaz...seni allahin yoluna sokacak diye beklerken bir bakmissin demir parmaklikli penceren burnunu disari uzatamiyorsun...erkeklerle ayni ortamda oturamiyorsun kimseyi evine davet edemiyorsun duruma gelirsin...

he biz isin kotu tarafindan bakiyoruz ya bu efendi dedigin cananvar gibi bir annesi varsa o ne yapacaksin..allah yolunda ilerleyen cocuk anasinin yolundan ilerliyorsun

Ok. Evet dogru …ozmn ben bekliycem bekylicem oyle. Bi yandan git bisiler yap diyorum kendime bi yandan bosver herseyi zamana kader birak diyorum. Ama düsünmesende edemiyorum.

Kesin Almanci bu kiz

Son düzenleme:
bir arkadaşın yazdığı yere kapaklanma olayını okudum da çok hoştu.
bana hürremi çağrıştırdı.

sen çocuğun tam yanından geçerken bayılma numarası yap.
seni tutarsa, gözlerini kollarında açarsın.
tutmazsa hastanede artık.

Tatlım milli görüş cemaati erkekleri asla bir kıza bakmaz ki hele de açık bir kıza ve kapalı olanların da baya bi kapalı olması lazım yani.

Kız baya saf yaa. Çocuk kızlara bakmıyor diye tav olmuş. Yasak onun kızlara bakması yasaaak.

Ayrıca onun ailesi veya cemaati tarafından ayarlanmış bir eşi olabilir. Ya sözü vardır, ya imam nikahlıdır. Öyle değilse bile sana hayatta yaklaşmaz.

Bence biraz köşene çekil, hormonlarının sakinleşmesini bekle, o arada Türkçe kitaplar oku, kendine katkın olsun.

rengi belli olmayandan kork.
bu tarz erkekler daha çok aldatır ruhun duymaz. bir arkadaşımdan şahit olduğum bazı şeyler oldu ve şaşırdım
bu ınsan mı dedım , inanmadım yok yapmaz dedım.

heralde o insanın eşine söyleselerdi
hayatta inanmazdı, çünkü bizde duyduğumuzda şaştık kaldık.

kısacası inanma, güvenme.en azından tanımadan yapma bunu.

Son düzenleme:
bence sen muhtesem yuzyil izle malum oradaki hatunlar pek bir cevherli bu konuda...

Sen ne okuyorsun univ.merak ettim..yani bu kadar kendine guvensiz isen yarin oburgun is hayatinda ne yapacaksin...

He pardon sen o cocukla evlenip evinin kadini olmak istiyordun...

Birde tamam hepimiz turkceyi dusundugumuz gibi yaziyoruzda..sen ne dusunuyorsun onu bizde anlamadik...agir msn dili kullanip masum ev kizi olanida ilk seni gordum...

ben kendime güvensiz degilim.... tr de ne diyorlar bilmiyorum ben haftada iki gün okula gidiyorum hastanin üc günüde calisiyorum bi yil sonra hemsire olucam galiba meslek okulumu ne diyorlar yada onun gibib bisi .

msn dili neymis anlamadim ? hem ne demek istedin anlamadimda msn dili kullanan ev kizi olamaz mi ?

ben o cocugun yanina gidip konusmaya baslassam numara yapmama gerek kalmaz cidden bayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…