simdi allahin yoluna girmek istiyorsan once allaha yalvar cocugu sana gonderip bak ben senin yoluna boyle girerim diye cakallik yapma...icinde varsa hic kimseye gerek duymadan donersin...kaldiki sen takinti yapmissin cok isteyen kisi herseyi goze alir gider konusur ya batar ya cikar onuda allah bilir..sonrada boyle bisey yaptigin icin sonucunda ya gururlanirsin yada kendini paralar burada konu acarsin bizde sana destek olmaya calisiris
Cok haklisin ama bende inlari yapcak cesaret yok. Offfffff
sen daha kendin kabul etmemissinki asik olmussun..ama bir yerdende kabul etmiyorsun begenmiyorsun yakisikli bile degil falan diyorsun...gozune kestirdigine gore onun yakisikli olmasi gerekmez onu sevmen icin....\
sen cocuklarina bu devirde kimseye guvenmedigin icin guvenecegin baba sureti ariyorsun...emin ol o hic belli olmaz...seni allahin yoluna sokacak diye beklerken bir bakmissin demir parmaklikli penceren burnunu disari uzatamiyorsun...erkeklerle ayni ortamda oturamiyorsun kimseyi evine davet edemiyorsun duruma gelirsin...
he biz isin kotu tarafindan bakiyoruz ya bu efendi dedigin cananvar gibi bir annesi varsa o ne yapacaksin..allah yolunda ilerleyen cocuk anasinin yolundan ilerliyorsun
mrb ben yeniyim ve bisi sorup danismak istiyorum cvp verirsenis cok sevinirim
simdi okuklda bir cocuk hep görüyürum. cok terbiyeli edepli birine benziyor yani zibidi degil .
neyse bunun trabzonli oldugunu ve milli görüs cemaatine ait oldugunu biliyorum ama kendisiyle ne bi kontaktimiz var nede baska bisi yani tanistigimiz yok olamazda. ve bunun her kiza bakmiycani biliyorum . o yüzden arkadaslarimdan birini göndersem yanina konusmak icin benden üzeri kötü düsünür.sahsen ben erkek olsam bi kiz bana gelse istemem onu. ama baska türlü tanisma gibi bisiyim yok. onun okulu bu sene bitiyor nasil olacak o is . ve ben su liseli kizlar gibi asik fln degilim. yanio ciddi olsun isterim öyle bi deneyil olmassa olmaz.gibi bisi istemiyorum. ve bugüne kadar hic bir erkekle kontaktim olmadi o yüzden kendim gidip konusmak istemniyorum cünkü nasil davranicagimi bilmiyorum. zaten etraftakilerde dedikodu yapcak yer ariyor .offff sizce neyapmaliyim ?
srry. yanlisim varsa .
Kesin Almanci bu kiz
Almancii degilim TÜRKÜM. Almanyada yasiyorum okadar
Almanya'da yasayan Türklere Almanci diyorlar sekerim o anlamda söyledim
Tatlım milli görüş cemaati erkekleri asla bir kıza bakmaz ki hele de açık bir kıza ve kapalı olanların da baya bi kapalı olması lazım yani.
mrb ben yeniyim ve bisi sorup danismak istiyorum cvp verirsenis cok sevinirim
simdi okuklda bir cocuk hep görüyürum. cok terbiyeli edepli birine benziyor yani zibidi degil .
neyse bunun trabzonli oldugunu ve milli görüs cemaatine ait oldugunu biliyorum ama kendisiyle ne bi kontaktimiz var nede baska bisi yani tanistigimiz yok olamazda. ve bunun her kiza bakmiycani biliyorum . o yüzden arkadaslarimdan birini göndersem yanina konusmak icin benden üzeri kötü düsünür.sahsen ben erkek olsam bi kiz bana gelse istemem onu. ama baska türlü tanisma gibi bisiyim yok. onun okulu bu sene bitiyor nasil olacak o is . ve ben su liseli kizlar gibi asik fln degilim. yanio ciddi olsun isterim öyle bi deneyil olmassa olmaz.gibi bisi istemiyorum. ve bugüne kadar hic bir erkekle kontaktim olmadi o yüzden kendim gidip konusmak istemniyorum cünkü nasil davranicagimi bilmiyorum. zaten etraftakilerde dedikodu yapcak yer ariyor .offff sizce neyapmaliyim ?
srry. yanlisim varsa .
bence sen muhtesem yuzyil izle malum oradaki hatunlar pek bir cevherli bu konuda...
Sen ne okuyorsun univ.merak ettim..yani bu kadar kendine guvensiz isen yarin oburgun is hayatinda ne yapacaksin...
He pardon sen o cocukla evlenip evinin kadini olmak istiyordun...
Birde tamam hepimiz turkceyi dusundugumuz gibi yaziyoruzda..sen ne dusunuyorsun onu bizde anlamadik...agir msn dili kullanip masum ev kizi olanida ilk seni gordum...
bence sen muhtesem yuzyil izle malum oradaki hatunlar pek bir cevherli bu konuda...
Sen ne okuyorsun univ.merak ettim..yani bu kadar kendine guvensiz isen yarin oburgun is hayatinda ne yapacaksin...
He pardon sen o cocukla evlenip evinin kadini olmak istiyordun...
Birde tamam hepimiz turkceyi dusundugumuz gibi yaziyoruzda..sen ne dusunuyorsun onu bizde anlamadik...agir msn dili kullanip masum ev kizi olanida ilk seni gordum...
bir arkadaşın yazdığı yere kapaklanma olayını okudum da çok hoştu.
bana hürremi çağrıştırdı.
sen çocuğun tam yanından geçerken bayılma numarası yap.
seni tutarsa, gözlerini kollarında açarsın.
tutmazsa hastanede artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?