- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
yanlis anlamissin beni . ben burda ne liselileri kücümsüyorum nede baska bisi. genelikle okuyorum ve söyle cvpl görüyürum sen daha liselisin kücük vesayre o yüzden . ama senin görüsün bunu olgunlukla karsiliyorum. cvp yazma geregin icin yine tsk ederim . ama gercekten amacim lislileri fln kücümsemek degil ne haddime
deneyeceksin ve illa ki olacak yani.denersen ve çocuk iyi biri değilse de ayrılırsa denerim olmazsa olmz diyen kızlardan olacaksın o halde.öyle bir mantık var mı?millet de birbirini deneme tahtası niyetine kullanmıyor herhalde ama bazen olmayınca olmuyor işte.
bence çocuğun yanına git ve "hey yavrum bu gece boş musun"de.o zaman sana sevgiyle yaklaşır.
Bana da can sıkıntısına açılmış bir konu gibi geldi.
Çok ciddi yazmıyorsun.
Ayrıca bir arkadaşı yollama fikri çok saçma.
Eğer duygularından eminsen sanal alemde de hesabı varsa ekle ve direk her şeyi söylemesen de biraz belli edersin.
Çocukta odun değilse anlar heralde.
Ona göre yaklaşır sana, soğuk ya da uzak konuşmalarından anlarsın sen de.
ciddi misin ? gercekten mi yani bilmem ben erkek olsam bir kiz bana gelse ben kiz hakkinda pek íyi düsnmem herhalde . ne biliym yada ben biraz geri kafalyim anlamadim . bide oglan hep sürekli camiyle fln gidiyor dinine cok bagli . cami ye giderken fln da görüyorum ama... bide ben kapali degilim yani bakmaz istemez diye endise ediyorum
Bana da can sıkıntısına açılmış bir konu gibi geldi.
Çok ciddi yazmıyorsun.
Ayrıca bir arkadaşı yollama fikri çok saçma.
Eğer duygularından eminsen sanal alemde de hesabı varsa ekle ve direk her şeyi söylemesen de biraz belli edersin.
Çocukta odun değilse anlar heralde.
Ona göre yaklaşır sana, soğuk ya da uzak konuşmalarından anlarsın sen de.
ciddi misin ? gercekten mi yani bilmem ben erkek olsam bir kiz bana gelse ben kiz hakkinda pek íyi düsnmem herhalde . ne biliym yada ben biraz geri kafalyim anlamadim . bide oglan hep sürekli camiyle fln gidiyor dinine cok bagli . cami ye giderken fln da görüyorum ama... bide ben kapali degilim yani bakmaz istemez diye endise ediyorum
o zaman oturduğu masanın hemen arkasına arkadaşlarını oturt.
sana doğru baktığı anda,
uzaktan seninkine bakarak gülümse hatta el salla.
ona doğru gülümseyerek yürü.
sanki konuşacakmışsın gibi.
sonra yanından geçip arkadaşlarının yanına git onlarla konuş.
şaşırsın. kendisine baktığını zannetmiş durumunda kalsın.
gene de dikkatini çekmezsen artık yapacak bişey yok
Sana birşey anlatayım; Akrabalarımız hacıya gidiyor ve orada bir aileyle tanışıyorlar. Bu iki aile o kadar iyi anlaşıyor ki diyorlar, bizim oğlumuz var sizin de kızınız. İkisi de inançlı takvalı insanlar. E kızın ailesi düşünüyor tabii hacıda tanıştık kesin hayırlıdır diye evlendiriyorlar. Şu an çok pişmanlar. Kızları çok mutsuz ve hapis hayatı yaşıyor. Kendileri o kadar sıkı inançlı oldukları halde karşı tarafın şartları ağır geldi kıza. Yani demem o ki kendine uygun biriyle ol. Sonradan alışırım deyipte hem kendini hem de karşıdakini pişman etme. Ayrıca inançlı olduğu onun iyi biri olduğu anlamına gelmez. He iyi biridir, o da seni mutlu edeceği, anlaşabileceğiniz anlamına gelmez.
Yurtdışında mısın sen?
Cümleleri seçip, o kelimeleri tamamlayıp ha bide şu "srry" kelimesini çözene kadar beynim döndü.
Bir arkadaşımızın dediği gibi daha siz kendiniz anlattığınızı, okuduğunuzu anlamıyorsunuz ki.
Size Dil Bilgisi dersi verecek değilim ancak Türkçemizi daha düzgün kullansak ?
Hadi madem bazı şeyleri İngilizce yazıyorsunuz "srry" yazmayın bari.
Gulmekten yarilacagim simdi
Bu standup texti falan mi?
Sen insallah universite ogrencisi degilsindir.
Bu nasil bir turkce?
Daha okudugunu da anlamiyorsun.
Kusurabakma sert konusuyorum ama lutfen gencler katletmeyin guzelim turkcemizi
Sorry ne ya?...
Cok yazik cokkk....
ayy şimdi bayılıcammmm :) yangın var diye bağırasım geldi...
kızlar yokmu şu hanım kızımıza adam akıllı bi tavsiyesi olan..allah aşkına bi iki tanışma tavsiyesi verin de gece gece ya sabır çekmiyeyim :))
evet öncede de yazdim zaten türkce yiyi yazamiyrum belki yazdiklarinizdada tam ne demek istediginizi anlamak zor geliyor bana bazi arkdaslar saka gibisin fln demis . ama bilerek yaptigim bisi degilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?