Nasıl tanışabilirim?

yanlis anlamissin beni . ben burda ne liselileri kücümsüyorum nede baska bisi. genelikle okuyorum ve söyle cvpl görüyürum sen daha liselisin kücük vesayre o yüzden . ama senin görüsün bunu olgunlukla karsiliyorum. cvp yazma geregin icin yine tsk ederim . ama gercekten amacim lislileri fln kücümsemek degil ne haddime

olgunlaşmamaışsın derken bunu kastettim işte...sen daha okuduğunu bile anlamamışsın ki o yüzden yazıya dökemiyorsun kendini ifade ederken...
sana liselileri kötüledin gibi bişey diyenmi oldu ki celallendin...örnek vermişsin liseli aşklarıyla ilgili...
bende o örneğine dayanarak liseli olmadığını ama yinede fazla olgun olmadığını ifade ettim...
neyse sen eğlencene bak tatlım...belki tanışma tavsiyeleri gelir değerlendirirsin...
belli mi olur kitapları yere fırlatma olayı belki gerçeğe dönüşür..
kolay gelsin..rastgele...:10::10:

deneyeceksin ve illa ki olacak yani.denersen ve çocuk iyi biri değilse de ayrılırsa denerim olmazsa olmz diyen kızlardan olacaksın o halde.öyle bir mantık var mı?:37:millet de birbirini deneme tahtası niyetine kullanmıyor herhalde ama bazen olmayınca olmuyor işte.

bence çocuğun yanına git ve "hey yavrum bu gece boş musun"de.o zaman sana sevgiyle yaklaşır.

ciddi misin ? gercekten mi yani bilmem ben erkek olsam bir kiz bana gelse ben kiz hakkinda pek íyi düsnmem herhalde . ne biliym yada ben biraz geri kafalyim anlamadim . bide oglan hep sürekli camiyle fln gidiyor dinine cok bagli . cami ye giderken fln da görüyorum ama... bide ben kapali degilim yani bakmaz istemez diye endise ediyorum

Sana birşey anlatayım; Akrabalarımız hacıya gidiyor ve orada bir aileyle tanışıyorlar. Bu iki aile o kadar iyi anlaşıyor ki diyorlar, bizim oğlumuz var sizin de kızınız. İkisi de inançlı takvalı insanlar. E kızın ailesi düşünüyor tabii hacıda tanıştık kesin hayırlıdır diye evlendiriyorlar. Şu an çok pişmanlar. Kızları çok mutsuz ve hapis hayatı yaşıyor. Kendileri o kadar sıkı inançlı oldukları halde karşı tarafın şartları ağır geldi kıza. Yani demem o ki kendine uygun biriyle ol. Sonradan alışırım deyipte hem kendini hem de karşıdakini pişman etme. Ayrıca inançlı olduğu onun iyi biri olduğu anlamına gelmez. He iyi biridir, o da seni mutlu edeceği, anlaşabileceğiniz anlamına gelmez.

Bana da can sıkıntısına açılmış bir konu gibi geldi.
Çok ciddi yazmıyorsun.
Ayrıca bir arkadaşı yollama fikri çok saçma.
Eğer duygularından eminsen sanal alemde de hesabı varsa ekle ve direk her şeyi söylemesen de biraz belli edersin.
Çocukta odun değilse anlar heralde.
Ona göre yaklaşır sana, soğuk ya da uzak konuşmalarından anlarsın sen de.

haklisin , ama niye aksam aksam böyle ugrasiyim ki bunu yapan lar varmi ki ? neyse
tesekür ederim ama sanal alemde fln yok cocuk yani öyle yerlerede takilmaz. bilmiyorumda ben bulamadim . tlf numarasi olsa yazardim ona . ama numarasini istiycek biri de yok hep arkadaslari cemaaten ve onlarda bana gelip numarasini vercek degiller xya

ciddi misin ? gercekten mi yani bilmem ben erkek olsam bir kiz bana gelse ben kiz hakkinda pek íyi düsnmem herhalde . ne biliym yada ben biraz geri kafalyim anlamadim . bide oglan hep sürekli camiyle fln gidiyor dinine cok bagli . cami ye giderken fln da görüyorum ama... bide ben kapali degilim yani bakmaz istemez diye endise ediyorum

Sen baya tanımadan onun hakkında yorumlar yapıosun
Ne belli belkide sevgilisi vardır da kimse bilmiyodur sen de boşu boşuna ilgileniyosundur onunlar...
Ayrıca denemeden de hiç bişi olmaz insanlar tanışıcaksın konuşucaksın biliceksin nasıl adam olduğunuda ona göre cidii düşünüceksin
denemekten kastın başka bişi diilse tabii...

Bana da can sıkıntısına açılmış bir konu gibi geldi.
Çok ciddi yazmıyorsun.
Ayrıca bir arkadaşı yollama fikri çok saçma.
Eğer duygularından eminsen sanal alemde de hesabı varsa ekle ve direk her şeyi söylemesen de biraz belli edersin.
Çocukta odun değilse anlar heralde.
Ona göre yaklaşır sana, soğuk ya da uzak konuşmalarından anlarsın sen de.

haklisin , ama niye aksam aksam böyle ugrasiyim ki bunu yapan lar varmi ki ? neyse
tesekür ederim ama sanal alemde fln yok cocuk yani öyle yerlerede takilmaz. bilmiyorumda ben bulamadim . tlf numarasi olsa yazardim ona . ama numarasini istiycek biri de yok hep arkadaslari cemaaten ve onlarda bana gelip numarasini vercek degiller xya

Sen baya tanımadan onun hakkında yorumlar yapıosun
Ne belli belkide sevgilisi vardır da kimse bilmiyodur sen de boşu boşuna ilgileniyosundur onunlar...
Ayrıca denemeden de hiç bişi olmaz insanlar tanışıcaksın konuşucaksın biliceksin nasıl adam olduğunuda ona göre cidii düşünüceksin
denemekten kastın başka bişi diilse tabii...

o zaman oturduğu masanın hemen arkasına arkadaşlarını oturt.
sana doğru baktığı anda,
uzaktan seninkine bakarak gülümse hatta el salla.
ona doğru gülümseyerek yürü.
sanki konuşacakmışsın gibi.
sonra yanından geçip arkadaşlarının yanına git onlarla konuş.
şaşırsın. kendisine baktığını zannetmiş durumunda kalsın.
gene de dikkatini çekmezsen artık yapacak bişey yok

tesekür ederim bunu deniycem bu cok iyi yaaa

Cümleleri seçip, o kelimeleri tamamlayıp ha bide şu "srry" kelimesini çözene kadar beynim döndü. :ssz:
Bir arkadaşımızın dediği gibi daha siz kendiniz anlattığınızı, okuduğunuzu anlamıyorsunuz ki.

Size Dil Bilgisi dersi verecek değilim ancak Türkçemizi daha düzgün kullansak ?
Hadi madem bazı şeyleri İngilizce yazıyorsunuz "srry" yazmayın bari. :53:

Sana birşey anlatayım; Akrabalarımız hacıya gidiyor ve orada bir aileyle tanışıyorlar. Bu iki aile o kadar iyi anlaşıyor ki diyorlar, bizim oğlumuz var sizin de kızınız. İkisi de inançlı takvalı insanlar. E kızın ailesi düşünüyor tabii hacıda tanıştık kesin hayırlıdır diye evlendiriyorlar. Şu an çok pişmanlar. Kızları çok mutsuz ve hapis hayatı yaşıyor. Kendileri o kadar sıkı inançlı oldukları halde karşı tarafın şartları ağır geldi kıza. Yani demem o ki kendine uygun biriyle ol. Sonradan alışırım deyipte hem kendini hem de karşıdakini pişman etme. Ayrıca inançlı olduğu onun iyi biri olduğu anlamına gelmez. He iyi biridir, o da seni mutlu edeceği, anlaşabileceğiniz anlamına gelmez.

dogru diyorsun . haklisin tesekür edeim . bilmiyorum artik bu zamandanda öyle birisini bulmakta zor gibi ondan

Cümleleri seçip, o kelimeleri tamamlayıp ha bide şu "srry" kelimesini çözene kadar beynim döndü. :ssz:
Bir arkadaşımızın dediği gibi daha siz kendiniz anlattığınızı, okuduğunuzu anlamıyorsunuz ki.

Size Dil Bilgisi dersi verecek değilim ancak Türkçemizi daha düzgün kullansak ?
Hadi madem bazı şeyleri İngilizce yazıyorsunuz "srry" yazmayın bari. :53:

dedigim gibi türkcem iyi degil nasil ifade edecegimi bilmiyorum. yazma seklim veya baska bisi yanlissa özür dilerim ama tükiyede yasamiyorum hic türkce dersi görmedim grammatik ondan iyi degil

ayy şimdi bayılıcammmm :) yangın var diye bağırasım geldi...
kızlar yokmu şu hanım kızımıza adam akıllı bi tavsiyesi olan..allah aşkına bi iki tanışma tavsiyesi verin de gece gece ya sabır çekmiyeyim :))

:60::60::60::60:
Gulmekten yarilacagim simdi
Bu standup texti falan mi?

Sen insallah universite ogrencisi degilsindir.
Bu nasil bir turkce?
Daha okudugunu da anlamiyorsun.

Kusurabakma sert konusuyorum ama lutfen gencler katletmeyin guzelim turkcemizi

Sorry ne ya?...

Cok yazik cokkk....:19:

özür dilerim yine dedgimi gibi türkcem yiyi degil. kac kere yazdim burda beni asaglanman gerek degildi .

ya arkadaşlar bu kadar ciddileşmek ve herşeyi eleştirmek zorunda değiliz bence.
belli çok genç bir kız, uzaktan aşık olmuş.
heyecenını yaşıyor.
içi içine sığmamış burda yazmak istemiş.
şimdi ders vermenin sırası mı.
konu zaten dert içermiyor.
eğlenceli bir konuyu bile sosyal mesele haline getirmeyi başarıyoruz ya helal olsun.

ayy şimdi bayılıcammmm :) yangın var diye bağırasım geldi...
kızlar yokmu şu hanım kızımıza adam akıllı bi tavsiyesi olan..allah aşkına bi iki tanışma tavsiyesi verin de gece gece ya sabır çekmiyeyim :))

o sabri bende cekiyim :D . versinlerde tavsiye ama niyeyse herkez türkcemin bozukluguna takmis tamam bazilari . kirici olabiliyorlar

evet öncede de yazdim zaten türkce yiyi yazamiyrum belki yazdiklarinizdada tam ne demek istediginizi anlamak zor geliyor bana bazi arkdaslar saka gibisin fln demis . ama bilerek yaptigim bisi degilki

yazılarına demedimki ben şaka gibisin diye...bak gene anlamamışsın kızcağızım yaa..
ben konuna diyorum şaka gibi diye...
çok çocukça yapma kızcağızım böyle şeyler... kitapları yere atıp tanışma tavsiyelerine bile olumlu bakıyorsun yaa ben ne diyim sana...resmen dalga malzemesi edicen kendini burda... kaldı ki dalga edilecek durumda yani yazıların...off içim şişti...

Back
X