Nasıl tanışabilirim?

ya arkadaşlar bu kadar ciddileşmek ve herşeyi eleştirmek zorunda değiliz bence.
belli çok genç bir kız, uzaktan aşık olmuş.
heyecenını yaşıyor.
içi içine sığmamış burda yazmak istemiş.
şimdi ders vermenin sırası mı.
konu zaten dert içermiyor.
eğlenceli bir konuyu bile sosyal mesele haline getirmeyi başarıyoruz ya helal olsun.

canım anlıyoruz onu da geyik bölümüne gitsin espri gırgır şamata gülüp eğlensin kimle isterse... eğlenceli konunun yerimi ki burası..

yazılarına demedimki ben şaka gibisin diye...bak gene anlamamışsın kızcağızım yaa..
ben konuna diyorum şaka gibi diye...
çok çocukça yapma kızcağızım böyle şeyler... kitapları yere atıp tanışma tavsiyelerine bile olumlu bakıyorsun yaa ben ne diyim sana...resmen dalga malzemesi edicen kendini burda... kaldı ki dalga edilecek durumda yani yazıların...off içim şişti...

evet yanlsi anlamis olabilirm :D

saka gibi de konu ama napyiyim öyle iste bencede komik ama öyle ya neyapiyim ?
offff offff

yanlis anlamissin beni . ben burda ne liselileri kücümsüyorum nede baska bisi. genelikle okuyorum ve söyle cvpl görüyürum sen daha liselisin kücük vesayre o yüzden . ama senin görüsün bunu olgunlukla karsiliyorum. cvp yazma geregin icin yine tsk ederim . ama gercekten amacim lislileri fln kücümsemek degil ne haddime

vesaire olacak sanırım canm :1:

tesekür ederim bunu deniycem bu cok iyi yaaa

denecanım,
hatta arkadaşlarının yanında bir süre ayakta konuş.
sonra onlar otur diye ısrar etsinler ve masada boş sandalye olmasın.
onun masasından almak için izin iste mesela:9:
onun masasında da yoksa, aaa farketmemişim sizde de yokmuş hay allah falan dersin.

denecanım,
hatta arkadaşlarının yanında bir süre ayakta konuş.
sonra onlar otur diye ısrar etsinler ve masada boş sandalye olmasın.
onun masasından almak için izin iste mesela:9:
onun masasında da yoksa, aaa farketmemişim sizde de yokmuş hay allah falan dersin.

haha tmm bu da aklimda kalicak . tsk ederim

tesekür ederim . bilmiyordum . yine türkcem iyi degil yazi da yanlis varsa yine özür diliyorum . benim türkiyede dogmadim büyümedim orda okula gitmek gibi bi imkanim da yok . ondan yani. bu yazidada yanlis varsa kusura bakmayin

canm kendini iyi ifade edememişsin haklısın tabi Türkçe ders görmemişsin
o yüzden sana konunla ilgili pek yorum yapamadık

bu arada aklıma gelen en iyi çözüm sen çocukla direk konuşma..tanıdık bulmaya çalış onlar tanıştırsın seni
yada üni okuyorsan seçmeli dersini öğren aynı dersi alın sınıf ortamında konuşmak daha kolay olacaktır not falan istersin mesela

evet öncede de yazdim zaten türkce yiyi yazamiyrum belki yazdiklarinizdada tam ne demek istediginizi anlamak zor geliyor bana bazi arkdaslar saka gibisin fln demis . ama bilerek yaptigim bisi degilki

Olsun sen yine de Türkçe'yi düzgün kullanmaya çalış bence...
Soruna gelince de, cemaatten olan erkekler çok fazla dışarıdan kızlara bakmazlar..Yani arkadaşını gönderip falan da etme daha da küçük düşersin ona göre gözünde..1 senesi varmış..Eğer mümkünse ortak arkadaşlar edinmeye aynı ortamda bulunmaya calıs bir şekilde..

bu arada aklıma gelen en iyi çözüm sen çocukla direk konuşma..tanıdık bulmaya çalış onlar tanıştırsın seni
yada üni okuyorsan seçmeli dersini öğren aynı dersi alın sınıf ortamında konuşmak daha kolay olacaktır not falan istersin mesela

iste sorun orda .... o cemaaten arkkadaslariyla takilioy onlara gidemem ya . o üni yapio bende hafta da iki kere okula gidiyorum hemsire olucam . tr de nasil deniliyor bilmiyorum o yüzden sorun o

iste sorun orda .... o cemaaten arkkadaslariyla takilioy onlara gidemem ya . o üni yapio bende hafta da iki kere okula gidiyorum hemsire olucam . tr de nasil deniliyor bilmiyorum o yüzden sorun o

canım işin zor o zaman hani pat diyede tanışılmaz sanırım
gözünü karartcaksan ona cemaatiyle ilgili sorular sorabilirsin ama nerden tanıyorsun beni derse ne olacak bilmiyorum
ortak bişey bulman gerekiyor sohbet açman için

Olsun sen yine de Türkçe'yi düzgün kullanmaya çalış bence...
Soruna gelince de, cemaatten olan erkekler çok fazla dışarıdan kızlara bakmazlar..Yani arkadaşını gönderip falan da etme daha da küçük düşersin ona göre gözünde..1 senesi varmış..Eğer mümkünse ortak arkadaşlar edinmeye aynı ortamda bulunmaya calıs bir şekilde..

evet bencede ama o erkeklerle fln takiliyor onlara da gidemem ya yani o ortama karismak icin zor o baska sehirde kalioy ve ben. hem bi cami var orasi da zaten kadin erkek ayri . ve cami ye ben o sebepten gitmem yani . anlatabilduim mi

canım işin zor o zaman hani pat diyede tanışılmaz sanırım
gözünü karartcaksan ona cemaatiyle ilgili sorular sorabilirsin ama nerden tanıyorsun beni derse ne olacak bilmiyorum
ortak bişey bulman gerekiyor sohbet açman için

evet bende öyle düsünüyorum ama ortak hic bisiyimiz yok nasil onla tanisicagimi bilmiyorum

bu zamana kadar gelmedıyse yada senı farketmedıyse sen artık bısı yapma derım
begense ılgılense o coktan gelırdı

ben de oğlanla gidip direk tanışma diyenlerdenim..çünkü türkçen zayıf kendini burda bile izah edemezken çocuğun yanında gülünç duruma düşer gelirsin... :4::4::4:

Back
X