Nasıl tanışma fırsatı yaratırım?

Bna kimse yürümez .. Anca reddedilirim ne güzel..... Aile akraba yediğim kazıkları saymıyorum bile

Dersle,okulla ilgili bişey sorma bahanesiyle gidin.Yani size yardım edeceği bi ortam yaratın.Sonra da bu yardımına karşılık bi çay kahve ısmarlamayı teklif edin :))))

Konuşmaya adım atsanizda olumlu birseyler olacağını sanmiyorum

Ay bunlar gerçekmi ya kıskançlıktan Ke dimi yiyip yok edicem... Bn niye sürekli reddedilip hatta üstüne nefret ediliyorum...
Nasiple alakali canim inan nasibin degilse olmaz da olmaz...yani bizim evlenmemiz mucize ben bildigin kayaya tosladim saf kova burcu...ama icimde hep benim adamım bu dedim bu hissi kaybetmedim hic..yani seninde dogru kişin biyerlerde umarim bulursunuz birbirinizi

İnanmıyorum banada çektiren burda 20 küsür konu açmamı sağlıyan kişi Kova... Bu Kova erkekleri çok Nemrut..

Ben olsam ya yanına otururum yada karşı masasına. Geçerkende “kolay gelsin :)))” derim en sempatik halimle. Bunu gelip teklif ettirene kadar yaparım.

İnanmıyorum banada çektiren burda 20 küsür konu açmamı sağlıyan kişi Kova... Bu Kova erkekleri çok Nemrut..
Kesinlikle çok zor kişiler ..kadınida zor ..yani iki kova evlense sonu cinayet :)

Kova burcuna kendisini özel ve guçlu hissettireceksin asla eksik yönlerine dikkat cekmeyeceksin ve ozgurlugune dokunmayqcaksin...

Hemen dikkatimi çekti benimki de Kova, ne bakımdan zor dediniz?
Ben Yay burcuyum da yine idaresini yapıyorum, gerçi bi' bakımdan da kolaylar aslında ne bileyim çok uysal, uyumlu aynı zamanda ay bilemedim karışık bunlar ama ben de baştan beri öyle hissediyorum açıkçası içimden bi' ses doğru diyor

Sen öğren bana da özetle

Yani bikere özgurlugune cok düşkün sen kısıtlarsan ters tepiyor ama kendisi eve baglidir ama işine karişmiycan..kendini öźgür guçlü ve tam hissettireceksin..ve hicbiseyi es gecmez öyle hali altina supürmrz unutmaz didikler ayrintici ..benimki öyle ne diyeyim :)
Ama dediginizde dogru yeri gelince uysal tatlis bisey olur evcil mesela ilginctir

Öff aynı valla 2 ay önce dediğini unutmaz, erkekler genelde unutur böyle şeyleri nasıl hatırlıyor bilmiyorum
Bazen iyi bir şey de
Bir de sürekli sen onu pohpohlıcaksın ilgi gösterceksin kendini adıcaksın dimi

Ömrümü yediii:) ama tüm suç bendeymiş...haha buna inanir bide inandirir nasil bi ikna kabiliyeti...idda ediyorum herkesi kendine aşık edebilir

Girişkenlik bende de sıfır ya gidip yanına oturmak bile benim için büyük bişey
Yakınına oturmaya çalışıcam bugün pek denk gelemedik. Yanında arkadaşları olunca iyice çekiniyorum. Bugün o kalkınca oturduğu tarafa gittim notu bi alt sınıfın notları.
Valla ben de bi tanışmayı başarsam en azından numarasını alsam rahatlicam da. Başta o bakıyodu ama umudu kesti galiba ben hiç bakmayınca. Bir kere koridorda karşılaştık hep başka tarafa baktı

Cidden aynısınız kova erkekleriyle ilgili bildiğim tek şey varsa onlarla kanka gibi muhabbet edince devamı geliyo yani başta arkadaş olmak gerekiyo
Göz göze gelebilirsek...
Keşke benimki de böyle lafa atlasa benim için

Dersle,okulla ilgili bişey sorma bahanesiyle gidin.Yani size yardım edeceği bi ortam yaratın.Sonra da bu yardımına karşılık bi çay kahve ısmarlamayı teklif edin :))))
Alt dönemimmiş. Onun bildiği şeyleri zaten bilmem gerekiyor ama yanına bi yere oturup konusma acmaya çalışıcam. Birbirimizi simayen görünce tanıyo gibiyiz umarım sapık gibi peşimde diye düşünmez
Konuşmaya adım atsanizda olumlu birseyler olacağını sanmiyorum
Niçin?
Isterse o gelir bence siz bekleyin.
Keşke gelse..
İnşallah nasip kısmet diye bişey vardır yoksa yalnız ölücem diye korkmaya başladım
Ben olsam ya yanına otururum yada karşı masasına. Geçerkende “kolay gelsin :)))” derim en sempatik halimle. Bunu gelip teklif ettirene kadar yaparım.
aynı masaya oturayım diyorum. Genelde sabit bir yere oturuyor. Artık oturmazsa sa şansıma. Ama onun için oturcağımı anlayacak bu durum biraz geriyo sapık gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…