Yahu git direk merhaba de işte biraz özgüven :)
Yapabilirsin ne var ki bunda .
Tanıdığın birine benzetmiş gibi yap. Sonra da elindeki kitapla ilgili bişey sor veya söyle.
Yanından geçin. Dikkatinizi okuduğu kitaplardan biri çeksin. Sonra kitapla ilgili soru sorun :)
Taktik maktik yok bam bam bam
Ya çocuklarının babasıysa?
Ona yakın bir yere otur.Birşey iste ondan kalem kağıt herhangi birşey unutmuşsun gibi.
Bunların hiçbiri aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim kızlar <3''Selam,şu kitabı okuduğunu gördüm güzel mi ben de okusam mı diye düşündüm de'',sonra konuşmayı ilerlet işteDers falan çalışıyorsa yan yana oturup çalıştığını fark etmiş numarası da yapabilirsin ''aaa bu dersi ben de alıyorum,çok zor ya'' falan filan gibi.Kütüphanede sohbet başlatmak için sebep çok aslında ya,özgüvenli ol ama her şeyden önce,ayıp bir şey değil sonuçta hoşlanmışsın ne olacak
Tam da tipim keşkeee...Taktik maktik yok bam bam bam
Ya çocuklarının babasıysa?
Tam da tipim keşkeee...
Ama o da beni beğencek mi?İşte o yüzden ben birini o kadar beğendiysem kaçırmam
Hep diyorum böyle konularda kadın seçilmez, kendine uygun gördüğü eş adayını seçer!
Ama o da beni beğencek mi?uzaktan gördü o da beni çok yakından değil
Cok dogruDenemezsen şansın %0
Denersen %50
Seçim senin
Cok dogru
Bana dua edin o zaman :)
Çok denk gelemeyebiliriz. Benim şu anki hedefim bi gün onu çalışırken görüp yanına oturmak sonra da uç kitap derken konuşmaya çalışmak. Yani bu süreç aylar sürebilir çünkü tek kişilik masalara oturabilir. Yanındaki sandalyeler dolu olabilir gibi gibiEdicem
Yaz buraya gelişmeleri beni de etiketle çatlarım
Hadi halay takımı toplayıp gelicez bak
Evet rezil olma korkusu bende de var çünkü bir de alt dönemim olma ihtimali yüksek. Bir de genelde benim bu zamana kadar ki bakışmalarım boş çıktı bi süre sonra bakmayı kestiler..Ah ah. Çok benzer bir durumdayım. Aynı bölümde değiliz ama benim bölümdeki erkeklerin hepsiyle arkadaş kendisi. Bir iki aydır bakışıyorduk. Bugün hiç bakmadıOndan çok arkadaşıyla göz göze geldim. Gidip tanışamıyorum da. Rezil olma korkusu var içimde. Bölümümdekilerle arkadaş olmasa kesinlikle bir bahaneyle tanışırdım. Ama bazen de diyorum ki gerçekten hoşlandıysa kendisi gelip tanışmaz mıydı? Bu arada ilk kez onu gördüğüm gün önüme oturmuştu. Daha sonra kalkıp yanıma oturmuştu
Ne tür ilk adımlar atmıştınız? Ne şekilde?Reddedilmek hayal kırıklığına uğramaktan o kadar bıktım ki artık şansım 0 da olsa ilk adım fln atmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?