Sende bana taktin heSen bir psikiyatriye gitsene artık erkek erkek diye kafayı kırdın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bana taktin heSen bir psikiyatriye gitsene artık erkek erkek diye kafayı kırdın![]()
Oldu bacim.Simdiki gencler on uc on dorr yasinda sevgili yaptığına gore yaklasik 10 senedir dinliyorum oldu mu
yok takıntı konusunda kimse senin eline su dökemez estağfurullahSende bana taktin he![]()
Çok yakın bir arkadaşım kardeşimle uzun süreli küsmüştük. Sonra bir nedenle bir araya gelmek zorunda kaldık. Ve tekrar barıştık. Barışmaz olaydım. Onun tanıdığıydı öyle tanıştık.Kizlar biliyorsunuz ki ben henuz bir sevgili bulamadim. Siz esinizle sevgilinizle nasil tanistiniz anlatır misiniz?
Kardesiniz gibi hic bir erkeyi umursamayan kizlara bayiliyorum))) kardesinizi kiskandim resmen)))Pöff... Bu takıntın yüzünden kaybediyorsun.
Senin birazını alıp kardeşime yükleyebilseydim ne güzel olurdu; kızın sevgili mevgili umurunda değil ve sebil gibi akıyor oğlanlar. Hatta annemle bir olduk dert ettik bizim kızın bu umursamazlığını. Kızımızın gönlüne girebilecek o sevgiliyi merakla bekliyoruz, yani zoru başarmış olacak, sevgilisi olabilen küçük enişte adayına bile, belki "Başardın" diye bi çeyrek takarım.
Biraz umursamamayı dene. Kafayı çok takmışsın bırak sevgili bulmayı, aklın da gidecek bu gidişle.
Sende değil sen de , bu cümlede -de ayrı yazılır.23 yaşındayım diyorsun, üniversite okuyorum diyorsun otur bunlara çalış erkek diye gezeceğineSende bana taktin he![]()
Bak bana taktigin nasil da belli oldu hakkimda her şeyi ogrenmissinSende değil sen de , bu cümlede -de ayrı yazılır.23 yaşındayım diyorsun, üniversite okuyorum diyorsun otur bunlara çalış erkek diye gezeceğine![]()
![]()
Yavru biz arkadaşlar vasıtası ile tanıştık
Kimilerine teklif gelmez kimilerine yagar iste niye anlattiniz ki simdiPöff... Bu takıntın yüzünden kaybediyorsun.
Senin birazını alıp kardeşime yükleyebilseydim ne güzel olurdu; kızın sevgili mevgili umurunda değil ve sebil gibi akıyor oğlanlar. Hatta annemle bir olduk dert ettik bizim kızın bu umursamazlığını. Kızımızın gönlüne girebilecek o sevgiliyi merakla bekliyoruz, yani zoru başarmış olacak, sevgilisi olabilen küçük enişte adayına bile, belki "Başardın" diye bi çeyrek takarım.
Biraz umursamamayı dene. Kafayı çok takmışsın bırak sevgili bulmayı, aklın da gidecek bu gidişle.
Yavru biz arkadaşlar vasıtası ile tanıştıkama 3 ay nette takıldık 3 ay sonra görüştük
1 buçuk yıl sonra nişanlandık. 1 yıl sonna evlensik
![]()