Nasil tanistiniz?

Niye bir sevgiliye sahip olmak bu kadar çok istiyorsun? Sevgilin olunca mutlu olacağını mı sanıyorsun? İnsan kendi kendine mutlu değilse kimse onu mutlu edemez. Buradaki konuları takip ederek sevgili edinmenin seni bir üst seviyeye taşımayacağını öğrenebilirsin.

Ben eşimle internette tanıştım🥰
Çevremdeki herkesin "tü k.aka, ordan adam mı çıkar evlenilir mi" dediği yerden .... Bende eskiden internetteki tanışmaları gayet antipatik bulurdum zaten🙄 ama herşeyin sadece niyetle olduğunu zamanla anladım
Tıpkı bir zamanlar burnumun dibinde olan birini tanıdığım sandığım birini 5 yıldır tanıyamamışım dediğim gibi....
Sokakta veya cafede tanıştığın biriyle internette tanıştığın kişi arasında hiç bi fark yok çünkü ikisininde niyetini bilmiyosun
Bide tabi kader diye de bişey var .. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Son düzenleme:
Kizlar biliyorsunuz ki ben henuz bir sevgili bulamadim. Siz esinizle sevgilinizle nasil tanistiniz anlatır misiniz?
Çok yakın bir arkadaşım kardeşimle uzun süreli küsmüştük. Sonra bir nedenle bir araya gelmek zorunda kaldık. Ve tekrar barıştık. Barışmaz olaydım. Onun tanıdığıydı öyle tanıştık.

Pöff... Bu takıntın yüzünden kaybediyorsun.
Senin birazını alıp kardeşime yükleyebilseydim ne güzel olurdu; kızın sevgili mevgili umurunda değil ve sebil gibi akıyor oğlanlar. Hatta annemle bir olduk dert ettik bizim kızın bu umursamazlığını. Kızımızın gönlüne girebilecek o sevgiliyi merakla bekliyoruz, yani zoru başarmış olacak, sevgilisi olabilen küçük enişte adayına bile, belki "Başardın" diye bi çeyrek takarım. :işsiz:

Biraz umursamamayı dene. Kafayı çok takmışsın bırak sevgili bulmayı, aklın da gidecek bu gidişle.
Kardesiniz gibi hic bir erkeyi umursamayan kizlara bayiliyorum))) kardesinizi kiskandim resmen)))

Pöff... Bu takıntın yüzünden kaybediyorsun.
Senin birazını alıp kardeşime yükleyebilseydim ne güzel olurdu; kızın sevgili mevgili umurunda değil ve sebil gibi akıyor oğlanlar. Hatta annemle bir olduk dert ettik bizim kızın bu umursamazlığını. Kızımızın gönlüne girebilecek o sevgiliyi merakla bekliyoruz, yani zoru başarmış olacak, sevgilisi olabilen küçük enişte adayına bile, belki "Başardın" diye bi çeyrek takarım. :işsiz:

Biraz umursamamayı dene. Kafayı çok takmışsın bırak sevgili bulmayı, aklın da gidecek bu gidişle.
Kimilerine teklif gelmez kimilerine yagar iste niye anlattiniz ki simdi :(

Ilk ki universitedendu son 3 de internetten 😂 bi daha tovbe diyorum 😊 hayirlisi olsun bende bir ara boyle uzuluyordum senin gibi belami buldum sonra ettigin dualara dikkat et.

Yavru biz arkadaşlar vasıtası ile tanıştık😂😂 ama 3 ay nette takıldık 3 ay sonra görüştük 😂 1 buçuk yıl sonra nişanlandık. 1 yıl sonna evlensik😂😂

Sende benim gibi işi sıkı tutmuşsun😄
Öyle olması gerek tabi.... Bende eşimle ilk buluşsammı buluşmasammı diye 8 ay boyunca düşünmüştüm😂 mukadderat...
Rabbim gönül bağlarımızı ayırmasın🤗

Back
X