Nasil tanistiniz?

Bak kardeşim yirmi yaşında evlendim şu an 24 üm ve senin gibi bekar olmak için herşeyimi verirdim. Erkeklerden de olabildiğince uzak dururdum . Demem o ki vaktinin kıymetini bil er geç erkek olur yanında bu Rahat günler olmaz. Her dakika erkekler diye konu açarsan bizde ister istemez Koca delisi deriz mazur gör. Yaptığın normal olsa normal bir tepki verirdi herkes zaten

Kardesiniz gibi hic bir erkeyi umursamayan kizlara bayiliyorum))) kardesinizi kiskandim resmen)))

Ya biz illallah ettik. :))
Bir çocuk çok hoşlanmış, bizim kıza arkadaşları vasıtası ile haber yollamış, bizimki "Karşıma kendisi çıkamayacak kadar ödlekmiş demek?" demiş gülmüş, geçmiş; sonra çocuk karşısına çıkıp çiçek vermiş "Bir kahve içelim mi?" deyip, teşekkür edip almış "Şu ara özel bir arkadaşlık düşünmüyorum, daha çok mesleğimle ilgileniyorum, teşekkür ederim ilgin için yine de" filan demiş, çocuk gittikten sonra çiçek çöpe.
Olmaz bu kadar.

Çok hikayesi var sıpanın çok, ağzından zorla alıyor ve kızıyoruz "Birine şans tanı! Sevgili olmak zorunda değilsin, bir kahve bari için, bi tanı" diye işte. O da ayrı bi dert :D

Kimilerine teklif gelmez kimilerine yagar iste niye anlattiniz ki simdi :KK43:
Aynını yap diye anlattım, kız umursamadıkça yağıyorlar; kendine güvenli, erkek arayışında değil, umurunda değil, hiçbir sohbetinde "Ben ilgiye, sevgiye, sevgiliye çok açım" mesajı yok, umursamıyor kimseyi, herkes arkadaş, işinde iyi, arkadaşlarıyla iyi, hayatına bakıyor.. Kız duruşu ile dikkat çekiyor anlatabiliyor muyum?

Üniversitede yalnızlar kulübü kur. Yani sonuçta bu da senin ilgii alanın yapacak bir şey yok. Kimisi çiçekle böcekle ilgilenir, kimisi müzik, edebiyat, spor vs senin alanında bu. Neyse o kulübe gelenlerden biri ile arkadaş dost derken sevgili oluverirsin. Kk'ca rahatlarız. ;)

Son düzenleme:
Ya biz illallah ettik. :))
Bir çocuk çok hoşlanmış, bizim kıza arkadaşları vasıtası ile haber yollamış, bizimki "Karşıma kendisi çıkamayacak kadar ödlekmiş demek?" demiş gülmüş, geçmiş; sonra çocuk karşısına çıkıp çiçek vermiş "Bir kahve içelim mi?" deyip, teşekkür edip almış "Şu ara özel bir arkadaşlık düşünmüyorum, daha çok mesleğimle ilgileniyorum, teşekkür ederim ilgin için yine de" filan demiş, çocuk gittikten sonra çiçek çöpe.
Olmaz bu kadar.

Çok hikayesi var sıpanın çok, ağzından zorla alıyor ve kızıyoruz "Birine şans tanı! Sevgili olmak zorunda değilsin, bir kahve bari için, bi tanı" diye işte. O da ayrı bi dert :KK70:

Aynını yap diye anlattım, kız umursamadıkça yağıyorlar; kendine güvenli, erkek arayışında değil, umurunda değil, hiçbir sohbetinde "Ben ilgiye, sevgiye, sevgiliye çok açım" mesajı yok, umursamıyor kimseyi, herkes arkadaş, işinde iyi, arkadaşlarıyla iyi, hayatına bakıyor.. Kız duruşu ile dikkat çekiyor anlatabiliyor muyum?
Keske ben de kardesiniz gibi olsaydim ))) Surekli hayata yeniden gelsem hic bir erkeyi umursamayan biri olarak gelmek isterdim diyorum. Bana o tarz kizlar hep cool gelmistir))) Sen umursamadikca pesinden kosuyorlar ve sen surekli umursamiyorsun)))

Acele etmeyin gec olsun hayırlısı olsun vakti geldiğinde Allah karşınıza birini çıkartır elbet.

Pöff... Bu takıntın yüzünden kaybediyorsun.
Senin birazını alıp kardeşime yükleyebilseydim ne güzel olurdu; kızın sevgili mevgili umurunda değil ve sebil gibi akıyor oğlanlar. Hatta annemle bir olduk dert ettik bizim kızın bu umursamazlığını. Kızımızın gönlüne girebilecek o sevgiliyi merakla bekliyoruz, yani zoru başarmış olacak, sevgilisi olabilen küçük enişte adayına bile, belki "Başardın" diye bi çeyrek takarım. :işsiz:

Biraz umursamamayı dene. Kafayı çok takmışsın bırak sevgili bulmayı, aklın da gidecek bu gidişle.
kızı depresyona soktun bu hikayeyle :halay:

Iş yerinin kulubesinde 😀 o sonradan geldi ben çalışıyordum ve daha ilk andan birbirimizden hoslanmadik hatta sürekli birbirimizi şikayet ediyorduk. O ben bu kızı öldürürüm çok suratsiz falan selam verdim almadalmadi bilemem ne demiş. Bende eke eke hareketleri var bu kim yaaa kendini ne sanıyor falan diyordum. 😡 Sonra bir bulmaca cozuyordum kulubede geldi baktı uzaktan dahil oldu ve derken muhabbet başladı. Bu sefer sürekli gelmeye başladı ve kahve yaptım hiç sevmezmis meğer ben yaptıktan sonra içmeye başlamış.Ikimizden başkasi yoktu akşam nobette doğruluk cesaret oynadık ve nedense hep o bana soruyordu hile vardı kesin 😡😂😂

23 senedir dinliyorum
Duyanda 50 yaşında zannedecek.siz gerçekten bir psikolojik destek alın artık.yazik üzülüyorum bu kadar takıntılı olmanıza.daha önünüzde uzun bir ömür var ne bu acele.zamani var belli ki.bu kadar takıntılı olursanız yanlış insanlara kapılıp hayatınızı zora sokarsınız.

Back
X