• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil Tanistiniz?

kızlar cevaplarınız içn çok teşekkür ederim... malesef konu taşındğı gibi de silinmiş... :: Q bazen bu yöneticilerin ne istediklerini anlayamıyorum...

benim eşim polis okulundaydı ve babamda orda memurdu
babamın yanına gidince görmüştüm sonra çarşı iznindee
dedim çok yakışıklıı allah sahibine bağışlasın dedim
meğer sahibi benmişimm
kaynanamınn tümm engellerine rağmen evlendim mutluyumm bazenn gıcık olsamdaa kocamaa yinedee sefiyomm

biz eşimle 2001 yılında temmuz ayında ortak bir arkadaş çevresinde tanıştık. bir yıl normal bir arkadaşlığımız oldu. sonra 2002 temmuzda sevgili olduk :asigim:
ve 3 ekim 2008'de de evlendik :nazar:

Ailecek tatile gitmiştik biz otele yerleşir yerleşmez kardeşmle otelde gezinmeye foto çekilmeye başladık .sonra sarışın güneş gözlüklü uzun boylu biri sürekli bizi izliyordu sürekli takip ediyordu. bakışmaya başladık uzaktan uzaga hep birbirmizi takip eder olmuştuk otelde resmen köşe kapmaca oynuyorduk: )akşam yemeklerinde otelin restorantında içecek almak için ayaga kalkmamı bile fırsat biliyodu. neyse bi akşam otelde açık hava tiyatroda gösteriler oldu annem ben kardeşim en öndeydik sonra iki davulla iki kişi sahneye çıktı kardeşim aaa abla bak seni takip eden çocukk diye dürttü beni. ben şok oldum otelde kalan biri değilmiş demekki gösteri için gelmişler dedim. gözleri hemen beni buldu karşı karşıyaydık harika davul şov yaptı herkes ayakta alkışladı bn heycandan ölcektim.sonra gttiler başka kostumlerle geldilr kafkas oynadlar ama şahaneydi tüylerimiz diken diken oldu erkekler solo gösterilerini yapıyolardı onun gösterisi dönme hareketiydi sahneyle bizim aramızda baya mesafe vardı çizginin arkasında oynuyolardı. son hareket onundu hıphızlı döne döne döneee ayaklarımın uucunun dibinde durdu kollarını açtı gözlerini gözlerime dikti gulumsedi. üstüme düşecek sandım. okadar etkileyici baktıki köpek: )ben heycandan olcektim annem o sırada bravooo diye bagırdı gözlerimi kaçırdım tekrar yerine gittti: )
ertesi gun otelde değildi çok üzülmüştüm utanmasam aglıyacaktım şaşkındım neden böle bişey oldu diye acba ben mi anlam yuklüyordum bilmiyordum otel görevlilerine gösteriyi çok begendiğimi bidaaha nezaman böle gösteri olacagınu sordum sadece çarşamba oldugunu sölediler kahrolmuştum aglamıştım bidaha göremicem diye...
ama ismail ertesi gun yine oteldeydi yine sahnedeydii orkestranın arkasındaydı bakıştık yine çok mutluydum şarkı sölicek sanmıştm snra sahneden çıktı sahne kenarında ayakta şarkıları dinledi telefonuyla fotomu çekti . sonra annem sigara içmek için kalktı beraber ismailin arkasına gectik orda annem sigarsnı içti. ben limonata aldım annem gitti oda yanıma geldi oda limonaata aldı sonra muhabbet açtı meger organizatörmüş grupları otellre gönderiyor falan .halk oyunları egitmeni vede kendi dans grubu oldugunu söledi saat 11 falandı sabahın 7sine kadar konuşmuştuk. gneşin doğusunu izlemek hersey çok guzeldiokadar güzel bi atmosferdiki deniz kenarında sabaha kadar ozamandan beri beraberiz:)

biz kocişimle lisede 3 yıl aynı sınıftaydık, koişimin yüzüne bile bakmazdım ben,lise 1de o bana bakarmış hep beğenirmiş ama bir türlü açılamamış, terslersem 2 yıl yüzüme nasıl bakacağını düşünerek vazgeçmiş açılmaktan, neyse 1999 da liseden mezun olduk. o ( adı vadi olsun)üniversiteyi kazandı ben kazanamadım sonra bir daha hiç görüşmedik karşılaşmadık. ben 2000 yılında çalışmaya başladım 2009 a kadar çalıştım hep. 18.aralık 2008 te facebookta oyun oynuyordum iş yerinde, baktım bi mesaj geldi. merhaba nasılsın beni hatırladınmı ben liseden falan diye devam ediyor. bende hemen cevap yazdım evet hatırladım iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun dedim. cevap geldi hemen ben istanbulda çalışıyorum teğmen oldum turkbayragişu an tatildeyim adanadayım sen neler yapıyosun müsaitsen bugün görüşelimmi istersen ben yarın gece dönecem dedi. cevap yazdım bugün olmaz çok işim var işten çıkınca çarşıya gitmem lazım ek bi iş yapıyorum onun toplantısına katılıcam dedim. ciddi ciddi önemli bi toplantıydı ve gitmem gerekiyordu. bir yandanda aman ne görüşmesi aradan 9 yıl geçmiş inmisin cinmisin neyin nesisin niye görüşim ben senle diye düşünüyorum. yine cevap geldi mesajıma lütfen ama bak bi daha görüşemiyebiliriz ben faceden özlemide buldum istersersen onada söyle görüşelim dedi. özlemde benim en yakın arkadaşım işyerlerimiz çok yakın. hemen özlemi aradım işte olanları anlattım oda görüşelim dedi bende ama işim var dedim yine mesaj geldi lütfeen bak ben askerim ölürsem nolucak bidaha göremezsin dedi. içime battı bu tamam dedim görüşelim. iş yerimin karşısında metro market vardı. ben arabamla alırım seni dedi bende yok ben gelirim karşıda buluşuruz dedim. işten çıktım karşıya geçtim metronun kapısından içeri girdim gözlerim onu arıyor. bu arada özlemi aradım aman geç kalma neyin nesi bu tanımam etmem kaç yıl geçti aradan hemen gel derken kocişimi gördüm uzakta, ve özleme söylediğim şey ' özlem vadi evrim geçirmiş ben aşık oldum dedim. kapattım telefonu. yanına gittimvereliniortak heyecandan ayaklarım titriyordu. kafede oturup özlemi bekledik. beklerken çay içtik. çay içerken elleri dikkatimi çekti o kadar güzeldiki hala bayılırım o ellere (ölürüm) kısa keseyim. özlem geldi konuştuk tanıştık sohbet ettik falan derken eve gitme zamanı geldi özlemin ei benim evimden çoook uzaktaydı metroya benim ev daha yakındı. önc3e özlemi bırakalım dedi bıraktık. sonra arabada yalnız kaldık tabiki. bana dolaylı yollardan sorular sormaya başladı tanımaya başladı ben utanıyorum tabi, oda benim o utangaç hallerime kaçamak cevaplar verdiğim anlarıma aşık olmuş, erkek arkadaşımın olup olmadığını sordu yok dediğimde derin bir nefes aldı senin görüştüğün biri varmı dedim yok ya asker adamı kim ne yapsın dedi. niye öyle söylüyosun dedim. askerlik zor askerle kimse evlenmek istemezki dedi. meğer ağzımı arıyomuş. eve geldik yolda ben burda insem iyi olur dedim. yarın görüşelimmi dedi. içim evet diyo aklım hayır, karar veremedim yarın dediği günde pazar. ve ben pazar günleri dışarı pek çıkamam izin alamam. izin alabilirsem olur dedim. yalnız gelmem diyosan özlemide getirebilirsin dedi. ürkütmekte istemiyo. :1rolleyes:ertesi gün çıkamadım aslında çıkamadım değil çıkmak istemedim. sonra pazar gece mesaj yolladı ben istanbula dönüyorum dikkat et kendine geldiğimde seni tekrar görmeyi umuyorum. iyi geceler yazmış. bende cevap yazdım. sonra msn de konuşmaya görüşmeye başladık. bir hafta sonra tekrar geldi çıktık görüştük. hemen bana evlenme teklifi etti bende kabul ettim. annemle tanıştırdım. sonra o beni annesiyle tanıştırdı. derken sözlendik. 15.ağustos 2009 da nişanlandık. 15.haziran 2010 dada evlendik. allahım ayırmasın o kadar mutluyumki anlatamam.:nazar: aklımın ucundan dahi geçmezdi kocişimle evleneceğim. değil evleneceğim aşık olmak hiç geçmezdi çünkü hiç beğenmezdim lisedeyken. allahıma binlerce şükürler olsun bana kocişimi verdiği çin.:Saruboceq: o benim hayatımdaki en değerli varlığım. tekrar yaşadım o günleri şimdi anlatırken. çok heyecanlandım valla.:nazar::nazar::nazar::1hug:

nekdr guzel anlatmışsın felisty: )) mutluluğunız daim olsunn.. bazen aklımızın ucundan gecmeyen insanlarla evleniyoruz kader heralde.çok ilginç dimi. hiç tahmin edermiydin: )
ben eşimi ilk gördüğümde sadece sinir oldugumu hatırlıyorum

nekdr guzel anlatmışsın felisty: )) mutluluğunız daim olsunn.. bazen aklımızın ucundan gecmeyen insanlarla evleniyoruz kader heralde.çok ilginç dimi. hiç tahmin edermiydin: )

sağol canım allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin. hemde hiç tahmin etmezdim , diploma günü topluca çekildiğimiz bir fotoğraf var ona bakıyorum bazen şu an evli olduğum kişi bumu diyorum. hala inanamıyorum. ne diyorum hiç bakmazdım konuşmazdım bile.

ayyyy şimdi okudum çok romantiiikkk gelip ayaklarının dibinde durması kollarını açması aferim valla taktir ettim şimdi enişteyi ne güzel aşk bu :)) allah bozmasın.

Yıl 2008, ben yurt dısında yasıyordum.
Tatıle geldıgımde ablam, kuzenımın onu aradıgını
ve benı bır arkadası ıle tanıstırmak ıstedıgını soyledı.
'olmaz, ben yurt dısından donmeyı ve evlenmeyı dusunmuyorum' dedım.
'ama ben teyze olmak ıstıyorum' dıye dırettı.
ıtırazlarımı duyan kuzenım benı ıkna etmek ıcın aradı.
'ne olur bır tanı, tam sana gore bırı,
senden o kadar bahsettım kı senı tanımak ıstıyor' dıye benımle bır saat konustu.
Tam yurt dısına donecegım gunun sabahı, tanısmaya karar verdım.
Kuzenımle gıttık bulusma yerıne.
Bır ara arkasına baktı, 'arkamızda gelıyor' dedı.
Bır cafede oturduk, acıkcası hıc etkılenmemıstım.
Kuzenımın anlattıgı kadar yakısıklı gelmemıstı bana.
ıkımızde bırbırımızle pek konusmadık.
Beraber kalktık, kuzenım benı bıraz ılerıye kadar goturecegını soyleyınce,
arkamı dondum, 'hoscakal' dedım.
O an kı gulumsemesı, 'gorusmek uzere' demesı benı oyle etkıledı kı,
eve gıder gıtmez anneme, 'ben onunla evlenecegım' dedım
ve hemen ablamı aradım.
Havalımanına gıderken ben onu unutmustum (:
Butun heyecanım gecmıstı, ısın aslı yurt dısında bır ılıskım vardı!
Havalımanına varmadan benı aradı, ıyı yolculuklar dılemek ıstemıs.
Bende 'musaıt degelım, sonra ara' dedım cunku bır elımle valızımı cekıstırıyordum.
O 'ıyı yolculuklar dılemek ıstemıstım' dıyınce,
'ıyı dedın, arama daha sonra' demıstım.
Daha sonra soyledı, cok ukala oldugumu dusunmus oyle dıyınce.
Yurt dısına gıder gıtmez mesaj attı, ' bu msn adresım' dıye.
ılk gunler oylesıne konusuyordum, sonra etkılenmeye basladım.
Bu arada dıger ılıskımı hemen bıtırdım (:
Ve kısa surede evlılık kararı aldık.
Fakat su gunlerde aılesınden oturu esımle evlendıgım ıcın pısmanlık duyuyorum.
Oysa onu her gece gun sevıyor fakat haksızlıklara goz yumdugu ıcın bır o kadar da soguyorum ):

biz kocişimle lisede 3 yıl aynı sınıftaydık, koişimin yüzüne bile bakmazdım ben,lise 1de o bana bakarmış hep beğenirmiş ama bir türlü açılamamış, terslersem 2 yıl yüzüme nasıl bakacağını düşünerek vazgeçmiş açılmaktan, neyse 1999 da liseden mezun olduk. o ( adı vadi olsun)üniversiteyi kazandı ben kazanamadım sonra bir daha hiç görüşmedik karşılaşmadık. ben 2000 yılında çalışmaya başladım 2009 a kadar çalıştım hep. 18.aralık 2008 te facebookta oyun oynuyordum iş yerinde, baktım bi mesaj geldi. merhaba nasılsın beni hatırladınmı ben liseden falan diye devam ediyor. bende hemen cevap yazdım evet hatırladım iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun dedim. cevap geldi hemen ben istanbulda çalışıyorum teğmen oldum turkbayragişu an tatildeyim adanadayım sen neler yapıyosun müsaitsen bugün görüşelimmi istersen ben yarın gece dönecem dedi. cevap yazdım bugün olmaz çok işim var işten çıkınca çarşıya gitmem lazım ek bi iş yapıyorum onun toplantısına katılıcam dedim. ciddi ciddi önemli bi toplantıydı ve gitmem gerekiyordu. bir yandanda aman ne görüşmesi aradan 9 yıl geçmiş inmisin cinmisin neyin nesisin niye görüşim ben senle diye düşünüyorum. yine cevap geldi mesajıma lütfen ama bak bi daha görüşemiyebiliriz ben faceden özlemide buldum istersersen onada söyle görüşelim dedi. özlemde benim en yakın arkadaşım işyerlerimiz çok yakın. hemen özlemi aradım işte olanları anlattım oda görüşelim dedi bende ama işim var dedim yine mesaj geldi lütfeen bak ben askerim ölürsem nolucak bidaha göremezsin dedi. içime battı bu tamam dedim görüşelim. iş yerimin karşısında metro market vardı. ben arabamla alırım seni dedi bende yok ben gelirim karşıda buluşuruz dedim. işten çıktım karşıya geçtim metronun kapısından içeri girdim gözlerim onu arıyor. bu arada özlemi aradım aman geç kalma neyin nesi bu tanımam etmem kaç yıl geçti aradan hemen gel derken kocişimi gördüm uzakta, ve özleme söylediğim şey ' özlem vadi evrim geçirmiş ben aşık oldum dedim. kapattım telefonu. yanına gittimvereliniortak heyecandan ayaklarım titriyordu. kafede oturup özlemi bekledik. beklerken çay içtik. çay içerken elleri dikkatimi çekti o kadar güzeldiki hala bayılırım o ellere (ölürüm) kısa keseyim. özlem geldi konuştuk tanıştık sohbet ettik falan derken eve gitme zamanı geldi özlemin ei benim evimden çoook uzaktaydı metroya benim ev daha yakındı. önc3e özlemi bırakalım dedi bıraktık. sonra arabada yalnız kaldık tabiki. bana dolaylı yollardan sorular sormaya başladı tanımaya başladı ben utanıyorum tabi, oda benim o utangaç hallerime kaçamak cevaplar verdiğim anlarıma aşık olmuş, erkek arkadaşımın olup olmadığını sordu yok dediğimde derin bir nefes aldı senin görüştüğün biri varmı dedim yok ya asker adamı kim ne yapsın dedi. niye öyle söylüyosun dedim. askerlik zor askerle kimse evlenmek istemezki dedi. meğer ağzımı arıyomuş. eve geldik yolda ben burda insem iyi olur dedim. yarın görüşelimmi dedi. içim evet diyo aklım hayır, karar veremedim yarın dediği günde pazar. ve ben pazar günleri dışarı pek çıkamam izin alamam. izin alabilirsem olur dedim. yalnız gelmem diyosan özlemide getirebilirsin dedi. ürkütmekte istemiyo. :1rolleyes:ertesi gün çıkamadım aslında çıkamadım değil çıkmak istemedim. sonra pazar gece mesaj yolladı ben istanbula dönüyorum dikkat et kendine geldiğimde seni tekrar görmeyi umuyorum. iyi geceler yazmış. bende cevap yazdım. sonra msn de konuşmaya görüşmeye başladık. bir hafta sonra tekrar geldi çıktık görüştük. hemen bana evlenme teklifi etti bende kabul ettim. annemle tanıştırdım. sonra o beni annesiyle tanıştırdı. derken sözlendik. 15.ağustos 2009 da nişanlandık. 15.haziran 2010 dada evlendik. allahım ayırmasın o kadar mutluyumki anlatamam.:nazar: aklımın ucundan dahi geçmezdi kocişimle evleneceğim. değil evleneceğim aşık olmak hiç geçmezdi çünkü hiç beğenmezdim lisedeyken. allahıma binlerce şükürler olsun bana kocişimi verdiği çin.:Saruboceq: o benim hayatımdaki en değerli varlığım. tekrar yaşadım o günleri şimdi anlatırken. çok heyecanlandım valla.:nazar::nazar::nazar::1hug:

gercekten cok güzel yaa :65:

Back
X