Nasil Tanistiniz?

ben eşimle aynı iş yerinde çalışıyordum ama ona karşı hiç bir şey hissetmiyordum, o ise beni gördüğü ilk günden beri hoşlanıyormuş zamanla iş arkadaşlığımız aşka dönüştü(tabi onun büyük çabaları sayesinde) 2004 te evlendik şimdi dünya tatlısı bir oğlum var,zaman zaman sorunlrımız oluyor ama yinede iyiki onunla evlenmişim diyorum. herkese mutluluklar dilerim

benimde aynı bizde aynı işyerinde çalışıyoduk sonra aşka dönüştü 2004 evlendik 2,5 yaşında bir kızım var.iykide evlenmişim diyorum.. onu çok seviyorum :lepi:

1996 da kurban bayraminda Antalyada bir otelde tanistik.Esim ilk defa Türkiyeye geliyor.Annemlerden zarzor izin almisim en yakin arkadasimin ahbaplarinin oteli.Otelde bir cift göz bizi devamli takip ediyor ama cok utangac.Tanistigimiz gün Türk gecesi idi dansöz vardil.Garsonlar esimide kaldirmis sahnede göbek at diye.Ben,arkadasim ve otelin sahibinin kizi döktürüyoruz.kaydirigubbakcemile3 bu arada esimde bize bakip ayak uydurmaya göbek atmaya calisiyor.Bizde ingilizcemize güvenerek oo harika oynuyorsun diye basladik konusmaya ee turist bulmusuz ingilizce pratik yapacagiz.Kursta ögretmenim derdi aman devamli pratik yapin al sana firsat iste :roflol:

Neyse biz ogün Antalya güzel ama birgün Istanbulada gel orada harika tarihi yerler var dedik.Tanitimi yaptik yani ülkemizin güzelliklerini vs..sırnaşık şey Istanbula gelirsen sana yardimci oluruz dedik.Ama benimkinin derdi baska imis.Ilk görüste asik olmus.Neyse ertesi gün ayrildik.

1hafta sonra mehtup ben Istanbula geliyorum diye mektup geldi.Allah allah adam daha yeni gitmis bu ne simdi dedik.Antalyadan ayrildiktan 2hafta sonra yine bulustuk.Ortaköyde teknelerin kalktigi yerde banklar var.Hemen denizin yani basinda bana orada evlenme teklifi etti.ŞenizHarikaydi yaaa.Yine o günlere gittim.13.yilimiza girdik 11 yasinda bir oglum var.Herkese mutluluklar diliyorum..

biz bi kazayla tanıştık....düz yolda geldi çarptı.....frenlerinde sorunu varmış sanırım...bende iş görüşmesine gidiyorum acelem var sinirden aglıcam başımada kaza ilk defa geldi bırakıpta gidemiyorum,derken babamı aradımbu arada arabanın tamiri aşamasında görüştük derken başladı ve evlendik....

bir gün iş çıkışı arkadaşımın yanına gittim ( çokta ziyeret etmediğim bir arkadaşımdır aslında, ama kısmet olacak ya işte)
eşim ve arkadaşım ordaydı.. ben tabi eşimi tanımadığım için hiç ona bakmadım.. geçtim oturdum arkadaşımın yanına.. muhabbet ettik falan..
o gün öylece bittii..
ertesi gün tam işten çıkacakken arkadaşım beni aradı, hadi bana uğra beraber çıkarız hem biraz laflarız falan dedi.. allah allah dedim daha dün ordaydım, çokta birbirimzii arayan insanlar değildik, daha dün görüşmüştük dedim içimden. ama kıramayacağım için tamam geliyorum dedim ve gittim..
iş yerine gittiğimde eşimde oradaydı gene.. meğer eşim arkadaşıma yalvarmış beni tanıştır arkadaşınla diye.. bana oyun hazırlamışlar yani.. :))) neyse tamam demek zorunda kaldım, arkadaşımı kırmamak için oda.. alttarafı tanışıcaz dedim içimden..
eşim geldi, bizi tanıştırdılarr. off.. o anda aşık oldum ona :))) o da bana :))) ertesi gün 4 arkadaş gezmeye gitmek için sözleşdik... ve o gün teklif etti bana eşim.. çıkma teklifi değildi.. öyle güzel konuştu ki benimle.. belki benimle çıkarmısın deseydi öylesine sıradan bir an olacaktı benim için...
çok romantiktiiiiiii.... hala düşündükçe etkileniyorumm.. canım kocam benim yaa.. allah gönlüme göre verdi.. beni ilk gördüğü anda ''bu kız benim kaderim'' demiş içinden.. ''evleneceğimizi o anda anladım'' diyor... daha 15 günlük birlikteyken evlenme teklifi etmiştiiii... :))))
neyse tam 3 sene sürdü beraberliğimiz.. 5 ay nişanlı kaldık.. ve 3 senedir de evliyiz çok şükür..
allah ömür boyu bir yastıkta kocatsın bizi ve herkesii..
çoookkk seviyorum kocamııı çoookkk... allahıma bin şükür ki; kat kat fazlasını da görüyorum eşimden...
:asigim:

biz bi kazayla tanıştık....düz yolda geldi çarptı.....frenlerinde sorunu varmış sanırım...bende iş görüşmesine gidiyorum acelem var sinirden aglıcam başımada kaza ilk defa geldi bırakıpta gidemiyorum,derken babamı aradımbu arada arabanın tamiri aşamasında görüştük derken başladı ve evlendik....

her şerde bir hayır varmış derler canım.. sizinki tam öyle olmuşş..
allah mutluluğunuzu daim etsinn.. :))

yolda yürüken kitaplarımı düşürdü sonra çok özür diledi kitaplarımı topladık beraber çok romantikti ilk tanışlmamız dermişim...

eşimle ben liseden sınıf arkadaşıyız.Şeniz
14 yaşından beri tanıyorum onu.
lise aşkım yani....:asigim:

biz üniversitenin ilk yılı ilk döneminde okulda tanıştık.önceleri arkadaş grubu içersindeydik,daha sonra ayrı takılmaya başladık derken 6 yıl geçti ve evlendik canım kocişimle:)

bizim biraz garip oldu. dersaneden çıkıyordum etütler falan oluyordu bayagı gec gıdıyordum eve. yolda serserinin biri takıldı peşime. laf atmaya basladı. bende hızlı hızlı yürümeye basladım. arkama bakarken eşime çaptım. elımdekı kıtaplar düştü. filmlerdeki gibi. sonra arkamdan gelen cocuk güzelım dıkkat etsene dedı. eşimde bana erkek arkadasnız mı dedı. bende yok benı rahatsız eden bırı tanımıyorum dedım. her neyse eşim bıraz patakladı cocugu. tesekkur ettım evıme gıttım. 2 ay sonra blogum vadı şiir falan yazıyordum. resmımde vardı profılımde bulup bana msj yazdı. bayagı nette konuştuk. ama onun resmını hiç görmemiştim. ve çarptıgım kişinin o oldugunu bılmıyordum. ama dersanenın her cıkışındada onu görüyordum. neyse bıgun dedı benı merak etmıyomusun dedı bende yoo dedım güldüm. sonra resmını koydu gözlerıme ınanamadım. cam actırdım anammm o da ne. hergun cıkışta gördugum çarptıgım cocuk... öyle işte evlendık su an 3 aylık evlıyız işte. aşkım senı cok sevıyorum

biz eşimle komşuyuz.eşim kızkardeşime bana hissettiklerini söylemiş.kardeşimde aramızı yaptı.ilişkimizin 3.senesinde sözlendik.1999 evlendik.hatta o zaman çelik komşu kızı adlı parçası yeni çıkmıştı.herkes bu parça sizin olsun derdi.eşim bana onu çok dinletmiştide ben hiç anlayamamıştım.ne çok dinliyor şu parçayı diye kızardım.meğer o anlasın diye yapmış.hala söyler o kadar komşu kızı müziğini dinlettimde anlamadın diye.

Ben hiç unutmam ilk tanıştığımız günü .Sene 1994 yaz ayları. Ben tutturdum daha 14 yaşında çalışıcam diye, ağladım sızladım.Annemlerde karşı sokakta bir arkdaşlarının konfeksiyonuna verdiler beni, yaz tatilinde çalışıyım diye.

Tam karşımızda da erkek yurdu var. Biz de bir arkadaşımızla her öğlen camdan ordaki çocuklara bakıp, aklımız sıra kur yapıyoruz.
Bi baktım yanımdaki arkadaşım aşağıda iki çocukla camdan konuşuyor. Biri böyle tıfıl bişey, biride şapkalı şahin bakışlı birşey.

Ben hiç muhatap olmadım.Neyse ertesi gün oldu. Arkadaşım dedi ki , o dünkü arkadaşlar varya, onlardan şapkalı olan seninle arkadaş olmak istiyormuş.
Ben de dedim ki benim arkadaşım var, olmaz.

Sen misin,bunu diyen, sen git, benim o zaman ki erkek arkadaşımı bul, çocuğu bi güzel döv, o kızdan ayrılacaksın diye, Çocuk akşamına benden ayrıldı.
Nasıl ağladım, sanki ne olduysa. Sadece akşamları buluşup iki dolaşıyoduk. Kendimi nasıl kaptırdıysam o çocuk aklımla.

Bende çocuğa çok kızdım, ve şimdiki eşimin teklifini kabul ettim. Tabi ben bu olayı ta eşimle sözlenince öğrendim.
Ama emin olun benim için yaptıklarını bir yazsam, roman olur.
Az uğraşmadı onunla evleneyim diye, şimdi de kıymetimi bilmiyor.

AAHHH BU ERKEKLER YOK MU ??? HEPSİNİN KAFASINI KIRMAK LAZIM...

Bizim de bir kadayıf hikayemiz vardır,o sayede kaynaştık,arkadaş grubumun içersindeydi,ilk tanıştığımda bir ukala geldi ki bana hiç sormayın,şakkıdıortak bir arkadaşımızın nişanından sonra topluca bi yere yemeğe gittik,muhabbet ilerleyince de sabah saatin 3'ü kahve içmeye gittik ayılmak için:)
ben herkesi kadayıf yemeye davet ettim,bir kaç gün sonra ama tontişimi etmemişim,iyice kaynaştıktan sonra da başıma kakıp kakıp durdu sen niye beni de çağırmadın diye,:dilcikar:aradan 3 ay geçti arkadaşlarımız mangal partisi verdiler ve orda da iyice dipdibe girip saatlerce muhabbet etmeye başladık,ertesi gün arkadaşça bir mesaj attı bana,sonrası da aşka dönüştü işte ve nişanlıyız şimdi de...
:hooray:

ben Amerika da okuyordum yakin bir kiz arkadasimla Antalyada yaz tatili bulduk 2006 Haziran di ve oda Ingiltere den arkadaslariyla tatile gelmis ayni otele yerlesmisiz tesadufle tanistik birkac ay sonra ben Turkiye ye dondum surekli gorustuk 2006ekimde yanina gittim 2007subat ta evlendik cok harikaydi hersey simdi birde kizimiz var daha cok asik bir karikocayiz elele uyuruz gece 5te uykusundan uyanir canim karim seni cok seviyorum der daha ne olsun

bizimki akraba evliliği annemle annesi babamla babası çok iyi arkadaş...ben çocukluk dönemini yaramaz çocukluğunu, o ise benim daha 12-13 yaşlarımda bize gelip benimde ona servis yaptığımı hatırlıyo...daha o zaman beğenmiş beni onunla sohbet etmediğime sinir olmuş...neyse tabi biz uzun süre görüşmedik... sonra annelerin ortak çalışmasıyla onlara iftara davet ediliyoruz vee okuyacağım diye kendimi yırtan ben, evlenmicem işimi oturtucam kıbrısa yerleşicem diyen eşim bu hayellerden vazgeçip evleniveriyoruz... iyikide ailemi dinlemişim hıı...

Son düzenleme:
biz esimle 99 yilindatürkiyeye tatile giderken ucakda karsilasdik ilk (ama tanismadik annem vardi ve annem bu konularda cok katidir acikcasi :)
sadece bana bi ara sessiz sedasiz yanima yaklasarak bi kagid verdi ismi ve cep nr si yazan ama annemin korkusundan yirtip atmisdim ve ümidimi kessmisdim acikcasi :(
14 subat 2000 yilinda kuafför salonunda meslek yapmaya basladim ve tesadüf bu ya köse basinda türk bakalli vardi oraya alisverise yolladilar beni ve esimile orda karsilasdik kalbim pir pir etmeye basladi derken 1bucuk yil gizli sakli flört dönemi ve 1bucuk yil nisanlilikdan sonra simdi 7yildir eviyiz allahima bin sükür sagligimiz mutlulugumuz ve huzurumuzda yerinde 3yasindada kizimiz var kücük bir cekirdek aile olduk
buarada nisanlandigimizda haftasonu dergisinde cikmisdik esimle yani isvicreye ait olan türk dergisi ordada ucakda baslayan ask diye bahsedilmisdi :) :)) :)))

ben henüz evli falan dağilim ama çok güzel ve uzun zamandr devam eden bi ilişkim var:)... annemle babamın tanışma hikayesi çok komik ve frtınalıymış ama:)...annem asker çocuğu babamsa bulundukları ilçenin en zengin ailesinin en züppe evladı:) altında arabası cebinde parası durumları... annemde emekçi çocuğu okuluna gidip gelen okuldan eve evden okula modunda... fakat güzelmi güzel göçmen kızı...sarışın mavi gözlü uzun boylu, haliyle babamı cezbediyor bu güzel kız daha önce görmemiş o civarlarda öyle birisini..araştırmış taraştırmışş kim olduğunu öğrenmiş annemin...uzun süre peşinde dolaşmış kırmızı mercedes arabasıyla... ama annemin karşısına her çıkışında ağıza alınmayacak laflar yemiş annemden..hatta bi kaç seferde annemin kitaplarını kafasına yemiş...bu takip uzunca sürmüş fakat babam artık dayanamayıp bi sokakta arabasıyla önünü kesmiş "sana tek birşey söylücem ondan sonrada karşına çıkmam" demiş, "kızım bak ben seni alıcam!" demiş anneme, annemden gelen özlü ve kıza cevap : elinden geleni ardına koyma köpek! olmuş:):):):):):)....gelin görünki şimdi evliler çok şükür...ben 21 yaşındayım abim 24 yaşında:):)...karakterleri birbirine çok zıt..ama aralarındaki uyum paha biçilemez:)...

biz okulda tanışık aynı sınıftaydık o benden hoşlanmış ama ben hoşlanmamıştım çünkü onu çok iyi tanımıyordum ama tanıyınca sevmeye başladım aşık olmuştum ailelerimize söyledik onlarda kabul edince evlendik

biz badem gözlümle chat yaparken tanıştık
hayatımın en akıllıca şeyiydi :asigim:

Bi tavla sıtesınde tanıstık o benden daha ıyı oynuyordu :utangac: msnlerımızı aldık sonra telefonlarımızı o zamanlar 3senedır cıktıgım bırı vardı onu bıraktım ve ıkı ay sonra ıkamet etmedıgımız bı sehırde bulustuk ve cıkmaya basladık 3 senelık bırlıktelıkten sonra su anda evlıyız ve cok mutluyum :1hug:

Back
X