Nasıl tanıştınız

Lisede tanistik 3.5 senedir beraberiz. Ayrica bi kadinin es bulmasi bana gore bi erkege gore daha kolay. 3 iliskim oldu, 3unde de ben teklif ettim ve reddedilmedim. Kafama uymayincada herkes kendi yoluna diye ayrildim tabi cocuguz o zaman sevgilin olunca bi halt oldugunu saniyosun.

Simdiki sevgilimde zamaninda aile durumunda dolayi memleketine gitti bi gece uyuduktan sonra seni seviyorum diye mesaj attim. O da nolursa olsun yanina gelicem dedi. Tabi gozden irak olan, gonuldende irak oluyor bagimiz koptu. Ama o yilbasindan, kandile her firsatta mesaj atti. Uni sinavina girincede yanina gelmek icin izmir yazicam nolursa olsun dedi ve geldi. Gelecege yonelik planlara basladik

Bir gun okuldan cikmisim asiri yagmur yagiyor semsiye falan yok. Kosuyorum, mecbur kitaplarimi kafama tutmusum. Onumu gormuyorum kostum kostum derken carpistik hoooop kitaplar dustu onlari alalim derken ellerimiz birbine degdi :KK200: tam o sirada da bi araba geciyordu acmis müziği, tabi o zamanlar Çelikten "Ben Cok Guzel Asik Olurum" sarkisi calmasin mi? Aman Allahim sanki zaman durdu. Hemen hic konusmadan bi kafeye gidip kahve ictik falan derken 2 ay sonra nisanlandik ve 5 ay sonra da evlendik. :halay:Evlilik teklifini de maldivlerde yapti. Dalicam diye okyanusa bi daldi "aaa bak hayatim ne buldum " diye bi deniz kabugu getirdi, icini bi actim " aman Allahim bu da ne inciden bir yuzuk" derken evlenme teklif etti. Ve boyle basladi askimiz....

derdimmm.. ama degil :KK70::KK70::KK70:
Okurken diyorum ki "Yahu @Bilgece muhafazakâr değil miydi, nasıl evlenmeden gitmiş Maldivlere?":halay:

Bir gun okuldan cikmisim asiri yagmur yagiyor semsiye falan yok. Kosuyorum, mecbur kitaplarimi kafama tutmusum. Onumu gormuyorum kostum kostum derken carpistik hoooop kitaplar dustu onlari alalim derken ellerimiz birbine degdi :KK200: tam o sirada da bi araba geciyordu acmis müziği, tabi o zamanlar Çelikten "Ben Cok Guzel Asik Olurum" sarkisi calmasin mi? Aman Allahim sanki zaman durdu. Hemen hic konusmadan bi kafeye gidip kahve ictik falan derken 2 ay sonra nisanlandik ve 5 ay sonra da evlendik. :halay:Evlilik teklifini de maldivlerde yapti. Dalicam diye okyanusa bi daldi "aaa bak hayatim ne buldum " diye bi deniz kabugu getirdi, icini bi actim " aman Allahim bu da ne inciden bir yuzuk" derken evlenme teklif etti. Ve boyle basladi askimiz....

derdimmm.. ama degil :KK70::KK70::KK70:
çok kötüsün yaa heyecanla okuyodumki hatta sonlara doğru yok artık dedim ama yazan sen olunca kesin doğru diye okuyordum sonuç hüsran oldu:KK35:

askerden gelmişti çok çirkindi arkadaşlarım bu çocuk sana bakıyo dedi tiksindim resmen bu ameleyimi layık gördünüz bana dedim.lavobaya koşup aynaya baktım Allahım ben bu kadar çirkinmiyim bu çirkin çocuğu arkadaşlarım bana layık gördü dedmi tabi o zmaan 18 yaşındayım kendimi dünya güzeli sanıyorum falan.2 ay olmadı iliklerime kadar aşık oldum tipsiz dedğim kendime layık görmediğim çocuğa 17 yıl oldu 2 yılda nişanlı sevgili ilk günden 10 kat daha çok aşığım kendilerine

Facebook 'ta çanak okey oynarken tanışmıştık :) Benden hediye puan istemişti, bende sen ne kadar yüzsüzsün demiştim. Şimdi o yüzsüzle evliyim :halay: "Ben senden puan istedim vermedin, bende seni aldım, der hep:KK70:

SC20160504-101400-1.webp

Back
X