- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internette arkadaşlık sitesinde.
artık yok o site. çok bilindik değildi. yıllar geçti zatenHangisinde sorması ayıptır?
Okurken diyorum ki "Yahu @Bilgece muhafazakâr değil miydi, nasıl evlenmeden gitmiş Maldivlere?"Bir gun okuldan cikmisim asiri yagmur yagiyor semsiye falan yok. Kosuyorum, mecbur kitaplarimi kafama tutmusum. Onumu gormuyorum kostum kostum derken carpistik hoooop kitaplar dustu onlari alalim derken ellerimiz birbine degditam o sirada da bi araba geciyordu acmis müziği, tabi o zamanlar Çelikten "Ben Cok Guzel Asik Olurum" sarkisi calmasin mi? Aman Allahim sanki zaman durdu. Hemen hic konusmadan bi kafeye gidip kahve ictik falan derken 2 ay sonra nisanlandik ve 5 ay sonra da evlendik.
Evlilik teklifini de maldivlerde yapti. Dalicam diye okyanusa bi daldi "aaa bak hayatim ne buldum " diye bi deniz kabugu getirdi, icini bi actim " aman Allahim bu da ne inciden bir yuzuk" derken evlenme teklif etti. Ve boyle basladi askimiz....
derdimmm.. ama degil![]()
çok kötüsün yaa heyecanla okuyodumki hatta sonlara doğru yok artık dedim ama yazan sen olunca kesin doğru diye okuyordum sonuç hüsran olduBir gun okuldan cikmisim asiri yagmur yagiyor semsiye falan yok. Kosuyorum, mecbur kitaplarimi kafama tutmusum. Onumu gormuyorum kostum kostum derken carpistik hoooop kitaplar dustu onlari alalim derken ellerimiz birbine degditam o sirada da bi araba geciyordu acmis müziği, tabi o zamanlar Çelikten "Ben Cok Guzel Asik Olurum" sarkisi calmasin mi? Aman Allahim sanki zaman durdu. Hemen hic konusmadan bi kafeye gidip kahve ictik falan derken 2 ay sonra nisanlandik ve 5 ay sonra da evlendik.
Evlilik teklifini de maldivlerde yapti. Dalicam diye okyanusa bi daldi "aaa bak hayatim ne buldum " diye bi deniz kabugu getirdi, icini bi actim " aman Allahim bu da ne inciden bir yuzuk" derken evlenme teklif etti. Ve boyle basladi askimiz....
derdimmm.. ama degil![]()
sesli güldümÜni de bilardo oynarken tanıştık musibetlehala keşke bilardo tutkunu olmayaydim o kadar, gitmeyeydim ogün derim
![]()