Nasıl tanıştınız

Ailecek samimi olmasakda tanışıyorduk ama bizim muhabbetimiz yoktu.
İkimizde farklı şehirlere üniv. okumaya gidince feyste ortak arkadaşları görünce ekledi. 1 hafta yazıştık ardından sevgili olduk. Öyle böyle derken 6.5 sene geçti ama henüz evli değiliz :spor: Evlenmeyi düşünmüyorum henüz. Çünkü çok rahatım. Bir süre daha rahatımı bozmak istemiyorum :KK76:

Önce şaman sonra sura. Büyü güçlü karakterleri seviyorum. :KK53:
Kardeşimin bi arkadaşı vardı resmen metin2 mühendisi olmuştu çocuk :)) 20 yaşında oldu hala metin2 mühendisi die çağırıyorum çocuğu adını unuttum :KK70: benimde suram vardı 7 levelde bıraktım daha fazla ayı kurt öldürmeye gönlüm el vermedi :KK70:

Kardeşimin bi arkadaşı vardı resmen metin2 mühendisi olmuştu çocuk :)) 20 yaşında oldu hala metin2 mühendisi die çağırıyorum çocuğu adını unuttum :KK70: benimde suram vardı 7 levelde bıraktım daha fazla ayı kurt öldürmeye gönlüm el vermedi :KK70:

Sen çabuk bırakmışsın ben 52 lvl olmuştum. Hatta nasıl tanıştınız diye detaylı anlat diyenlere anlatıyorum. Hava açıktı vadiye gitmiştik. Tapınağın orada orklar ve işkenceciler vardı. Ben erkeğimi kutsuyordum. O da beni işkencecilerden koruyordu :cool: Bana hediye almak için metin taşı keserdi.

Eşimin erkek kardeşi ile benim kız kardeşim sevgiliydi ozamanlar.eşim kardeşime sormuş,kız kalmadı etrafta bana kız bul ama laylaylom olsun demiş.kardeşimde dur ben senin başını yakayımda gör demiş ve beni önermiş.sosyal medyada fotomu görüyo aşık oluyo bana.sonra kardeşim buluşma ayarladı sokak arasında beş dakika görüştüm ozamanlar anneden babadan korku vardı tabe.beni bi aramalar bi sormalar...kimse onun evlenceğine ihtimal dahi vermezken tanıştık 9 ay sora nişan taktı,sorada evlendik.ben yatağa atamadıklarından olduğum için herlade hırs yaptı:) şükürler olsun çok mutluyuz hiç yanlışını yalanjnı dolanını görmedim.gözüm kapalı güvenirim ama önlemimi almaktanda vazgeçmem:) merak etme nasipse ayağına geliyor aramana gerek yok
Eee kız kardesıne ne oldu ? Merak ettım oda evlendı mı esının kardesıyle

Sen çabuk bırakmışsın ben 52 lvl olmuştum. Hatta nasıl tanıştınız diye detaylı anlat diyenlere anlatıyorum. Hava açıktı vadiye gitmiştik. Tapınağın orada orklar ve işkenceciler vardı. Ben erkeğimi kutsuyordum. O da beni işkencecilerden koruyordu :cool: Bana hediye almak için metin taşı keserdi.
Ahahahah :D vallahi süper ya ahaha :D

Benim okuduğum üniversiteye arkadaşını ziyarete gelmiş, öyle tanıştık.

İlk tanıştığımızda benden 6 yaş büyük hayatta olmaz en fazla 2-3 yaşa kadar çıkarım demiştim noldu, evlendik işte.

hahaha koptum :D
biz de sevdiceğimle league of legends ta adam keser, wurm online da sandal keyfi yaparız:P

Back
X