- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
AhahahaBence de komik. Hatta metin2 de birden fazla kez evlendik
Nikah tazelemeyi pek severiz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahaBence de komik. Hatta metin2 de birden fazla kez evlendik
Nikah tazelemeyi pek severiz.![]()
Ahahahaneydin ninja mıydın
![]()
Kardeşimin bi arkadaşı vardı resmen metin2 mühendisi olmuştu çocuk :)) 20 yaşında oldu hala metin2 mühendisi die çağırıyorum çocuğu adını unuttumÖnce şaman sonra sura. Büyü güçlü karakterleri seviyorum.![]()
Kardeşimin bi arkadaşı vardı resmen metin2 mühendisi olmuştu çocuk :)) 20 yaşında oldu hala metin2 mühendisi die çağırıyorum çocuğu adını unuttumbenimde suram vardı 7 levelde bıraktım daha fazla ayı kurt öldürmeye gönlüm el vermedi
![]()
Eee kız kardesıne ne oldu ? Merak ettım oda evlendı mı esının kardesıyleEşimin erkek kardeşi ile benim kız kardeşim sevgiliydi ozamanlar.eşim kardeşime sormuş,kız kalmadı etrafta bana kız bul ama laylaylom olsun demiş.kardeşimde dur ben senin başını yakayımda gör demiş ve beni önermiş.sosyal medyada fotomu görüyo aşık oluyo bana.sonra kardeşim buluşma ayarladı sokak arasında beş dakika görüştüm ozamanlar anneden babadan korku vardı tabe.beni bi aramalar bi sormalar...kimse onun evlenceğine ihtimal dahi vermezken tanıştık 9 ay sora nişan taktı,sorada evlendik.ben yatağa atamadıklarından olduğum için herlade hırs yaptı:) şükürler olsun çok mutluyuz hiç yanlışını yalanjnı dolanını görmedim.gözüm kapalı güvenirim ama önlemimi almaktanda vazgeçmem:) merak etme nasipse ayağına geliyor aramana gerek yok
AhahahahSen çabuk bırakmışsın ben 52 lvl olmuştum. Hatta nasıl tanıştınız diye detaylı anlat diyenlere anlatıyorum. Hava açıktı vadiye gitmiştik. Tapınağın orada orklar ve işkenceciler vardı. Ben erkeğimi kutsuyordum. O da beni işkencecilerden koruyorduBana hediye almak için metin taşı keserdi.
Hayır :) onlar ayrıldı biz evlendik...Eee kız kardesıne ne oldu ? Merak ettım oda evlendı mı esının kardesıyle
Daha doğmamış da olabilirRüyamda. Rüyalarımın irkeki kendisi
Tanışma şerefine nail olamadım henüz, biraz gevşek bir adam galiba, henüz teşrif etmedi![]()
3'ü 5'i idare ederiz de 30 yaş fark çok beDaha doğmamış da olabilir![]()
Olsun Madonna'dan neyin eksik3'ü 5'i idare ederiz de 30 yaş fark çok be![]()
Param?Olsun Madonna'dan neyin eksik![]()
Eeeee..Param?
![]()
hahaha koptumSen çabuk bırakmışsın ben 52 lvl olmuştum. Hatta nasıl tanıştınız diye detaylı anlat diyenlere anlatıyorum. Hava açıktı vadiye gitmiştik. Tapınağın orada orklar ve işkenceciler vardı. Ben erkeğimi kutsuyordum. O da beni işkencecilerden koruyorduBana hediye almak için metin taşı keserdi.