• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl tekrar barıştınız?????

elmoros4life

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
10
0
6
İstanbul
22 aydır birlikteyiz , bazı nedenlerden dolayı sadece 2 kere buluşabildik , neden benden kaynaklanıyordu. Buna rağmen çok defa buluşmayı teklif ettim sorunu tamamen çözmeden yanımda rahat edemezsin bi anlamı olmaz dedi ve hep reddetti , tekrar üni sınavına hazırlanıyoruz öyle çok vakit de yoktu zaten , bu sorun üniversite sınavı bittikten sonra ortadan kalkacaktı çünkü aile sınav yüzünden onla görüşmemi istemedi . Şimdi birden bire o kadar uzun sene okul askerlik falan kaldıramam , eskisi gibi hissetmiyorum önemseyemiyorum dedi bana sınava 1 ay kala ,
ben de sorunu hallettim söyledim bana bunu dedikten sonra , görüşebiliriz artık sınavdan falan bunaldın bir de görüşemeyince böyle oldun bu kadar ciddi düşünüp bi ömrün hayalini kurduk ama çok uzak kaldık ondan böyle oldu dedim , artık sorun yok dedim , geç olmadı mı dedi ben de sorun etmedin en başta bu durumu böyle olacağını bilsem önceden hallederdim zaten dayanamadım artık dedim
İkna edemedim görüşmek istedim hersey daha da zor olcak dedi başta ama ısrar edince kabul etti , biraz toparlan yalnız kal sonra bana zamanı söyle dedim ama 1 hafta oldu zaman falan söylemedi
Hafta içi sınav çalışıyorum haftasonu olsun diye 1 hafta daha uzatmaya çalıştı ben de beni oyalama aklından ayrılığı çıkar at bi gün ayarla dedim bişey değişmicek kendimi biliyorum yaparım kaldırırım demekle hata ettim güvenini boşa çıkardım diyo başka bişey demiyo sürekli , ben de aklından çıkar toparla kendini dedim bugün , bu kadar. Nasıl toparlarım rahatlatırım ölmek üzereyim

Daha yolun başındasın demeyin bana bi akıl verin bu acının bu durumun yolun başında sonunda olmakla alakası yok
Evlilik falan bu kadar derin düşünme de dedim ama hala aynı değişmicek diyo , 1 haftada nasıl 180 derece değişir insan böyle
Siz nasıl döndünüz bu ve benzeri durumdan ?

cümleler iç içe geçmiş ben bişey anlamadım anladıgım 22 aydır berabersınız 2 kere görüştünüz bu zaten ayrılmanız için yeterlıymış

ortad bır ılışkı göremedım ben şahsen

daha net yazarsanız sorununuza yardımcı olabılırız belkı

Geçen sene okulda hep görüyorduk birbirimizi bu sene sınava tekrar hazırlanma durumu olunca ailem sınava odaklanmamı istedi izin alıp da buluşamadım onunla , aileden gizli buluştuk ama bi daha böyle olmasın yanımda rahat edemiyosun konuşabildiğin zaman konuşursun izin alırsın görüşürüz dedi. kaç kere izin almadan buluşmak istediysem de için rahat etmeden yanımda rahat olamazsın dedi bu kadar zaman bekledik beklediğimize değsin bi anlamı olsun , sınavı atlatana kadar konuşamazsan böyle olsun dedi

Şimdi de tam sınava 1 ay kala yapamıyorum zaten 4 yıl var önümüzde en az , kaldıramam o kadar uzun sene diyo , 1 ay sonra zaten herşey bitmiş olcak tüm engeller kalkmış olcak tamamen rahat olcaz neden böyle yaptı şimdi

Bu kadar uzun bir süre içerisinde sadece 2 kere görüşebilmeniz de onu yıpratmıştır. Herkes sevdiğini yanında ister.. Ailenin izni olmadan rahat edemediğin için,istememiş dediğin gibi.. Bu süre zarfında sıkılmıştır,daha fazla üstüne gidersen eğer daha fazla kaçar senden biraz bırak rahat nefes alsın.. Erkekler (çoğu zaman) sıkıntıya,zora,engellere gelemiyorlar canım.. Bizde erkek arkadaşımla bir ayrılık yaşadık,sıkıldığını söylemişti haklıydı da ayrıldıktan sonra anladım ben bunu,bunaltıyordum onu.. Ayrılık sürecimizde ne aradım ne sordum,kafamızı toplayalım diye. Olmuyorsa olmuyordur,değil mi? 2 ay sonra kendisi geri döndü,ikimiz de o hatalarımızı tekrarlamıyoruz artık Rabbime şükür.. Senin tek yapman gereken ona saygı duyman,zorla güzellik olmaz ki.. Çok kötü hissediyorsun kendini biliyorum ama yapacak bir şey kalmamış gibi :50:

Bu hafta içi buluşcaz konuşmak için , onu sıkmak istemiyorum ama bunu da kabul edemiyorum , geçen hafta göz doktoruna gittim lazer ameliyat dedi doktor , bana seni riske atamam ben unut ameliyat falan sakın diyen çocuk bu hafta gelmiş 180 derece tersini söylüyo önemseyemiyorum diye , beni görünce değişmez mi buluştuğumuzda ? Ne desem ne etsem nefes alamıyorum sanki

Back
X