Nasıl tepki vermeli?

Kadının numarayı istemesi eşinizin vermesi zaten baştan çok saçma. Eşinizin hadi basireti bağlandı ama kadın bana hiç normal gelmedi.gece msj atacak ne aciliyeti varmış. Ben arkadaşların aksine sizin aramanızı doğru buldum. Hatta engelleyin numarayı.

Dükkanla ilgili sorunlari varsa is yerin numarasini verebilir. Cep telefonunun numarasini vermeye gerek yok. Benim avukatimdan ve hesap kitap islerime bakan kisiden haric kimsede cep telefonum yok. Sadece is yerin var. Isteyen mesaj birakabilir ben dönerim zaten. Veya kadinin dükkanla bir sorusu varsa oraya gelsin. Konu sahibinin yazdigina göre evlerine yakin
Evet işyeri numarasını verebilirdi

Değil mi?

. D. D eşim rahatsız oldu o saatte mesaj gelmesine zaten numara da kayıtlı değildi hoşuna gitmedi sen konuş dedi bilmiyorum o öyle huyu öyle yani bende kendim aradım
Kesinlikle sert uyar bitir baştan ne ugrasacaksin. Ne münasebet ya o saatte araması. Kimse kusura bakmasın iyi niyet aramıyorum ben.

Elim sen ara diyince bana da eşimdense kendimin muhatap olması daha doğru diye düşündüm. Eşim evet numara vermeyebilirdi ama komşu aniden isteyince afalladım verdim dedi. Kadının niyetini bilemem ama eşim geri dönüş yaparsa varsa bir art niyet uzar diye düşündüm ben konuşurken en azından direkt kesilir diye düşündüm. Biraz da arada kaldım iyi mi ettm kötü mü ettim diye ama bilmiyorum. Görürsem de kadın konuyu açarsa bir arkadaşın dediği gibi saatten vurur güler geçerim herhalde

Ne kadar takılıyorsunuz bu kadarcık şeylere.. Kadında hiçbir şekilde art niyet görmedim ben. Yapılan yorumların bazıları çok abartı geldi bana..

Elim sen ara diyince bana da eşimdense kendimin muhatap olması daha doğru diye düşündüm. Eşim evet numara vermeyebilirdi ama komşu aniden isteyince afalladım verdim dedi. Kadının niyetini bilemem ama eşim geri dönüş yaparsa varsa bir art niyet uzar diye düşündüm ben konuşurken en azından direkt kesilir diye düşündüm. Biraz da arada kaldım iyi mi ettm kötü mü ettim diye ama bilmiyorum. Görürsem de kadın konuyu açarsa bir arkadaşın dediği gibi saatten vurur güler geçerim herhalde

Karsinizda boyle nasil davranacagini bilemeyen bir kadin varken en dogru hareket sizin aramaniz olmus. Kadini gorurseniz gulup gecmeyin derim. Bu tavrinizi olumlu degerlendirme ihtimali yuksek cunku kadin normal dusunup, normal davranamiyor. Saati uzerine basarak soyleyin ve rahatsiz oldugunuzu soyleyin. Esiniz is bulma kurmu degil herhalde.

siz yapılması gerekeni yapmışsınız. gerçi ben köşeme çekilip eşimle nasıl iletişim kuruyor onu incelerdim. sonra da eşimden bana yönlendirmesini isterdim ve iş başvurusu olayıyla ilgili kendiniz gidip başvurabilirsiniz bizim yapabileceğimiz bişiy yok der geçerdim.

Merhabalar kızlar.
Daha önceden de takip ediyordum burayı ama üyeliğim yeni sayılır. Aklımı karıştıran bir konu varda size sormak istedim.
Şimdi benim eşim bir mağazada mağaza sorumlusu olarak çalışıyor. Bizde evimizi mağazaya yakın bir yere taşıdık. Daha kolay ulaşım olsun diye. Taşındıktan kısa bir süre sonra üst katlardan bir komşu kadın ile eşim karşılaşmış. Kadın mağazadan dolayı eşimi tanıdığını söyleyip numarasını felan almış olur da birşey lazım olursa size sorarım diye. Eşimde peki deyip vermiş ama kendisi almamış numarayı. Neyse bunu eşim gelip bana anlattı bende üstünde durmadım kadın da evli bu arada. Aradan Bir zaman geçti. Saat gece on bir cıvarında eşime bir numaradan mesaj geldi. Abi ben komşu musait olunca beni arar mısın diye. Bizde gerildik tabi o saatte ne olabilir diye. Eşim sen ara dedi. Bak neymiş derdi dedi. Bende bu saatte aramayayım diye ertesi gün öğlen saatlerinde aradım. Neyse kadın açtı. Eşime mesaj atmışsın beni arayabilir misin diye ben yardımcı olayım dedim. Kadın önce bir afalladı sonra dedi ki kardesim iş arıyor mağazada ona uygun bir iş var mı diye sormak için yazmıştım. Bende kısa kestim uzatmadm. Bu numarayı kaydet bir durum olursa benimle iletişime geçersin dedm ve kapattım. Şimdi size sorum o saatte iş için bile olsa yazması doğru mu? Bende mi var sıkıntı? Çok mu geri kafalıyım acaba? Yani ben olsam iner aşağı bir kahve içer laf arasında eşinden rica ederim. Niye adama o saatte yazayım. Sabahı zor ettim. Tanımıyorum etmiyorum kadını. Yeniyiz zaten burda. Olurda karşılaşırsak kadınla ki ihtimali yüksek nasıl davranmam lazım sizce? Yada yüz yüze birşey söylemem gerekli mi?
Eşinizin velisi olarak mı aradınız kadını?? Art niyeti olan birisi "abi" diye mesaj atmaz. Ne kadar abartıyorsunuz bazı şeyleri :işsiz:

işyeri numarası diye bir şey kalmadı ki ülkede
herkesin herkeste cep telefonu numarası var
mağazalarda da herkes whatapp gruplarından haberleşiyor.

işyeri numarası varsa onu verebilirdi tabii.
Haha o da doğru ama mağazalarda normal telefon vardır yaa

Merhabalar kızlar.
Daha önceden de takip ediyordum burayı ama üyeliğim yeni sayılır. Aklımı karıştıran bir konu varda size sormak istedim.
Şimdi benim eşim bir mağazada mağaza sorumlusu olarak çalışıyor. Bizde evimizi mağazaya yakın bir yere taşıdık. Daha kolay ulaşım olsun diye. Taşındıktan kısa bir süre sonra üst katlardan bir komşu kadın ile eşim karşılaşmış. Kadın mağazadan dolayı eşimi tanıdığını söyleyip numarasını felan almış olur da birşey lazım olursa size sorarım diye. Eşimde peki deyip vermiş ama kendisi almamış numarayı. Neyse bunu eşim gelip bana anlattı bende üstünde durmadım kadın da evli bu arada. Aradan Bir zaman geçti. Saat gece on bir cıvarında eşime bir numaradan mesaj geldi. Abi ben komşu musait olunca beni arar mısın diye. Bizde gerildik tabi o saatte ne olabilir diye. Eşim sen ara dedi. Bak neymiş derdi dedi. Bende bu saatte aramayayım diye ertesi gün öğlen saatlerinde aradım. Neyse kadın açtı. Eşime mesaj atmışsın beni arayabilir misin diye ben yardımcı olayım dedim. Kadın önce bir afalladı sonra dedi ki kardesim iş arıyor mağazada ona uygun bir iş var mı diye sormak için yazmıştım. Bende kısa kestim uzatmadm. Bu numarayı kaydet bir durum olursa benimle iletişime geçersin dedm ve kapattım. Şimdi size sorum o saatte iş için bile olsa yazması doğru mu? Bende mi var sıkıntı? Çok mu geri kafalıyım acaba? Yani ben olsam iner aşağı bir kahve içer laf arasında eşinden rica ederim. Niye adama o saatte yazayım. Sabahı zor ettim. Tanımıyorum etmiyorum kadını. Yeniyiz zaten burda. Olurda karşılaşırsak kadınla ki ihtimali yüksek nasıl davranmam lazım sizce? Yada yüz yüze birşey söylemem gerekli mi?

kendi iş arkadaşlarıma bile en fazla saat 8den sonra yazmamaya çalışırım ki saat farkı olan sabaha teslimi olan acelesi çok olan bir sektörde çalışıyorum. bence prensip meselesi. genelde çalışmayan kadınlar böyle konularda daha rahat oluyorlar. --şuradan biliyoum veli grupları filan oluyor mesela car car car konuşuyor kadınlar gece vakitleri oralarda.

geri kafalılıkla da bence bir alakası yok.
o bakımdan gece vakti tanımadığı adama acelesi de olmayan bir mesaj ne alaka, ne kadar seviyesizce diye düşünmek normal. ama "sabahı zor edecek" kadar da değil yani... biraz abartmışsınız.

eşinizin yerine sizin aramış olmanız bana tuhaf gelse de evli değilim belki o yüzdendir.

Merhabalar kızlar.
Aklınızın karışması gayet normal, ben ki etrafımca son derece relax bilinirim ben bile kızardım bu duruma, ne alaka bir kere gördüğün adamın numarasını almak? Bir de akşam akşam mesaj atmak ??? Sizde bir sıkıntı yok ama üst kattaki ya iş bilmez bir tip ya da kötü niyetli. Bence hiç yüz göz olmadan, doğal sürecinde kesin iletişimi, bu tiplerin niyeti kötü değilse bile iş bilmezlikleriyle başa bela açarlar.
Karşılaşırsanız da konuyu hiç açmamanızı tavsiye ederim. Densizliğinden yapmış ise konuyu o açacaktır, ciddiye almadığınızı gösteren bir tavırla şaşırdık gece mesaj gelince o yüzden aradım önemli değil minvalinde konuşup kapatmanızı tavsiye ederim zaten eşiniz değil de siz aradığınız için yeterince bir tepki vermiş oldunuz.

Bence kadin is icin aramistir ama saati uygun olmamis.

Dogum yapacagim gun israrla bir numara beni aradi, kayitli degil. Telefonu actim, musterimizin yeni numarasiymis. Musaitsen sana is ile ilgili birsey soracagim dedi. Dogum yapiyorum sonra konusuruz dedim. Tamam su konu nasil olacak diye sormaya devam etti, suratina kapadim. Insanlar densiz ve ultra utanmaz olabiliyor. Bence kiskanacak birsey yok

Back
X