Merhabalar kızlar.
Daha önceden de takip ediyordum burayı ama üyeliğim yeni sayılır. Aklımı karıştıran bir konu varda size sormak istedim.
Şimdi benim eşim bir mağazada mağaza sorumlusu olarak çalışıyor. Bizde evimizi mağazaya yakın bir yere taşıdık. Daha kolay ulaşım olsun diye. Taşındıktan kısa bir süre sonra üst katlardan bir komşu kadın ile eşim karşılaşmış. Kadın mağazadan dolayı eşimi tanıdığını söyleyip numarasını felan almış olur da birşey lazım olursa size sorarım diye. Eşimde peki deyip vermiş ama kendisi almamış numarayı. Neyse bunu eşim gelip bana anlattı bende üstünde durmadım kadın da evli bu arada. Aradan Bir zaman geçti. Saat gece on bir cıvarında eşime bir numaradan mesaj geldi. Abi ben komşu musait olunca beni arar mısın diye. Bizde gerildik tabi o saatte ne olabilir diye. Eşim sen ara dedi. Bak neymiş derdi dedi. Bende bu saatte aramayayım diye ertesi gün öğlen saatlerinde aradım. Neyse kadın açtı. Eşime mesaj atmışsın beni arayabilir misin diye ben yardımcı olayım dedim. Kadın önce bir afalladı sonra dedi ki kardesim iş arıyor mağazada ona uygun bir iş var mı diye sormak için yazmıştım. Bende kısa kestim uzatmadm. Bu numarayı kaydet bir durum olursa benimle iletişime geçersin dedm ve kapattım. Şimdi size sorum o saatte iş için bile olsa yazması doğru mu? Bende mi var sıkıntı? Çok mu geri kafalıyım acaba? Yani ben olsam iner aşağı bir kahve içer laf arasında eşinden rica ederim. Niye adama o saatte yazayım. Sabahı zor ettim. Tanımıyorum etmiyorum kadını. Yeniyiz zaten burda. Olurda karşılaşırsak kadınla ki ihtimali yüksek nasıl davranmam lazım sizce? Yada yüz yüze birşey söylemem gerekli mi?