- 27 Mart 2018
- 267
- 159
- 103
- 36
- Konu Sahibi Melegimiz89
-
Bu benPandemi zamanı biz ev tuttuk iki sene. İnsanlardan uzak olalım diye.
Temiz nevresim diye serilmiş-büyük ihtimalle temizdir de-ama biz yine de attık bir saate yıkandı kurudu serdik. Saat 3.30dan sonra yaptık bunu.
Aynı şekilde mutfakta da kullanacağımız alanları önce silip kullandık temiz görünse de.
Böylelikle yavaş yavaş iki günde tüm evi elden geçirdik sanırım
Yani temizledim derse de rahat etmiyor insan.
Ne takıldınız bu kadar boş verin kendi nevresiminizi götürün. Tek sıkıntı nevresim olmasa gerçek tek süpürülüp çıkılan evde
çok ayıp gerçekten yaMerhaba arkadaşlar,
Hemen konuya giriyorum.
İki çocuğum var. Biri 3 bir 1 yaşında. Kayınbabamın yazlık evi var oraya gideceğiz aile ziyaretleri için. Oradanda başka yerlere gideceğiz.
Bizden önce ailenin diğer yarısı oradaydı (8 yetişkin, 5 çocuk) ve evi sadece süpürüp çıkmışlar. Kullandıkları nevresimleri filan öylece bırakmışlar. Duyduğumda çok bozuldum ama hemen konu saptırıldı. Zaten hepsi döndüler ama gerçekten çok zoruma gidiyor.. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Üstüne bir de zaten hemen iki dakikada kurur dendi kolay bir şeymiş gibi. Kolaysa neden kendileri yapmamış okadar kişi vardı ve çocuklar büyükler.
Şimdi ne yapsam bi kulp takılacak. Gitmek bile istemiyorum. Bu seferde ne var sanki denecek. Kafam çok bozuk. Abartıyormuyum? Bana mı güvenmişler
Dipnot: yazdan yaza kullanılan bir ev ve öyle Çekyata serilen çarşaf gibi düşünün. Sadece bir çift kişilik yatakta yorgan var kılıf geçirilen. Gerisi nevresimleri sıcak olduğu için öylece kullanıyorlar. Yani tozlanma söz konusu değil. Biz gitmeseydik herşey temizlenip katlanıp dolaplara koyulacaktı. Biz gidince yıkayıp kurutup kaldırırız diye düşünülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?