Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oraya kod yazmam gerekiyor o kodu nasıl bulacamÖsym sitesine şifrenle giriyosun, tercihler kısmı var orada 24 tercih hakkın çıkıyor ve yanındaki ok işaretine tıklayıp yazacağın fakülteyi yazıyorsun, en sonunda kaydet butonuna basıyorsun ve bitiyor.
Oraya kod yazmam gerekiyor o kodu nasıl bulacam
Oraya kod yazmam gerekiyor o kodu nasıl bulacam
101051313 Çocuk gelişimi kodu aofOraya kod yazmam gerekiyor o kodu nasıl bulacam
Okulun ve bölümün adını düzgünce yazarsan sadece tercih kodu çıkar otomatikOraya kod yazmam gerekiyor o kodu nasıl bulacam
Teşekkür ederim bu Anadolu’nun kodu mu?101051313 Çocuk gelişimi kodu aof
Evet yazınca çıkıyor zaten kontrol edersinizTeşekkür ederim bu Anadolu’nun kodu mu?
Tercih sayfasında kodu yazdığınız kutucuk yanında küçük bir kutucuk daha var içinde 3 nokta olan. Orayı tıklayıp arama yerine de acikogretim yazarak tüm bölümleri görebilirsiniz. Bölümlerin üzerinde sağ tarafta da kırmızı renkte seç butonunu tiklayacaksiniz.Teşekkür ederim bu Anadolu’nun kodu mu?
Ben Atatürk üni düşünüyordum bakalım onun kadını yazarsam çıkar muhtemelenEvet yazınca çıkıyor zaten kontrol edersiniz
Okulun ismi ve bölümün ismini yazınca çıkıyorOraya kod yazmam gerekiyor o kodu nasıl bulacam
Tercih yapmayı bile bilmiyorsunuz araştırmıyorsunuz ama Çocuk gelişimi okuyacaksınız. hımm okArkadaşlar ben AÖF ten çocuk gelişimi tercih etmek istiyorum ama nasıl yapcm bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen ,YouTube den baktım baya karışık ,konumu taşımayın çünkü dert bu benim için yarın son gün
Araştırmadığı kim söyledi sanaTercih yapmayı bile bilmiyorsunuz araştırmıyorsunuz ama Çocuk gelişimi okuyacaksınız. hımm ok