Nasıl toparlanabilirim?

mutlubirpatates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
827
1.055
28
Kız kardeşimle düşman gibiyim.
Önceki konularimda söz ettim.
Son kavgamizda da yine ben uzlaşmaya çalıştım ve bı hafta normaldik.
Dün bı kavga ettik. Sevgilime bağladı yine olayı. Ve anlaşmaya vardigimiz her şeyi yerle bir etti.
Bu arada anneme kardeşime ilac kullanmasi için ikna ettirmistim ama annem aynı zamanda kardeşim karaciğer tedavisi gördüğü için zararlı olur diye kestirip attı.
Ve olan bana oldu. Son kavgamizda onu tekmeledim.(ona dokunmaya kıyamıyodum) Sinir krizlerine girdimyerlere yattım ilaç içmeye çalıştım. Tüm bunlar olurken dikkat çekmeye çalışma dedi bana üzerime su döktü saçımı çekti.
Artık onun gibi biri oldum. Bunu kabul edemiyorum. Doktora gidicem ilaca başlayan kişi ben olucam. Tam onun gibi biri oldum. Ama hala aynı evdeyiz sinirden üzüntüden baş ağrısından günlerim geçmiyor. Yarın doktora gidicem. İlaç ise yariycak mi. Huzuru o evden gidene kadar nasıl bulabilirim. İşsizliğini mazeret ediyordu stresli o kusuruna bakma diyip üzerini örtüyolardi. Şimdi özel bı okulda iş de buldu. Atama sonuclarina da az kaldı. Ama ben 6 yıldır üni okuyorum onun attığı adımlara erisemedim bana niye merhamet etmiyorlar.
Yıllarca kardeşlik diyip durdular. Şimdi kardeşim hayatımdan koptu gitti. Bu eksikliğe alisabilicek miyim. Kardeşleriyle yıllarca küs olanlar suan mutlular mi?

aynı evde yaşasanız bile madem anlaşamıyorsunuz fazla diyaloğa girmemeye çalışın
sonuçta kardeşsiniz aranızda şu an farkedemeseniz bile inanılmaz bir sevgi ve bağ var
bir gün mutlaka anlayacaksınız..

birbirinizle fazla muhattap olmayın
inşallah yakın zamanda iş güç sahibi olur evinizi ayırabilirsiniz

aynı evde yaşasanız bile madem anlaşamıyorsunuz fazla diyaloğa girmemeye çalışın
sonuçta kardeşsiniz aranızda şu an farkedemeseniz bile inanılmaz bir sevgi ve bağ var
bir gün mutlaka anlayacaksınız..
Kendisi bana kardeşim değilsin barışsak da mesafe koyucam dedi her zaman. O böyle görüyorsa ben onunla zorla nasıl kardeş olabilirim

Vir kac aydir konusmuyorum. Inanilmaz cok özlüyorum ablami. Ama beni sevmedigini kabullendim. Bu düsünceyle barisdim ben. Ama dedigim gibi inanilmaz cokk özlüyorum ...

Ben büyük abimle senelerce konuşmadım,düğünümde bile yoktu. Tartışmasız hatalı olan taraf ve yine konuşmayan taraf oydu... Ama kardeş işte.. çok zor günler yaşadım elimden tutup kaldıran derdimle dertlenen ablam ve abimler oldu... Şimdi iyiyiz ama asla diğer abimle olduğum gibi olamıyorum malesef kardeşlik ne kadar bakiyse benim kırgınlığımda o kadar baki... Abimi çok seviyorum ama o iç kırgınlığı ömürlük malesef...

E konuşmayın zorla mı? Karşınızdaki sizi tahrik ediyor siz de ona uyuyorsunuz. İlismeyin konuşmayın görmezden gelin. Her kardeş iyi olacak diye bir şey yok. Bir bakıyorsun ki en büyük düşmanın olmuş. Yani kimse kardeş romantizmi yapmasın. Doğuştan gelen süper bag olsa bu kadar miras kavgası olmaz kardeşler birbirine girmezdi. Ne yaparsa muhatap olmayın. Çok sikarsa kendiniz ne ilaç içiyorsunuz kafasını duvara vura vura aklını başına getirin neyse tamam sakinim. Benim üç kardeşim var. Hepsiyle de aram iyidir çok şükür yanlış anlaşılmasın. Ama hayat romantik bir yer değil. Kardeş diye de sonsuz müsamaha gösterecek halimiz yok. Görmezden gelebilirsiniz.

E konuşmayın zorla mı? Karşınızdaki sizi tahrik ediyor siz de ona uyuyorsunuz. İlismeyin konuşmayın görmezden gelin. Her kardeş iyi olacak diye bir şey yok. Bir bakıyorsun ki en büyük düşmanın olmuş. Yani kimse kardeş romantizmi yapmasın. Doğuştan gelen süper bag olsa bu kadar miras kavgası olmaz kardeşler birbirine girmezdi. Ne yaparsa muhatap olmayın. Çok sikarsa kendiniz ne ilaç içiyorsunuz kafasını duvara vura vura aklını başına getirin neyse tamam sakinim. Benim üç kardeşim var. Hepsiyle de aram iyidir çok şükür yanlış anlaşılmasın. Ama hayat romantik bir yer değil. Kardeş diye de sonsuz müsamaha gösterecek halimiz yok. Görmezden gelebilirsiniz.
Evet çok haklısın. Her kavgamizda annem ablam kardeş edebiyatı yaptığı için alttan alan taraf hep bendim. Çevremde herkes bana bu konuda baskı yaptığı için kan bağına inanmadigim halde onlara uymaya çalıştım. Benim tek derdim bı insanı uzmemek hayatını kötü etkilememekti. Sınavı var dediler stresli dediler onun için dikkati dağılmasın delirmeye müsait olan yapısını iyice bozmiyim diye sessiz kaldım.
Katılıyorum sozlerine

Back
X