nasıl toparlanırım :(

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.477
9.873
148
çok mutsuzum,toparlayamıyorum kendimi. olay çok önemli değil,eminim hepinizin ne sıkıntıları var benimki yanında çöp kalır. bunu bilsem de düzelemiyorum. yapmam gereken çok şey var ama hiçbir şey yapamıyorum.içimde inanılmaz bir isteksizlik.sürekli plan yapıp uymama,erteleme alışkanlığı vs
her şey birikti. nereden başlayacağımı bile bilmiyorum. tükenmiş gibiyim,nasıl toplarım,nasıl odaklanırım işime gücüme?

yaşamak zorunda olduğunu anladığın an toparlanacaksın. İşine gücüne odaklanmak zorundasın başka çaren yok

Vitamin eksikliginiz sebep olabilirmi bunlara? Kan aldirin bence bi.
ayy olabilir mi?
çünkü diyet yapıyordum ara verdim şu an maşallah çok yiyorum ama oladabilir. 1.5 ay önce sadece demirim eksik çıkmıştı yeniden baktırayım

bi süre sonra alışacaksın. Bi gün gülümseyeceksin. Sonra kahkaha atacaksın. Aşama aşama. Kendine zaman ver
tamam,1 haftadan fazla vermek istemiyorum ama. değmeyen insanlar için üzülmeyi de hazmedemiyorum galiba.

üzülüyosan değmiştir malesef. Değmediğini düşünmen sinirinden kaynaklanıyor. O kişinin gerçekten değersiz olduğunu aylar sonra anlayacaksın..
aslında çok doğru söylüyorsun.kendimi kandırıyorum şu an. zamana bırakayım ama o sırada işimi gücümü de yapayım,kendime yediremiyorum boş boş duvarlara bakmayı

simdi kendine bi kahve yap cik cama balkona ben napiyorum diye dusun uzunca :) yarinda cik bi alisverise kendine kiyafetler al kitaplar al otur biyerde cay ic doktorda git bi kan ver

ayy olabilir mi?
çünkü diyet yapıyordum ara verdim şu an maşallah çok yiyorum ama oladabilir. 1.5 ay önce sadece demirim eksik çıkmıştı yeniden baktırayım

Demirden supelendim bende tam. Demir vitamini kadinlarda cok fazla dusuk olur. Ay basindan yeni ciktigimizda asiri duser. Kan kaybediyoruz, kan kaybi demek demir kaybi demek. Demir eksikligi demek uyusukluk, gucsuzluk demek. Diyetisyenlik okuyorum. Bence siz bi tekrar gidin tahlil yaptirmaya.
Anlattiklariniz demir eksikligi alameti.

Benim de yapmam gerekenler var..
Siraliyorum 18 farklı versiyon çıkıyor..
Hesap kitap ediyorum..
Önemlileri seceyim one çekeyim diyorum..
Baslamiyorum sürekli plan program..
Plan yapma! yap! Diyorum kendime hop yine plan program..
Mükemmeliyetci ve tembel karisimiyim.. çok fena..
Arada gaza geldiğim dönemler oluyor onları takip ediyorum :)

simdi kendine bi kahve yap cik cama balkona ben napiyorum diye dusun uzunca :) yarinda cik bi alisverise kendine kiyafetler al kitaplar al otur biyerde cay ic doktorda git bi kan ver
kahve yapıp balkona bir çıkayım:) alışveriş yapmaya bayılırım birkaç gün önce kadıköy'e gittim. vapur falan iyi gelir dedim ama yok.alışverişe de bayılırım ama her şey çirkin geldi gözüme

tamamdır,yalnız ben demir eksikliğim çıktığından beri oroferon kullanıyorum her gün. etkisi olmamış olabilir mi? deli gibi de pekmez yiyorum ya

ayy sanki ben yazdım bunu
ben de hem mükemmelliyetçiyim hem de tembel. yani çok şey yapmak isteyip hiçbir şey yapmıyorum. aslında bu bir kısır döngü oluşturuyor.

Daha oncekiler gibi buda gecer neler neler gecmedi ki

tamamdır,yalnız ben demir eksikliğim çıktığından beri oroferon kullanıyorum her gün. etkisi olmamış olabilir mi? deli gibi de pekmez yiyorum ya

Takviyenin dozu onemlidir. Belkide yeterli degildir. Pekmez yemeye devam edin. Ama pekmez yerine hayvansal urunlere agirlik verin. Pekmez bitkisel bi urundur, meyvelerden yapilir. Kirmizi et yitin ozellikle, bu hayvansal bi urundur. Ama tahlilleride tekrar yaptirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…