nasıl toparlanırım :(

tamamdır çook teşekkür ederim :) çok haklısınız. zaten bazı şeyleri hayatımının kuralları haline getirdim. bundan sonra ölsem cips kola yemem mesela. paketli gıda da tüketmiyorum hiç neredeyse.
yalnız aklıma bir şey takıldı. şimdi diyelim ki biri benimle aynı kiloda ama o hep o kilodaymış. ben kilo verip onun kilosuna geldim. ne zaman ben de o kişi kadar yiyip kilo almamaya başlarım? ömür boyu ben daha az kalori mi alacağım daha çabuk kilo yapar diye

Mutsuzsa üzgünse bi insan doya doya yaşıyacak acısını bence toparlanma çalışmak için acele ettin mi acıyı bastırıyorsun yavaş yavaş toparlan ufaktan başka

Rica ederim :)
Tabikide baskasinda 1000 kalorilik bi yemek sizde 3000 kalori olmaz :).
Ama sizin vucudunuzun kilo alma potansiyeli daha yuksek. Vucut daha fazla yemek yemege meyilli. Cunku bahsettigim gibi zamaninda kiloluyken yag depolari olustu vucudunuzda. Iste o bos depolar daha fazla yemek istiyor. O yuzden demistim dikkat etmeniz gerek, rutininizi sabitlemeniz gerek.

tamamdır çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…