bir şeylere başladığımda ilk kuralım şu olacak;Valla oda doğru banlandığımda daha çok iş yapıyorumhoş face var ins. Var oyunlar var off off
1 saat mi mümkün değil bence şey olabilir bugün 1 saat erken neti kapatacağım daha mantıklıbir şeylere başladığımda ilk kuralım şu olacak;
günde sadece 1 saat nette takılmak.
azar azar başlamak lazım tabii doğru1 saat mi mümkün değil bence şey olabilir bugün 1 saat erken neti kapatacağım daha mantıklı
vegan oldum. ister istemez kilo verdim
ben de vegan olmadan önce 2.5 yıl kadar vejetaryendim. ve aynen ben de karbonhidrata düşmüştüm en çok sürekli yiyordum. veganlıkla beraber sağlıklı yaşama da geçtim,kompleks karbonhidrat yiyorum sadece(meyve,sebze)basit şeker vs hiç tüketmiyorum mesela.Ay hiç aklıma gelmedi benim çevrem karbonhidrat la beslenen vejeteryan dolu ondan sanırım :)
Ayrıca tebrik ederim seçiminizi..
ben de vegan olmadan önce 2.5 yıl kadar vejetaryendim. ve aynen ben de karbonhidrata düşmüştüm en çok sürekli yiyordum. veganlıkla beraber sağlıklı yaşama da geçtim,kompleks karbonhidrat yiyorum sadece(meyve,sebze)basit şeker vs hiç tüketmiyorum mesela.
teşekkür ederim ayrıca
ben de vegan olmadan önce 2.5 yıl kadar vejetaryendim. ve aynen ben de karbonhidrata düşmüştüm en çok sürekli yiyordum. veganlıkla beraber sağlıklı yaşama da geçtim,kompleks karbonhidrat yiyorum sadece(meyve,sebze)basit şeker vs hiç tüketmiyorum mesela.
teşekkür ederim ayrıca
darısı başınızaDarısı başıma o zaman :)
Ben teşekkür ederim.
teşekkür ederim. inan bana başlamak en zor olanı. sonra devamı geliyorÇok zor bir şey başariyorsun tebrikler
seni tanımıyormuş gibi yapasım geldi ama deli sanarlar şimdiCanini sikan konu her neyse bilmiyorum asdf ama sen yaparsin canim eminim buna asdf
seni tanımıyormuş gibi yapasım geldi ama deli sanarlar şimdi
yaparım tabii canım ne var ki :)))) allahım sen konuyu biliyorsun,amin.
şu saatte girmeyeyim diyorum,adını bilirsin sen hasretimden uyuyamıyor demesin diyeYapicazz free
Sende mi birine yakalandin whatsapp ta assdffg
şu saatte girmeyeyim diyorum,adını bilirsin sen hasretimden uyuyamıyor demesin diyesabah 6 olsun,düzenli insan imajımla gireceğim
tamamdır vegan olduğumu da söyleyeyim bu sefer. bu takviyelerin bir zararı var mı vücuda? ilaç içmeyi hiç sevmiyorum da.
bir de hazır diyetisyenlik okuyan birini buldum sorayım hemen;4 ayda 20 kilo verdim.şimdi biraz sabitledim,diyet molası vereyim dedim.ne kadar süre sabit tutmalıyım? sağlıklı olup geri almamak için
evet sabah 6'da uyanıp hala yoga yapıyorum falan sansınEvet o seni sabah 6 da uyanan cok hayat dolu bi kiz sanar depresyondan uyuyamadigin aklinin ucundan gecmez
hala bulunamadı çok. ben şunları kesin yapacağım amatakip edeyim belki biri cevap bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?