• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ulaşabilirim?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Cuma günü babamla annem şiddetli kavga etmiş ben yoktum annem jandarmaya gitmiş şikayetci olmuş babamın ifadesini aldılar annemide sığınma evine götürmüşler kendi istemiş halbuki kendi üstüne burda birkaç ev var.Jandarma birkaç gün sonra gelir falan dedi.Telefonunufa almamış kimseyide aramadı..Dedem geldi oda rahatsız birşey diyemiyorum ufak kardesm var,kimseyede bilgi verilmiyormuş..Ulaşmanın bir yolu yok mu?Gelmeme ihtimalide var.

Cuma günü babamla annem şiddetli kavga etmiş ben yoktum annem jandarmaya gitmiş şikayetci olmuş babamın ifadesini aldılar annemide sığınma evine götürmüşler kendi istemiş halbuki kendi üstüne burda birkaç ev var.Jandarma birkaç gün sonra gelir falan dedi.Telefonunufa almamış kimseyide aramadı..Dedem geldi oda rahatsız birşey diyemiyorum ufak kardesm var,kimseyede bilgi verilmiyormuş..Ulaşmanın bir yolu yok mu?Gelmeme ihtimalide var.

Kac yasindasin, kardesin kac yasinda?

Anneniz sizi tamamen terk etti ise bilemem ama yarin jandarma bilgi vermezse kaymakamliga gidip durumu anlatin. Babanizin ona zarar verme korkusu ile izini kaybettirme cabasinda olabilir. Ama asil onemli olan su, durumu bir aile buyugunuze anlatmaniz gerekiyor. Babaniz nerede?

Kac yasindasin, kardesin kac yasinda?

Anneniz sizi tamamen terk etti ise bilemem ama yarin jandarma bilgi vermezse kaymakamliga gidip durumu anlatin. Babanizin ona zarar verme korkusu ile izini kaybettirme cabasinda olabilir. Ama asil onemli olan su, durumu bir aile buyugunuze anlatmaniz gerekiyor. Babaniz nerede?

Babam yanımızda okadar abartılcak bir durum yoktu annem kendi abartıp gitti.Onun adına dükkan var ben duruyorum birsürü alacaklı geliyor aile apartmanındayız herkes gelr gözüyle bakıyor çünkü birşey almadan gitti ama dediğim gibi öyle abartılcak bir durum yoktu.Ben 22 kardesm 9 yaşında

Babam yanımızda okadar abartılcak bir durum yoktu annem kendi abartıp gitti.Onun adına dükkan var ben duruyorum birsürü alacaklı geliyor aile apartmanındayız herkes gelr gözüyle bakıyor çünkü birşey almadan gitti ama dediğim gibi öyle abartılcak bir durum yoktu.Ben 22 kardesm 9 yaşında

Şiddetli kavga etmişler. Annenize şiddet uygulamış olabilir mi? Abartılacak bir şey olmasa bir kadın neden jandarmaya şikayet etsin. O kadar insanın tuhaf bakışlarını üzerine çeksin. Neden evlatlarını bırakıp sığınma evine yerleşsin. Anneler bazen çocuklarına her şeyi yansıtmayabilirler. Abartılacak bir şey olup olmadığına hemen emin olmayın derim. Siz yokmuşsunuz sonuçta. Aile apartmanı dediğiniz baba tarafıdır. Kimse de size evet baban çok abarttı demez.

Son düzenleme:
Bu saatten sonra donse ne olacak? Babanla aralari duzelecek mi? Jandarma geldiginr gore demek ki siddet var. Bence anneniz bu evliligi gozden cikarmis. Ustelik 9 yasinda bir cocuk var rahatsiz babasi var arayip sormuyor bile. Ben bu isten birsey anlamadim. Terk etmek bu kadar kolay mi. De.ek ki aralarinda ciddi bir sorun var babanla ya da anneniz macera ariyor. Suan birsey yapamazsiniz beklemek disi da..

Bir kiz evladin bu konuya yorumuna sok oldum. Ne anneniz ne de jandarma manyak degil herhalde. Kadini alip siginma evine goturduklerine gore siddet falan vardir. Bu isler oyle kolay degil. Ha diyince alip goturmuyorlar kimseyi siginma evine. Siddete ugradiysa donmesin de zaten. Aferin ama sessiz kalmayip jandarmaya gitmis. Oh, iyi yapmış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah '' abartılacak bir şey yok niye gitti ki '' yorumunuzu sadece burada bizimle paylaşmışsınızdır .

Ben evlenicem boyumca kızım olacak , kavga edicem kocamla jandarmalar gelecek, ben evi terkedicem ve kızım önemsiz bir şey olarak görecek bunu .
Enteresan gerçekten .

Anneniz de muhakkak gelir diye düşünüyorum .
El birliğiyle çıldırtmadıysanız tabii .

Zaten jandarma ve siginma evleride isteyen herkesi kabul ediyorlardi...

Jandarma dahi annenizi koruma altına almisken daha abarti ne olabilirdi?

Herzman ki kadınlar kulübü klasiği..Konuyla yorumların alakası olmaması.Arkadaslar ben aynı evde yaşadığım için kim ne durumda biliyorum annem para düşkünü bir kadın ve gecmişte babamı aldatmışlığı var babamında onu tabi..Jandarmayla konuştum biz annenize sığınma evine gidicek kadar bir durum yok dedik ama kendi istedi dedi..Şiddeti savunduğumdan demiyorum.Burda onun üstüne evi ve bir dünya borcu varken kalkıp gitmesi saçma değil mi?Ve annem yine kendi boşanmıyor..Olayın içine girersem çıkamam ben sizden bir konuda rica ettim 1 ya da 2 arkadas cvplamış.Sağolun.

bence ulaşamayın bırakın kadıncağız bir süre kafasını dinlesin, artık nasıl çıldırdıysa.
maşallah ne güzel evlatsınız.

Kimse evini , kocasini hele de cocuklarini sebepsiz yere terketmez .

Back
X