Nasil umursamam?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.781
4.145
173
Kizlar simdi biri varda simdide eski sevgilisine taktim. Aklima takiliyor. Ve o konuyu acıyorum bazen. Onunlada uzun iliskisi olmus ayrilalida baya olmus. Nasil umursamayabilirim?

Yok kizi gormedim. Ama onca sey yasamislar sonucta o yuzde.birde soru duruyorum
Geçmişi ni bosver adam sana gelmişmi seninle olmuşmu sevgili bitti iste geleceğin için sevgilinle mutlu olmana bak böyle yaparsan sevgilin soğur artık busefer bitti diye ağlarsın

Adamın bitmiş ilişkisini neden aklına getirip duruyorsunuz valla adamın kızı düşünmeyeceği varsa da düşünür. Bu siiz yıpratır kendiniz için geleceğe odaklanın

Kizlar simdi biri varda simdide eski sevgilisine taktim. Aklima takiliyor. Ve o konuyu acıyorum bazen. Onunlada uzun iliskisi olmus ayrilalida baya olmus. Nasil umursamayabilirim?
Eğer olsaydı onunla olurdu . Demek ki olacak gibi değildi ki yollar ayrılmış . Ayrıca sizin bundan önce hiç sevgiliniz olmadı mı öyleyse o da sizin eski ilişkilerinize takılır ve bu uzar gider. Sonuçta mutsuzluklarla geçen bir ilişki olur

Amaaan
Özgüven çalışması yap bence biraz kendi ustunde

Bir kız tanıdığım evlendi. Çocuk önce kızın ablasıyla sevgili olmak istemiş kız reddetmişti. Daha sonra bu çocuk kızın kardeşiyle evlendi... Bence bu kadar takılma , düşündükçe kafanda büyür , büyüdükçe seni ilişkini yıpratır. Sevgi var ise gerisini düşünme herkes geçmişinde birileriyle birseyler yaşıyor.

Sana bu şarkıyı armağan ediyorum. Bol bol dinle e mi

Sevgili Rainy, ilişkilerinin neden bir türlü devam etmediğini şimdi anladım. Kendi kendine sabote ediyorsun ilişkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…