Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişte olan sevgilisine neyine takıldın ?Kizlar simdi biri varda simdide eski sevgilisine taktim. Aklima takiliyor. Ve o konuyu acıyorum bazen. Onunlada uzun iliskisi olmus ayrilalida baya olmus. Nasil umursamayabilirim?
Yok kizi gormedim. Ama onca sey yasamislar sonucta o yuzde.birde soru duruyorumÇok mu güzel kız?
Sor dur kaçır çocuğu rainy affffferim.Yok kizi gormedim. Ama onca sey yasamislar sonucta o yuzde.birde soru duruyorum
Geçmişi ni bosver adam sana gelmişmi seninle olmuşmu sevgili bitti iste geleceğin için sevgilinle mutlu olmana bak böyle yaparsan sevgilin soğur artık busefer bitti diye ağlarsınYok kizi gormedim. Ama onca sey yasamislar sonucta o yuzde.birde soru duruyorum
Nasıl umursayabiliyorsun ?Kizlar simdi biri varda simdide eski sevgilisine taktim. Aklima takiliyor. Ve o konuyu acıyorum bazen. Onunlada uzun iliskisi olmus ayrilalida baya olmus. Nasil umursamayabilirim?
Eğer olsaydı onunla olurdu . Demek ki olacak gibi değildi ki yollar ayrılmış . Ayrıca sizin bundan önce hiç sevgiliniz olmadı mı öyleyse o da sizin eski ilişkilerinize takılır ve bu uzar gider. Sonuçta mutsuzluklarla geçen bir ilişki olurKizlar simdi biri varda simdide eski sevgilisine taktim. Aklima takiliyor. Ve o konuyu acıyorum bazen. Onunlada uzun iliskisi olmus ayrilalida baya olmus. Nasil umursamayabilirim?
Sana bu şarkıyı armağan ediyorum. Bol bol dinle e miKizlar simdi biri varda simdide eski sevgilisine taktim. Aklima takiliyor. Ve o konuyu acıyorum bazen. Onunlada uzun iliskisi olmus ayrilalida baya olmus. Nasil umursamayabilirim?