Nasil unutacağım :(

oladybird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
70
0
36
Avusturya
2 yillik sevgilimden ayrildim bi kac gün önce ama onu unutmak imkansizmis gibi geliyor heryerde onunla anilarimiz var, sürekli aklima geliyor hep düsünüyorum napacagimi bilmiyorum onu nasil unutabilirim yardim edin cok üzülüyorum..

Unutucaksın tatlım neler unutulmuyor ki
Buda geçicek merak etme ..
Gerçekten onu unutman senin elinde ..
Slow müzikler dinleme ..
Tek başına kalmamaya çalış..
Arkadaşlarına dışarı çık gez dolaş
Beraber fotolarınız varsa elinde yada pc de hemen onları yok et .
Hayat ondan ibaret değil ya.
Bende 2 buçuk ay önce ayrıldım.
İlk zamanlar diyordum bu acı asla geçmicek ben onu unutamam ama zaman herşeye ilaçmış canım..
Yine acı çekiyorsun ama ilk günkü gibi değil ..
Sabretceksin canım ..

düsünmemeye calisiyorum bende ama pc de resimler var onlara bakmadan edemiyorum hayallerimiz vardi onlari düsünüyorum ister istemez sürekli aklimda ve onu bir baskasiyla hayal bile etmek istemiyorum bana cok aci veriyor ( ilerde bir baskasina canim diyecegi, baskasina sarilacagi, öpecegi düsüncesi beni mahfediyor ya :'(

İnan aynı düşünceler bende de vardı. şuan hala var
Bende düşünmemeye çalışıyorum ama artık eskisi gibi ağlamıyorum çok fazla düşünmüyorum ama arada geliyorlar yine
Hatta bende facede sahte hesap olarak ekli. Bakmadan edemiyorum. şuan hayatında başka birisi var mı yok mu diye merak edip açıp bakıyorum. Bende unutamıyorum ama elden gelen bişey yok tatlım maalesef.
Bende bu aralar kendimi derslere verdim. Kpss ye hazırlanıyorum. Ders çalışınca pek aklımda olmuyor.
Canım sana sadece zaman ve sabır lazım.
Bol dua et tatlım.

şuan eminim yaşayan ölü gibisindir. bu acının asla bitmiceğini onun nasıl bu kadar vurdum duymaz olduğunu düşünüyosundur eminim. elin defalarca o telefona gidicek mesaj atıcaksın belki yalvarıcaksın ona nolur tekrardan barışalım diye... kim ne derse desin sana söylenenler seni tatmin etmicek çünkü insanlar sana senin duymak istediklerini söylemicekler. bu yüzden de herkese sorucaksın fikir danışıcaksın ne yapmalıyım diye hayatındaki herşey anlamını yitirecek. nefes almak bile zor gelicek sana en ufacık şey bile onunla yaşadığın o 2 yılı önüne serecek... bunlar senin yaşayacakların cnm ama şöyle düşünmelisin o senin hayatında yokken sen yine yaşıyodun herşeyin yine bi anlamı vardı. biz kızlar hatayı hep şurda yapıyoruz erkekleri hayatımızın merkezine koyuyoruz ve onlar hayatımızdan çıktıktan sonra yönümüzü kaybediyoruz. herşeyi herkesi kırıp geçiyoruz AMAAAA sen onunla 2 yıl bişeyler yaşadıysan sonuçta oda seninle bişeyler yaşadı ve birlikte geçirdiğiniz her anı onda da var ve eminimki seninle yaşadıklarını başka hiç kimseyle yaşayamaz şuan yapman gereken diğer arkadaşında dediği gibi onunla yaptığın her anıyı fotoğraflarınızı ona dair sakladığın ne varsa sil at sanki onları atınca o kişiyide hayatından atıyomuş gibi at ve dışarı çıkmaya kafanı dağıtmaya bak onu düşünmemeye çalış ve ona mesaj atma ne olursa olsun hele heleayrılan oysa bunu sakın yapma çünkü emin ol pişman olucaktır ve insanlar herşeyin değerini kaybedince anlıyor ve ona zaman ver bırak ne kadar istiyosa düşünsün seni düşünürken o kaybolsun sen değil herşeyini değiştir git saçarını boya inan çok işe yarıyo hatta gerekiyosa telefon numaranı değiştir sana ulaşmasını engelle çünkü tam onu unutacakken bi mesaj gelir yine alt üst olursun sanki o yokmuş gibi davran alışkanlıkların vardır bundan eminim ama kafanı dağıtacak herşeyi yap mesela git bi resim veya fotoğraf kursuna kendinide sakın üzme ve umarım senin için hayırlısı neyse o olur şunu unutma ki bu hayatta sen önemlisin ve haketmeyen insanlar için o güzel göz yaşlarını dökme....

yorumun icin tesekkür ederim hande :) evet cok haklisin cidden hayatimizin merkezi yapiyoruz onlari ve sonra unutamiyoruz bir bosluga düsüyoruz sanki.. ona ait hatiralarim vardi hepsini cöpe attim ama resimlere kiyamiyorum numaramida degistirdim zaten bana ulasamiyor, ama twitter dan filan mesaj yaziyor bana benimle konusmak icin deli oluyor adeta ama ben red ediyorum cünkü cok kötü seyler oldu ve bizim barismamiz artik imkansiz cünkü araya aileler girdi ( napacagimi bilmiyorum ya off allahim sen bana güc kuvvet ver..

bende calisiyorum sabah uyanir uyanmaz aklima geliyor ama unutmaya calisiyorum iste aklima geliyor sürekli düsünüyorum, cikis saati disariya heyecanla cikiyorum acaba geldimi beni görmek icin biryerlerdemi saklaniyor acaba diye bakiyorum etrafa deli gibi.. eve geliyorum pc basinda zaman öldürüyorum düsünmemeye calisiyorum ama basimi gece o yastiga koydugum an düsüncelerimle bas basa kaliyorum iste (

anladım..... aranızdaki ilişki neden bitti tam olarak bilmiyorum ama belliki oda suçun kendinde olduğunun farkında ve bence bi kızın affedemeyeceği tek şey ( hele hele arada aileler varsa) aldatmadır. eğer bunun haricindeyse bi sorun yani aldatma falan yoksa ben iyi düşün derim çünkü ileride pişman olursun... ama eğer sorun aldatmaysa umarım çok sabırlı olup güçlü bi şekilde bu ilişkiden fazla zarar görmeden en önemlisi kendini fazla yıpratmadan unutabilirsin.. en kötüsü o hayaller zaten işimizi en çok zorlaştıran gelecekle ilgili bütün hayallerimizi onlarla kurduğumuz için bitek kendilerini değil hayallerimizide silip atmak zorunda kalıyoruz dediim gibi umarım senin için en hayırlısı olur

yok canim aldatma degil, annemin babamin halamin yaninda annesi hakkimda o...uluk yapmadigini ne biliyon gibi birsey dedi, erkek arkadasimada ayrilirken evin anahtarini vermistim bende de vardi, babama: kizin o eve girip cikiyordu dedi.. aileler yüz yüze bakamaz artik yani, ki bende o kadina anne filan diyemem.. o yüzden imkansiz..

offffffffff durum hakkatten kötüymüş yaa..dediğinde çok haklısın çünkü ilişkilerde aileler çok önemlidir ve bazı evliliklerin bu nedenle bittiği oluyor annesi nasıl böyle bi saygısızlık yapmış gerçekten çok ayıp bide durum senin için eminim daha zordur çünkü ayrılmanızı gerektiren sebep çocukla değil ailesiyle ilgili ve sen çocuğuda suçlayamıyosun ( ama şanslı olduğunu bilmelisin ki evlendikten sonrada bunu farkedebilirdin o zaman herşey senin için daha zor olucaktı inan herşey unutuluyo en azından bunu düşünerek kendini rahatlat :/

aynen canim sadece bu konuda icimi rahatlata biliyorum. ya evlendikten sonra annesiyle bu tür problemler yasasaydim nolurdu? ki ztn erkek arkadasim annesine toz kondurmazdi.. aramiz cok bozulurdu eminim.. oof of kahretsin cok mutsuzum

sana bişey söyliyim mi insanlar evlatlarını kaybediyolar,anne babasını kaybediyolar ,sağlığını kaybediyolar sonu yok yani kaybetmenin...bunlar nasıl unutuluyorsa yada unutma demiyelimle zamanla acısı azalıyosa emin ol hiçbir şey kalıcı değildir.

cok haklisin canim gercekten öyle.. evet bak hosuma gitti bu düsünce, kendimi bununla avutayim ben

cok haklisin canim gercekten öyle.. evet bak hosuma gitti bu düsünce, kendimi bununla avutayim ben

öyle yapmalısın evet.mesela bir derdin olduğunda hep başka şeyler gelsin aklına sadece ben dediğilim bu yaşayan yada daha ne kötü şeyler var filan diye düşün.ee kolay değil birden ha deyince unutmak ama şunu unutma hayat insanı büyütene kadar neler yaşatıyo.ben neler unutmadım kii ah ahh..herkes çektiğini bilir.senin yükün sana benm yüküm bana fazla gelir.napalım mecburuz yaşamaya.:2:

haklisin canim :2:

benim sevdiğim vardı onunla sadece göz göze gelirdik.hiç sarılamadık bile.öyle masum bir aşk yaşadık.ve benim ilk aşkımdı.çok hasret kaldım onun yüzüne.çok ağladım bir zaman ama onunla devam etseydim de çok mutsuz olcakdım.ailesi muhafazakar kardeşi kıskanç uğraşılmazdı.aileme üzüldüm.ben sevdim giderdim her türlü ama yapamadım aileme üzüldüm.ailem istemiyodu onları.onlarda beni açığım diye istemiyolardı.beni kabul eden böyle etsin dedim bende.öyle sevgi olmaz olsun.dedim hani dekolte giymem mini giymem ki zaten böyle giyinmiyorum.ama tesettürede giremem kendim istemeden dedim.ve ondan sonrada zaten bir sürü olay yaşandı.anılarım depreştiii offf offf hala aklıma geliyo arada.ondan sonra kiminle çıktıysam tutmadı yerini.

İlk bakışta acımasızca gelebilir ama "kendini onun öldüğüne inandırmak" işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…