Nasil unutacağım :(

bende unutamıyorum sana nasıl teselli vericeğim bilmem ama bir gün bitecektir rabbine sığın sende eminim vericektir dermanını bu aşkda bir hastalık zaten .

Canım ya üzüldüm senin için keşke bir günde bu acıyı dindirecek çözüm olsaydı.Bende erkek arkadaşımdan ayrıldım 3.yıla girmiştik hemde ama hemen yeni biriyle çıkmaya başladı ki ben onu deliler gibi seviyordum.Hayatında başka biri olduğunu öğrendiğimde yıkıldım mahvoldun resmen dünya başıma yıkıldı sandım.Ilk zamanlar sabahlara kadar uyuyamaz gece boyu ağlardim.Şimdi üzülmüyormuyum üzülüyorum ama yapcak birşey yok nereye kadar ağlayıp hayata küsecegim dedim bir çaresi olmalı diyordum.Birilerine Anlatmak gerçekten iyi geliyo acılar paylastikça azalırmis derler ya gerçekten farklı yorumlar insana birşeyler katıyor.Ama onu hatırlayıp hayal kurmak ona ait resimlere bakmak slov müzik dinlemek birlikte gittiğiniz yerlere gitmek vs acını artırıyo en iyisi bunlardan uzak durmak.Ona ait ne varsa kaldır bir köşeye.Ona ait bir şey kalmasın.Yalnız kalmamaya dikkat et yoksa aklına gelir.Ilk gün ki gibi değilim ama çokta kötü değilim ara ara kötü oluyorum tabi ama konuşarak dertleserek hafifletmeye çalışıyorum o zamanlarda.Insan kalbine söz dinletemiyo mantığa kulak versek üzülmeyecez ama ah ah.uzun süreli bir ilişkin bittiği için kendini boşlukta hissedersn ama bir süre sonra yokluğuna alışırsın.Sonra artık olmayacagina.En önemlisi sabretmek dua etmek.Yazlarin kalıcı olmadığı gibi kışlarda kalıcı değildir

Kötü olmus gercekten :( ne diyelim,Allah bizlere sabır versin..insallah en kısa zamanda acılarımız diner ve bizde mutlu olabiliriz..

Bu sarki cok anlamli ve sozlerini iyice dinlemeni tavsiye ederim

http://www.youtube.com/watch?v=UJMTxDLqvwY
"Ben senden oncede yasiyordum senden sonrada yasarim"

Allah yardimcin olsun... nasil hissetigini inan bende hissedebiliyorum aynisi bendede oldu cunku.. :(

Son düzenleme:
İlk bakışta acımasızca gelebilir ama "kendini onun öldüğüne inandırmak" işe yarar. :34:

hiç görmeyeceğin biri yada o kadar da sevmediğin biri için olsa tamam da

düşünsene karşnında görüyosun o zamanda kendini bir hayaleti gördüğüne mi inandırcaksın...platoniklerde işe yarar ama şimdi düşüncesi bile korkunç geliyor...onun yerine uzaya gitti hep orda yaşayacak arada bir gelebilir dye düşünmek daha saçma da olsa daha iyi :D

Back
X