- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Beni dımdızlak ortada bıraktın (boşanmasını kastederek) ve o (küfür var burada) adamla evleniyorsun diyor. Beni ondan başkası mutlu edemezmiş, benim ilkimmiş ve hep öyle kalacakmış. Ölene kadar hayatımda olmaya devam edecekmiş. Neyle mücadele ettiğimi bilseniz keşke.
Ben de aile yüzünden bitiriyorum bir nevi ve cok acı
nefret ediyorum şu işlerden
ozaman eski eşi de sizinle aldatmış olmuş eski sevgiliniz. sizi de aldatacaği da muhtemeldi ve olmuş da.
yanlız 5 ay birini tanıyıp nişanlanmak için çok kısa bir süre değil mi ? Allahtan nişanlınız iyi bir karakter de çıkmış. ve sizi mutlu edebilmek istiyor
Haklısınız, peki bu ruh halinden nasıl kurtulacağım, bir fikriniz var mı?
kastettiği şey cinsellik mi ve cevabınız evetse nişanlınız durumdan haberdar mı?
erkek doğurunca anne olunuyor çünkü. kızlar mantar gibi yerden bitiveriyor.
Ama seni yine aldatacak
Kendini suçlu hissetme ortada kalma konusunda çünkü eşi Kurtulmuş ne güzel işte
Bu adamla asla mutlu olamazsın bence geleceğini mahvetme
bu durumda nefret duygunuzun uyanması lazım. sizi defalarca aldatan adama bu. AYARICAAAA bu durumu nişanlınız bir öğrense düşünebiliyormusunuz nişanlınızın gözünde nasıl küçük düşeceksiniz.çok basit gözüyle bakacak size.çünkü o da şuan aldatılıyor. farkında değilsiniz belki ama duygusal olarak düşüncesel olarak nişanlınızı aldatmiş oluyosunuz. nişanlınız sizi affetmiş dahi olsa ona da ilerki zamanlar için zemin hazırlamış olursunuz. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
Ama o çok karaktersiz birisi,bu bile sevgiyi bitirmeye igrenmeye yetecek kadar büyük bir şeyAldatmalarının bahanesi hep hazırdı; ayrıldığımız dönemlerde olması. Bu adamla asla tamamen mutlu olamam doğru ama onunla yaşadığım mutluluğu bana ondan başkası da veremeyecek gibi hissediyorum. Belki de sonumuzun olmayışı, onu benim gözümde gitgide daha eşşiz daha ulaşılmaz yapıyor.. Nişanlımı çok seviyorum mesela, ama ona olan sevgimle eski ilişkimdeki sevgimi kıyaslayınca arada dağlar kadar fark görüyorum. Geçen 8 sene, benden her anlam da bir şeyler götürdü. Duygularımı, heyecanlarımı vb...
Aklıma geliyor derken hislerin mi var hala o eskisine karşı?
Evet, hala her uyandığımda ilk o geliyor aklıma. Düşünün... Buna karşılık, her uyandığımda gözümün önüne sen geliyorsun diyen bir de nişanlım var hayatımda...
Ama o çok karaktersiz birisi,bu bile sevgiyi bitirmeye igrenmeye yetecek kadar büyük bir şey
Bu arada sormadım ama inşallah evli olduğunu bilmeden başlamıştır iliskiniz
Bu arada nişanlınin geçmişi bilmemesi de çok yanlis
Kastettiği şey cinsellik, ona olan sevgim, her şeyim. Nişanlım, bırakın ondan önce sekiz senelik bir ilişkim olduğunu, ondan önce başka birine aşık olduğumu bile bilmiyor. Ona daha önce kimseye aşık bile olmadığımı söyledim.
Seni kandırmış çok büyük bir şeyi senden gizlemiş ve ömrün boyunca vicdan azabı yaşatacak bir hata yapmana sebep olmuş böyle birini unutmak zor olmamalıBana, seni o kadar seviyorum ki, başka bir adamla beraber olacağını bile bile seni bırakamıyorum diyor. Bu ve buna benzer bir sürü can alıcı cümlesi var. Bunu sadece seven erkek kabul edebilir diyor. Bu benim için kolay mı diyor... Evli olduğunu, beni kendine taparcasına aşık ettikten sonra söyledi. O saatten sonra gençliğinde verdiği kör cesaretle, hiçbir şeyi görmedi gözüm. Kör olmuştum... Nişanlım geçmişimi öğrenirse, benden nefret eder. Onu kaybedemem.
Hala nasil deme.adam eşini aldatmis seni aldatmis birlikte olsan yine aldatcak niye kotu düşünmüyorsun.belki sana söylediği sen benimsin sözünü baskasina soylicek senle evlense bile.belki eşiyle evlenmeden de ona boyle söylemişti bak ayrildi ama.inanma sözlerine ve kaç kurtul savciliga vericem seni birak pesimi diye tehtid et.allahada dua et unuttursun sana diye.kurtuldum nisanlim iyi biri nisanlimla mutlu olucaz zamanla diye olumlu düşün.[/QUOTE][QUOTnasip remol, post: 39254544, member: 616760"]Evet ama nasıl, nasıl yapacağım. Nasıl merak etmeyeceğim ya da nasıl engel olacağım kendime.
ben pek insanlara ne yapacaklarını söylemekten hoşlanmam, daha ziyade soru sorarak kendi isteklerini sorgulamalarını sağlarım. bence kendinizi yeterince sorgulamışsınız, müsaadenizle ayrılın diyorum. çünkü ortada size gerçekten değer verdiği halde aldatılan bi nişanlı var. adamın vebalini almayın.
Seni kandırmış çok büyük bir şeyi senden gizlemiş ve ömrün boyunca vicdan azabı yaşatacak bir hata yapmana sebep olmuş böyle birini unutmak zor olmamalı
Sana bu kadar zarar veren biri sana böyle can alıcı sözler söylese ne ollur ?
başkasıyla olman onun için farketmez çünku o zaten çok geniş bi migdeye sahip
dusunsene sen kendine yakistirir miydin böyle bir şeyi, aklına bile gelmezdi yuva yıkan olmak ama o sana bunu yaptırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?