- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Doğru olan dediğiniz belki de ama, nişanlımı da çok seviyorum. Onunla da güzel hayallerimiz var. Öyle heyecanlı, öyle pozitif ki. Onu haketmediğim ortada ama onu bırakamam da. Evlendiğimiz zaman, tüm ilgimi ona yöneltmeyi, sadece ona yoğunlaşmayı deneyeceğim. Belki o zaman bu kadar acı çekmem ve unuturum...
o zaman bu nişanı bozmalısın
karşındaki insana haksızlık :/
durulmayı bekle bunları aştığın zaman birisini alırsın hayatına
nşanlınızı sevmiyorsunuz. sevseniz sabah uyanınca onu düşünürdünüz.
Tek olsam yine ona dönerim, kendimi biliyorum. Nişanlımı seviyorum ve onunla, onun haberi olmadan avunmaya, unutmaya çalışıyorum. Nişanlıma haksızlık ettiğimin farkındayım ama onsuz büsbütün mutsuz olurum...
Bilmeden de olsa malesef suçsuz sayilmazsinAz da olsa rahatlattın içimi, Meryemd. Ben olsam asla kabul etmezdim, gözümden bile kıskanıyordum onu. Daha da kötüsü ne biliyor musun, istemeyerekte olsa bir yuvanın yıkılmasına sebep oldum ve şimdi çok korkuyorum, aynısını nişanlımda ileride bana yapar mı diye...
Nişanlımı seviyorum ama onun kadar değil hala... yani sanırım...
tekrar söylüyorum, nişanlınızı sevmiyorsunuz. sevmekle kullanmak arasındaki farkı bilmiyorsunuz.
adama çok üzüldüm ya.
Bilmeden de olsa malesef suçsuz sayilmazsinçünkü zor da olsa öğrenince bitmeliydi ama hatanin büyüğü o adamda
Farklı bi açıdan bakacak olursak bence yuva yıkmadin çünkü adamın karakteri bu ve böyle biri ile evlilik sürmez hem senin hem eski esi için
Not:bu arada adam dediysem lafın gelişi
Eger gerçekse,Onunla beraberken, eski eşi bana telefonumdan ulaşmıştı. Onun telefonundan almış numaramı. Evde yokken onun eve başka kadınlar getirdiğini, saç tellerini yataktaki yastıklardan topladığını vb söylemişti. Sana da yar olmaz demişti. ama işte... hep inkar etti..
saygı, minnet, sığınma, kullanma, şefkat... bunlar olabilir ama sevgi değil sizinki.
pigme pofuduk; Seviyorum ama ilk aşkı, ilk heyecanlarımı yaşadığım, gençliğimi verdiğim bir ilişki var, onu da yok sayamıyorum. Nişanlımı sevmesem, onun yanındayken, kendimi o kadar iyi hissetmem. Ona sarılınca dünyadan soyurlanmam değil mi? Nişanlımı seviyorum, sevgimin gitgide daha da büyüyeceğini hissediyorum ama geçmişimden de kurtulamıyorum.
Kendimi daha da kötü hissediyorum şuanEskisinden kurtulmak isterken, yenisine olan sevgi mi yoksa başka bir şey mi sorgulayamam, gerçekten yapamam bunu. Nişanlımı seviyorum.
Tam sana üzülüp kendimden örnekler verecektim ki bu yorumunu gördüm. Nişanlın onceden evli bir adamla birlikte olduğunu biliyor mu? Evlenmek için bu ne acele?Eski sevgilim, onunla tanıştığımda evliydi (ne yazık ki!) Boşandı. Bir çocuğu var, boşandığı eşinin yanında. Bildiğim kadarıyla şuan yalnız. Ayrılık sebebimiz, beni aldatmaları. Onlarca kez aldatıldım ve evlilik gibi bir ihtimalimiz olmadığından da sonunda ayrıldım. Gerçi bu ilk ayrılmamız değildi ama. Eden bulur diye bir laf var, benim içinde böyle oldu. Mutsuzluğun üstüne mutluluk kurulmuyormuş ne yazık ki.
Bu arada sırası değil ama sen naptın? Bitirdin mi?Ben de aile yüzünden bitiriyorum bir nevi ve cok acı
nefret ediyorum şu işlerden
5. aya giriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?