• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl unuttunuz ?

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Bana biraz teselli verin. Evde kimse yok tekim dertlesecegim duvarlar var yalnızca buradan farklı sesler duymak istedim. Hayatınızda derin yaşadığınız bir adamı nasıl unuttunuz, unutabildiniz mi ?

Mesela ben unutamadım. 1 yıl oldu aslında en azından bir şeyleri dinginleştirmek için yeterli zaman oldugunu düşünüyorum. Geçen gün tüm ondan kalanları attım. Bi tişörtü kaldı ona da bir saattir bakıyorum bakıyorum elim varmadı bir türlü. Aslında şey, unutamadığım o değil, onun yaşattıkları.

Bahsettiğim zaman gecırdıgınız herhangi biri değil. Yoğun hisler beslediğiniz adamdan kopunca bunu nasıl atlattınız nasıl oluyor ben ilk defa yaşıyorum bana bir şey deyin.

Kendine zaman ayır. Kuaföre git spora başka yeni kitaplar al, yeni filmler . Odanın dekorasyonunu değiştir. Sana onu hatırlatacak her şeyi değiştir ve kendine iyi bak

Insan nisyandan (unutmak)gelir derler. Bugün değil ama yarın unuturum.insanlar evlenip çocuk yapıp anlaşamayıp ayrılıyor.ve unutup yollarına devam etmeyi başarıyorlar. Sözde önünüze bakın artık.farkli uğraşlar işler bulun

Yaptigi hatalari düşünürüm. Beni sevse kaybetmekten korkar ayrilmazdik zaten diye düşünürüm. Guzel seyleri degil kotu seyleri getir aklina :110:

Nasıl unuttunuz? Unutamadım ki:) uzun süren beraberlikler yaşanılanlar unutulmuyor. Ağlanacak bunalıma girilecek hatırlanacak vs. O tip insanlar unutulmuyor ki.
Kasmayın kendinizi hep dışarıya çıkın bol hava almak en iyisi. Bir yerden kuşlar cıvıldıyor, sabah serinliği iyi hissettiriyor, birileri gülüyor. İnsan hayatın nasıl da devam ettiğine şaşırıyor :) akışına bırakın.

Baska birini daha cok sevene kadar unutulacagini sanmiyorum.Yani cok kotu bir sey yapmadiysa eger o kisi unutulmuyo.Sanki hic kotu bir sey yasanmamis gibi insan hep iyi seyleri hatirliyo..Yani oyle duydum ben:kahve:

unutmadım, unutmaya da çalışmadım, neden unutayım ki, yaşadığım iyi kötü her şey deneyim, güzel anılarım asla unutulsun istemem mesela, hafızamı zoluyorum bazen hatırlayabilmek için, mutlu oluyorum, ne güzel şeyler yaşamışım diyorum, iyi ki yaşamışım, unutmak demek, sıfır tecrubeyle sil baştan başlamak demek olurdu.

Unutmazsın, alışırsın. Akışına bırak. Birgün unutmadığını ama aynı derecede kötü hissetmediğini fark edeceksin. Ağzında buruk bir tat varmış gibi olacak. Güzel şeyleri özleyeceksin ama kötü şeyleri hatırladığında yok olmak ya da bağıra çağıra ağlamak istemeyeceksin.
Güzel anılar da o anılardaki mutluluğunu özlettirecek, sonra alışmış olduğun için hayırlısı deyip işine gücüne bakacaksın.

Bence unutmaya çalışmak hata..
Unutmayacaksınız, hayatınıza giren iyi kötü kimseyi unutmadığınız gibi... ve bu gayet normal, sadece aşk değil yani unutmamaya sebep. Geçmişte bırakmanız ve güzeldi ama geride kaldı; artık başka bir hayatım var ve onsuz devam edebiliyorum demeniz yeterli.. ondan önce hissettirdiği güzel şeyler de yoktu, en azından güzel hatırlayacak birkaç anınız daha oldu. Bunu acıya dönüştürmeyin..

unutmak zorunda degilsinki unutmak icin sevmediniz sonucta yokluğuna alısırsıniz zaman la

Bence unutmazsın. O duyfuları sana biri gelir yaşatır ve sen o zaman eskisi kadar takmamaya başlarsın ama tamamen unutmazsın.o yara kalbinde kabuk bağlar ve ara sıra aklına gelir hatırlar ama eskisi kadar üzmez seni.

Seni aldatmakla suclayan ve o cocukla konusmamasına ragmen "konustum aldatmis beni" diyen çocuksa unutma bence hiç. Hep aklinda kalsın da yarın öbür gün dönmeye kalkarsa bi gaflete düşüp affetmezsin..

He baska birisiyse de zamana bırak, her acı azalıyor. Regl döneminse o yüzden de hassaslasmışsındîr buaralar papatya çayı falan ic rahatlatır :)

Bana da lazım bunun ilacı.şayet bende unutamadım da .6 yıl olduayrılalı kooosskaca 6 yıl :kızgın:

Seni aldatmakla suclayan ve o cocukla konusmamasına ragmen "konustum aldatmis beni" diyen çocuksa unutma bence hiç. Hep aklinda kalsın da yarın öbür gün dönmeye kalkarsa bi gaflete düşüp affetmezsin..

He baska birisiyse de zamana bırak, her acı azalıyor. Regl döneminse o yüzden de hassaslasmışsındîr buaralar papatya çayı falan ic rahatlatır :)

Nerden hatırladın onu :) ve evet tam olarak o. Dediğim gibi yaşattıklarını unutamıyorum dönmesini de beklemiyorum. Yüzü yok dönmeye keşke kalkışsa da hepsini teker teker yüzüne vursam.

Nerden hatırladın onu :) ve evet tam olarak o. Dediğim gibi yaşattıklarını unutamıyorum dönmesini de beklemiyorum. Yüzü yok dönmeye keşke kalkışsa da hepsini teker teker yüzüne vursam.

Ben de hırslanmıstım da o konunu okurken, nasıl böyle hadsiz olabilir bir kadına diye o yüzden seni gördükce hep o geliyo aklıma :)

Boşveeer... değmez ya cidden. Kadınlar birkerede silebiliyolar mı erkekleri, hayır. E niye erkekler silebiliyor? O siliyorsa sen daha da at onu hayatından. Bisey kaybeder misin? Hayır. Hatta yeni gelene yer açtığın için kazanmış bile olursun.

Geçmiş iliskine de o densiz eski sevgiline de tecrübe gözüyle bak bitsin gitsin.

Kadınlar olarak bize bizi iyi hissettirecek erkekler olmalı hayatımızda. Adam hem kıl yumağı olup hem üzüp hem de iftira atmayı kendinde hak göruyor baksana. Ne denir buna? Cahil cesareti mi :D

Çicek gibi mis gibi kızlarız valla, ne çekicen elin sümüklü kıl yumağını. Hala daha niye üzüceksin ki kendini. Elini sallasan ellisi.

Sorun aslında haketmeyecek adamlara "mükemmel erkek" etiketi yapışırmakta. Ama bak ürün defolu çıktı. Ne yapıcaz değiştiricez :P

Ne söylersek söyleyelim anlık rahatlayıcak sana sabah olunca uyandığında tekrar düşünmrye başlayacaksın o yüzddn yapmadığın şeyleri yap aşk acıdı unutulmuyor bide takıntılıysan duygusalsan işin zor tamamen kendi kafanda bitireceksin

Back
X