Sen duygularini acmissin daha yapacagin bir sey yok.Isterse olumlu yaklasim gosterir eger ustune gidersen seni hic sayar.Oksijen degil yaa!Senin ve onun acisindan boyle dusun,zor olmasa umurda olmazzAşk acısı nasıl geçer? 6 aydır birinden hoşlanıyordum dayanamadım açıldım sonun da ama o bana karşı ilgisinin olmadığını bir şeyler yasayamayacağımızı söyledi ama ben hep onla görüşmek istiyorum mesaj atan hep ben oluyorum sürekli kendimi çok düşürdüm ben mesaj atmasam aklına gelmez bana yazmak çok fazla gurursuz ve değersiz hissediyorum kendimi ama elimde değil çok seviyorum unutamıyorum yatıyorum kalkıyorum geziyorum dolaşıyorum aklım da hep o bir de depresyon hastasiyim mahvoldum artık dayanamıyorum hem hastalığa hem de aşk acısına unutmaya çalışıyorum olmuyo çok acı çekiyorum
Gram korkmuyorum ki virüsten filanVallahi dalga gecmek amacli yazmiyorum ama su an gündem o kadar yogunki. Viruse odaklanin, akliniza gelmez
Biliyorum herşeyin farkındayım ama ne yapsam da unutamıyorum ilk defa geldi böyle bir durum başımaCanım önce o telefonu sakince yere bırak derin bir nefes al ve olmayacağını kabullen sen üsteledikçe arkadaşlığınız da biter ki bence hoşlandığın ve sana ilgisi olmayan biriyle görüşme her gördüğünde kötü olursun .. önüne bak başka fırsatlar da çıkacak elbet .. seni istemeyeni sende isteme sonu yok zaten kuzum biliyosun
Senim durumun kabullenmemek.. canım napsan kendine yaparsın şunu bil ki sen kabullenmeden biz ne desek boş sanaBiliyorum herşeyin farkındayım ama ne yapsam da unutamıyorum ilk defa geldi böyle bir durum başımaArkadaş da kalamıyorum bir şeyler olsun istiyorum ama onun bana karşı ilgisi yok görmeyeyim diyorum bi süre bir gün bile bir sene geliyo bana unutmak istiyorum daha fazla acı çekmemek için
Karakterini daha çokNiye çok sevuyorsunki dış görünüsunden dolayı mi
Umarım en kısa zaman da onu unutup dediklerinizi yapabilirimSevgili olmadigin hatta seni reddeden bırını unutamamak mı?
Of keske genc olsam ve kimseye acilmadan bana acılanları da reddederek Firdevs yoreoglu gibi dolansam ortalıkta bencil ve mutlu sekılde.
Genclıgının kıymetini bil hava cok guzel dısarı cık arkadaslarınla bulus calısmıyorsan ise gir.
Suslen ve hayatın tadını cikar.
El dezenfektanını yanından ayırma.
Aşk acısı nasıl geçer? 6 aydır birinden hoşlanıyordum dayanamadım açıldım sonun da ama o bana karşı ilgisinin olmadığını bir şeyler yasayamayacağımızı söyledi ama ben hep onla görüşmek istiyorum mesaj atan hep ben oluyorum sürekli kendimi çok düşürdüm ben mesaj atmasam aklına gelmez bana yazmak çok fazla gurursuz ve değersiz hissediyorum kendimi ama elimde değil çok seviyorum unutamıyorum yatıyorum kalkıyorum geziyorum dolaşıyorum aklım da hep o bir de depresyon hastasiyim mahvoldum artık dayanamıyorum hem hastalığa hem de aşk acısına unutmaya çalışıyorum olmuyo çok acı çekiyorum
Neden seni sevmek zorunda? Neden sana cevap vermek zorunda? Ayrıca olmayan aşkın izdirabini çekip arabeske bağlamışsıniz.cok abartıyorsunuz . yarın başka birinden en ufak bir elektrik alsanız bunu unutacaksınız. Ayrıca sizin bu davranışıniz sizi inanılmaz değersizlestiriyor, onun da bir taraflarını arşa çıkarıyor. Lütfen kendinize saygınız olsun birazAşk acısı nasıl geçer? 6 aydır birinden hoşlanıyordum dayanamadım açıldım sonun da ama o bana karşı ilgisinin olmadığını bir şeyler yasayamayacağımızı söyledi ama ben hep onla görüşmek istiyorum mesaj atan hep ben oluyorum sürekli kendimi çok düşürdüm ben mesaj atmasam aklına gelmez bana yazmak çok fazla gurursuz ve değersiz hissediyorum kendimi ama elimde değil çok seviyorum unutamıyorum yatıyorum kalkıyorum geziyorum dolaşıyorum aklım da hep o bir de depresyon hastasiyim mahvoldum artık dayanamıyorum hem hastalığa hem de aşk acısına unutmaya çalışıyorum olmuyo çok acı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?