NASIL UNUTUCAM !!!

Canım unutmanın bi reçetesi yok, belki hiç unutamayacaksın Hatta en doğrusu hiç unutmamak Ama bir vakit sonra hayatını yoluna koyduktan sonra sadece öyle insnları sevmek gibi bi saçmalığı tekrar yapmamak için hatırlayacaksın Zaten seviyorum derken bir vakit sonra unuttum diyegilen nankördür Boşver sen unutma Bu acıyı çeker de bununla yaşamayı öğrenşrsen kazanan sen olacaksın

Unutursun unutursun.
Neler neler unutulmuyor.
Yeri geliyor ölüme bile alışıp o kişinin varlığını unutabiliyorsun.

Zaman ver kendine.

En yakın arkadaşım bile dalga geçiyor benimle.Kendime güvenim kayboluyor.Bunlarla yaşamak istemiyorum

En yakın arkadaşım bile dalga geçiyor benimle.Kendime güvenim kayboluyor.Bunlarla yaşamak istemiyorum

Demek ki o senin 'en yakın' arkadaşın değil.
Gerçek arkadaş olsa böyle davranmaz. Sana destek olur. Unutman için elinden geleni yapar.
Bence sen yol ver o 'arkadaşına' (!)

Herşeyi herkese anlatmanıza gerek yok...Birini özlüyor olmanız, ona dönmeniz gerektiğini göstermez. Bazen özlemeniz gerekir, bir sabah uyanıp artık özlemediğinizi farkedene kadar.
Yani birgün ölürken yarın birden sildiğim hissizleştiğim oldu unutamıycam diye düsünmek saçma..

Nasıl mı? Zaman ve sabırla..

Ben bu yüzden kimseye güvenmiyorum işte
En iyisi zamana bırak..

Bu arkadaşım da bizim okulda.Eski sevgilimi gördüğümde ne yapmalıyım yani bu insanların beni ezik görmesini istemiyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum

Bak Ezgicik, ne kadar zamanlık bir ilişki yaşadınız sevgilinle bilemem ama, 20 senelik mutlu bir evlilik yaşayan ve maalesef ki eşlerini hastalık veya kaza sonucu kaybeden insanlar var. O insanlar eğer bununla başa çıkabiliyorsa senin hayli hayli çıkman lazım.

Silkelen.

Zamanla durdukça sinirim geçiyor ve onu merak etmeye onun benim hakkımda düşüncelerini merak ediyorum.Bununla nasıl başa çıkabilirim.O zamanlarda neler yapabilirim.Sadece yardım istiyorum.Evet başka insanların daha da büyük dertleri olabilir tabiki.Ama onların daha büyük derdi var diye kendi derdimi de unutamıyorum yok sayamıyorum.

Kaç yaşındasın canım? Okul dediğin üniversite mi lise mi?
Arkadaşın halt etmiş asıl okul başlayınca ve kafan derslerle meşgul olunca unutursun. Şu an boşluktan dönüp dolaşıp aklına geliyor.

Tamam ne güzel işte. Lise değil ki üniversite. Bölümde herkes herkesi öyle çok görmez. Sen derslerine asıl,takma kimseyi kafana. Bir de bakmışsın ki onu unutmuşsun da gönlün başkasına bile kaymış

Tatildeyken aklım ona kayıyor.siz böyle bişeyler yaşadınız mı yani o gibi zamanlarda bu kararlılığımı nasıl canlı tutabilirim

Tatildeyken aklım ona kayıyor.siz böyle bişeyler yaşadınız mı yani o gibi zamanlarda bu kararlılığımı nasıl canlı tutabilirim
Tamda şu an o durumdayım. Ben de bakıyorum dönüp dolaşıp. Whatsapp son görülmesini takip ediyorum falan. Ben de tatildeyim. İşe başlasam da kurtulsam bundan diye sabırsızlanıyorum.
Tek fark biz ayrı değiliz,limoniyiz. Mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi. Kitap falan okuyorum kafam dağılsın,zaman geçsin diye.
Bunu yaşayan tek sen değilsin yani. Kendini ezik hissetme.

gözünüzde büyütmeyin bu insanları lütfen hayatınızı zehir etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…