En yakın arkadaşım bile dalga geçiyor benimle.Kendime güvenim kayboluyor.Bunlarla yaşamak istemiyorum
Merhabalar daha önce ayrılığımla ilgili bir yazı yazmıştım.Onu unutamamaktan korkuyorum.En yakın arkadaşım dediğim insana her şeyi anlatıyordum sadece.Bugün ben hala eski sevgilimin hesaplarını kontrol etmeye devam ettim.Çünkü tatildeyim ve düşünücek çokta bir şeyimmyok o yüzden aklım hep ona gidiyor.Bir yazı beğenmiş bende bunu okuyunca kötü oldum.Salaklıkya arkadaşıma anlattım.Bir şeyler dedi ama oda bu halimi görünce sanırım onu unutamıycağımı düşünüyor.Eski sevgilimle aynı üniversitedeyiz.Onu görünce üzülmekten unutamamaktan korkuyorum.Yakın arkadaşım dediğim insan bu olayın üstüne kızım sen okul açılınca çok kötü olucak faalan dedi güldü.Kendimi çok kötü hissediyorum.Güvensiz hissediyorum ve ezik gibi hissediyorum.İçimde de tutamıyorum.Bana yardım edin lütfen.Ne yapmam gerek?
Tamda şu an o durumdayım. Ben de bakıyorum dönüp dolaşıp. Whatsapp son görülmesini takip ediyorum falan. Ben de tatildeyim. İşe başlasam da kurtulsam bundan diye sabırsızlanıyorum.Tatildeyken aklım ona kayıyor.siz böyle bişeyler yaşadınız mı yani o gibi zamanlarda bu kararlılığımı nasıl canlı tutabilirim
Genel kanı " zaman "la unutulduğu :)Bilen varsa nasil unutulur bana da soylesin. Cok denedim ama olmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?