NASIL UNUTUCAM !!!

Ben son olaydan sonra onu görebildiğim her şeyi sildim kapattım bakalım bir de böyle deniycem.Şimdi iyiyim çünkü kararlılığım tekra geldi son olaydan sonra.Zamanla geçerse de bir yoluna bakıcam.Ama büyük korkum onu gördüğüm de güçsüz olursam diye.

Kararlilik iyidir

Zaman diyenler evet bazılarını zamanla unutabiliyoruz ama 1 yılı geçti ayrılalı ve ben tek "o"nu unutamadim ... :) belki de unutmak istemedim bilmiyorum. Bu hayatında tek bir kişiye oluyor belki. Umarim konu sahibi bu unutmaya calistigin kişi her insanin hayatindaki "o" unutulamayan kişi değildir :) gerisi unutuluyor çünkü inan. Neyse gece gece.. :)

Sana ilacını söylüyorum kararlı olacaksın güçlü olduğunun farkına varacaksın. Eskiyi tamamen aklından çıkarmadan alıcılarını açamazsın diğer kısmetlerinde pırrr uçar gider yada yeni birisi gelirse ona haksızlık yaparsın tam anlamıyla mutlu olamazsın. Şimdi söylemesi kolay ne diyorsun sen deme bende kötü olaylar yaşadım kankalarımız ortak ve pek çevre değiştirme gibi bir şansımda olmadı. Onu unutmayarak böyle devam edersen kendi hayatından çalarsın onun haberi bile olmazzz....

Hiç unutamam deme insan bir zaman sonra unutup gidiyor sanki hiç onu tanımamışsın gibi ,ne zaman ?diyeceksin kalbin onu özlemekten bıktığı beynin onu düşünmekten yorulduğu mantığında yerer artık dediği zaman onu kabinin baş köşesinden alıp bilinnedik bir yerlerde gömdüğün zamsn

Bunu yasayip ve basarmis gibi konusuyorsunuz.. Umarim bende basarabilirim bunu.

Haklısınız.Kararlı olmam gerekiyor.Çünkü eğer onu hala sevdiğimi veya hala ona geri döneceğimi düşünürse daha çok egosu tatmin olucak.Bunu istemiyorum çünkü sevgimi bile haketmeyen birisi.Ayrılık sebebimiz zaten bir bahaneydi.Beni gerçek sevdiğine bile inanmıyorum artık.Ama bir yanım onu istiyor ve özlüyor.Belki de daha yeni olduğu için.Dendiği gibi zaman ve kararlılıkla inşallah hakkımda hayırlısı olur.Çok teşekkür ederim yorumlar için :)

Zaman geçtikçe yanından geçse görmeyecek hale geleceksin.
Anlatarak acını hafifletiyorsun kötü bişey yok.
Sadece Zaman Zaman Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…