Nasıl unutulur nolur söyleyin....

tatlım ne biçim şeyler düşünüyorsun bak benim de aklıma tilki soktun şimdi
kader diye bişey vardır bilir misin
eğer kaderinde bişey varsa ondan kaçamazsın
bu bizim kaderimizde varmış (aynı sıkıntı şuan bende de var)
ama düşünmemeye çalışıyorum
ders çalışıyorum
dersten arta kalan zamanlarda hep bişilerle uğraşıyorum
yoksa düşüne düşüne kafayı yerim
sen şimdi sarılmasınlar diyince durum değişti mi
değişmedi, değişmez

bi de niye kafayı taktın bu kadar , iki gün sürecek bi ilişki yaa naparlarsa yapsınlar
sakın düşünme artık derin derin
sen adam gibi birini bulacaksın inşallah, sadece biraz zaman :))
bu yüzden kalk ders çalış, bişilerle oyalan :))

Ben 1 yıl sarılamadım, 2günlük kıza ait artık. Çok dokunuyo insana ya :5: Bugün bu gece söküp atcam içimden. :14:
Şizofren gibi oldum zaten, yastıkla falan konuştum dün

Ben 1 yıl sarılamadım, 2günlük kıza ait artık. Çok dokunuyo insana ya :5: Bugün bu gece söküp atcam içimden. :14:
Şizofren gibi oldum zaten, yastıkla falan konuştum dün

bi abla bana 'hayatının insanı için bekletiliyorsun' demişti

iyi ki sarılmadın ona
bi erkeğe ilk sarılışın özel olsun
gerçekten değecek birine sarıl ve o kişiyle bi ömür boyu sürsün
buna sarılıp ne yapacaktın, öğ pis kaka :DD

bi abla bana 'hayatının insanı için bekletiliyorsun' demişti

iyi ki sarılmadın ona
bi erkeğe ilk sarılışın özel olsun
gerçekten değecek birine sarıl ve o kişiyle bi ömür boyu sürsün
buna sarılıp ne yapacaktın, öğ pis kaka :DD

İlk defa gülümedim ya :D öğ pis kaka :D :D Haklısın . Haklı oldugunu biliyorum ama ilk günleri atlatsam bende öyle düşüncem.

İlk defa gülümedim ya :D öğ pis kaka :D :D Haklısın . Haklı oldugunu biliyorum ama ilk günleri atlatsam bende öyle düşüncem.

evet tatlım şu bi kaç gün evde durma, dışarı çık, geceleri de biraz ağlayabilrsin ona izin var
sonra her şey normale dönecek..
Allah kimseye benim derdimden vermesin..

eee bu yaşlarda aşk böyledir...

içinn yanar, yüreğin kanarcasına ağlarsın,dünya durur,herşey anlamını yitirir.
hani, belki de kolun kopsa canım bu kadar yanmazdı dersin...
üzülürsün,çok ağlayıp çok yanarsın sonra günler geçer artık daha az yanar canın sanarsın ama en olmadık şarkıda olmadık şyde yine ağlarsın...

sonra birgün kalbin biri için atar işte o zaman anlarsın. aslında boşyere üzülmüşündür. insan yine sevebilir. ve biri giderse daima daha iyi birisi dikilir karşına..

çünkü sen artık çıtayı yükseltmişssindir.

şimdi acını doya doya yaşa.. ama en azından gözünün önünde değil. ve önümüz yaz. aşk daha çok çalar kapını.

eee bu yaşlarda aşk böyledir...

içinn yanar, yüreğin kanarcasına ağlarsın,dünya durur,herşey anlamını yitirir.
hani, belki de kolun kopsa canım bu kadar yanmazdı dersin...
üzülürsün,çok ağlayıp çok yanarsın sonra günler geçer artık daha az yanar canın sanarsın ama en olmadık şarkıda olmadık şyde yine ağlarsın...

sonra birgün kalbin biri için atar işte o zaman anlarsın. aslında boşyere üzülmüşündür. insan yine sevebilir. ve biri giderse daima daha iyi birisi dikilir karşına..

çünkü sen artık çıtayı yükseltmişssindir.

şimdi acını doya doya yaşa.. ama en azından gözünün önünde değil. ve önümüz yaz. aşk daha çok çalar kapını.

Dün gece ağlamak için kastım resmen kendimi ama ağlayamadım, şimdi yine içimi kapladı bi acı. Ne kadar ilginç ya :14:

Acın geçtiğinde kendine okadar kızıcaksın ki yapma bunu anın yok unutman kolay ne gülüşünü gördün ne sınirini ve korkusunu hiç bi duygusunu birlikte yaşamadıgın bı adama aşık olamazsnda değilsinde şuan mesaj atmayan kimse olmadığı için boşluktasın oyuzden üzülüyorsun sende bul birini çivi çiviyi söker ;) en yakından örnek verıım benım 4 yıllık ilişkim bitti dile kolay yani 1 ay üzüldüm sonra umrumda değil artık ama ondan nefret etmek için haklı sebeplerim var

çok gençsin tatlım...
zaten hiç görmemişsin onu..
daha ayrılalı 2 gün olmuş başka bi sevgili bulmuş hemen...
haketmemiş senin sevgini...
yazık etme kendine...
zaman herşeyin ilacı..
unutacaksın tabiki neler neler unutuluyo...
üzülmemeye bak sen yinede...
allah yardım etsin...

oncelıkle ıcıne rabbım ferahık versın
ama emın ol
ne buyuk asklar unutuluyor
ıcıne sındıre sındıre unutrsun zamnla

hem daha 18 yasındasın
bu durumuna 1 2 yıl sonra guleceksın
ben tanımadıgım bırı ıcın kendımı yıprattım dıye

Son düzenleme:
çok şanslısın ya hergün yüzünü görmek zorunda olsaydın.tamamen iletişimi kopar facebook msn hepsinden sil ve zamana bırak geçer

Şu an Emre Antalyada çalışmak için, kız İzmirde. Temmuzda döncek İzmire. Aynı mahalledeler ama :14: Sarılmasınlar ya :14:

yahu o karakterdekı bırı zaten daha cok kıza sarılır..onlar izmirde bulusana kadar senınkı onuda sutlamıs olur..sen bu cocugu unutunca şu ankı haline cok güleceksin,bunun içinmi bu kadar kendımı üzmüşüm diyeceksin..eee aşk bu şuan sen aglıyorsun,gun gelecek sende başkalarını aglatacaksın..bu acıları cektıkce ınsan ılerkı ılıskılerınde daha ayakları yere basar hale gelıyor,daha kontrollü oluyor..bunları yaşıya yaşıya olgunlaşcaksın canım ve emın ol suan herseyın basındasın daha böyle niceleri cıkacak karsına gercek hayatta..ama sen her zaman sana kıymet verenle ol..seni takıp edıyorum ve unuttugun zamanı görmek ıstıyorum..haa ara ara aklına gelebılır ama emın olkı bu kadar acıtmaz artık,hergun bıraz daha onu unutmuş olarak uyanacaksın bak gör:34:

Ya üzülme yani lütfen biliyorum çektiğin şeyleri hissedebiliyorum ama o kişiye değmez yani baksana sana annem öldü diye yalan atmış böyle bi insandan daha neler beklenir sakın geri dönme emin ol ki Allah gönlüne göre birini verecektir sadece bekle ve üzülme ..Birini sevmek içinde uğraşma ozaman aşk olmaz Aşk aklında yokken kalbine girendir yani sadece bekle zaten görmüyorsun untman daha da kolay olur kendine yeni bi sayfa aç bu senin için kötü bi anı olarak kalsın.Yoluna devam et...Unutamıyorum deme yapabilirsin kimse bulunmaz hint kumaşı değil dimi :)

Aşk acısından başka acılar da var dünyada
Başka mutluluklarda var vuslat mutluluğundan başka

FEYZ AHMED FEYZ

Keşke olsan da morartsan :14: Yanımda biri varken unutuyorum acımı, o yüzden geceleri kötü oluyo ya işte...
geceleri film izle , kitap okumayı seviyosan kitap oku ..
bak komik filmler izleyebilirsin yada korku :)
Yanında biri varken tek bir şeye odaklanmıyorsun çünkü aklına çok getirip düşünmüyorsun onu .
Bak canım arkadaşın dediği gibi kitap okumaya başlayabilirsin mesela boş mu kaldın ya da aklına mı gelmeye başladı o kişi hemen aç kitabını ve uzun süre oku iyi gelecektir :)
Ayrıca güzel bir söz paylaşmak istiyorum
"" Yalnız atılan adımlar , yanlış atılanlardan iyidir . ""
Sen onunla yanlış adımlar atmak yerine kendinle en doğru adımları atıyorsun ve en önemlisi de bu bir başkası olmadan kendi hayatımızı güzelleştirmeliyizzz.... :49:

Veeeeee yepyeniii bir güünnnn :3:
Nasılsın şimdii tatlııımm kendini nasıl hissediyorsun ? :54:

sıze ozelden mesaj yazacaktım ama yazamadım bende aydınlıyım bu arada hem ızmırlıymıs neden bulusamadınız

Yanında biri varken tek bir şeye odaklanmıyorsun çünkü aklına çok getirip düşünmüyorsun onu .
Bak canım arkadaşın dediği gibi kitap okumaya başlayabilirsin mesela boş mu kaldın ya da aklına mı gelmeye başladı o kişi hemen aç kitabını ve uzun süre oku iyi gelecektir :)
Ayrıca güzel bir söz paylaşmak istiyorum
"" Yalnız atılan adımlar , yanlış atılanlardan iyidir . ""
Sen onunla yanlış adımlar atmak yerine kendinle en doğru adımları atıyorsun ve en önemlisi de bu bir başkası olmadan kendi hayatımızı güzelleştirmeliyizzz.... :49:

Veeeeee yepyeniii bir güünnnn :3:
Nasılsın şimdii tatlııımm kendini nasıl hissediyorsun ? :54:

İlk geceki gibi değil, ama başkasıyla olmasını kaldıramıyorum hala, 1-2 şarkıda aklıma geliyo arada bi ağlıyorum falan. Bilmiyorum ya :14:
İlgin için çok sağol, gerçekten boş kalmayınca daha az geliyo aklıma :30:

Sorun belki de şu aslında. Kültürlü olması. Ya onunla her şey konuşulabilirdi mesela, Ege üniversitesine gidiliyodu, atıldı tabi kavga yüzünden ama kültürlü biriydi. Konuşması öyle güzeldi ki.. Şimdi diyeceksiniz çok var kültürlü falan falan. Biliyorum ama kimse kimsenin yerini tutmaz ki :14: Ama iyiyim, 2 güne önceye göre çok çok iyiyim. Ağlamıyorum en azından zırt pırt. Daha iyiyim şimdi.
Sizi seviyorum :16:

Back
X