Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok zr allah yardımcınız olsun en kısa zamanda unutrsun bılırım hayalet sevmeyı ne yalanı anlayamadım
sadece bu ilk mesajını okudum arada belki başka şeyler de yazmışsın.Burdaki konulara bakınca derdim ne kadar da utandırıcı diye düşündüm ilk başta. Kimi hasta, kimisinin ailesiyle sorunu var evet aşk acısından daha büyük şeyler... Ama inanın o kadar kötüyüm ki şu an başka hiçbi şey düşünemiyorum. Öylesine başlayan bi internet aşkıydı. 10 ay.... Hiç buluşmadık sadece mesajlaştık, konuştuk. Ama sürekli, sabahtan akşama kadar sürekli. Evet çok saçma duruyo ama nedenleri vardı.. Daha çok uzatırsam daha çok ağlıcam ve artık mideme ağrılar girdi ağlamaktan.. 18 yaşındayım bu arada. Benim merak ettiğim şey ben nasıl unuturum, naparsam unuturum. Ne bileyim ya ne zaman unuturum işteŞu an başka bi sevgilisi var, onunla sarılacağını bile düşündükçe ağlama krizlerine giriyorum. Nasıl geçer
![]()
(Suçun %70i bendeydi kabul ediyorum, ama 2 gün önce ayrılırken o kadar ağır laflar etti ki, kim olsa suratına kapatırdı o telefonu, ben kapatamadım.. Kapatmasını bekledim bu kadar da yüzsüzleştim.. Eski halimden eser kalmadı)
Ağlaman çok normal ve gözlerin doluyorsa ağla . Ağla ki boşalt gözlerini ..İlk geceki gibi değil, ama başkasıyla olmasını kaldıramıyorum hala, 1-2 şarkıda aklıma geliyo arada bi ağlıyorum falan. Bilmiyorum ya
İlgin için çok sağol, gerçekten boş kalmayınca daha az geliyo aklıma![]()
Zaten yalanlar üzerine kurulu olduğu için buluşamadık.. Her şey yalanlar üstüne kuruluydu. O çok istedi buluşmak ama ben yapamadım orası tamamen benim hatamdıÖyle biriymiş ki... Biz bununla ayrılmıştık 7 ay önce falan. Ben tamamen bitirmiştim, aldatılmıştım çünkü. O zamanlar bağlanmamıştım daha komik geliyodu bana internet aşkları çünkü. Bana annesinin öldüğünü söyledi 2 gün sonra, ben de yanında olmalıyım diye düşünüp barıştım. Ama dün sevgilisinden öğrendim ki yok öyle bi şey, daha önce arkadaşı da demişti. Bu bile yalanmış
Ama ben çok seviyorum onu, sarılmasınlar ya off
Çok devrik yazıyorum farkındayım ama kafam yerinde değil kusura bakmayın![]()
sadece bu ilk mesajını okudum arada belki başka şeyler de yazmışsın.
İlk önce herkesin derdi kendine,her zaman derdi kendimizinkinden daha farklı ve önemli insanları gördüğümüzde halimize şükrederiz ama kendi dertlerimizi de hasır altı etmeyiz.
O adamı unutacaksın.Şu anda sana tüm hayatın onu düşünerek geçecek gibi geliyor olabilir hatta kesin öyledir.Ama bu olmayacak bir süre üzüleceksin.Sonra ağırlık yavaş yavaş kalkacak kalbinin üstünden.Daha kimler geleceeeek kimler geçecek karşından.
İnşallah zamanı gelince yaşamının sonuna kadar birlikte mutlu olacağın biriyle karşılaşacaksın.
Daha çok gençsin.Şunu unutma kadınların birçoğu aşk uğruna gurursuzluk yapabiliyor,yapıyor yani hani dedin ya telefonu kapatamadım yüzsüzleştim diye.Bir süre sonra onu yapman bile sana güç veriyor ben bunu niye yapmışım zamanında bir daha böyle bir şey yapmayacağım deme şuuru veriyor.Daha güçlü hissediyorsun kendini.Yaşın küçük şu anda çok üzgünsün.Ama senin bile inanamayacağın kadar kısa sürede geçecek bu yaşadığın.
3 gündür yemek yemeyen ben şu an çikolata manyağı oldumİştahım yerine geldi yani iyiyim. İlginç olan şu ki, geçen 3günde geceleri çok kötü olurken dün gece gayet iyiydim nerdeyse aklıma gelmedi. Artık sabahları daha kötü oluyorum. Neden acaba
![]()
Ayyy sevgilisi çook güzel ya kafayı yicem![]()
Öyle düşünme, senin herhangi bir eksiğin yok sonuçta.hem bu kadar kısa sürede bulunan hatun nasıl bir hatun olabilir ki?![]()
ilk sevgilimden ilk ayrıldığımda ben de çok kötü olmuştum.dediğin gibi yemeden içmeden kesilmiştim.lise 2den beri birlikteydiküniversitedeydim, derslere gidemiyodum gözlerimin şişliğinden, sonra ne mi oldu? aradım ve yüzsüz yüzsüz ondan ilgi ve sevgi beklemediğimi hayatımda olmasıyla yetinembileceğimi söyledim.Düşünsene nasıl ezik gözüktüğümü.Şuan gülüp geçiyorum o zamnlar aklıma geldikçe.Sonra bu şahıs 4 senelik birlikteliğe bir hatun daha ilave etti ve boynuzladı beni.sonra defalarca yemşnler etti benim el ele diz dize fotoğraflarını gördüğüm halde.30 luk bi hatundu bi de yani.kendisi benden 2 yaş büyüktü.ben o zamnlar 19 dum.inandım da salak gibi.3 ay daha devam ettik, sonra bana cinsel birliktelik istediğinden bahsetti, ben istemeyince ayrıldık.kimse senden daha değerli değildir bu hayatta.eğer aksini düşünürsen çok kişi tarafından üzülürsün canım![]()
Ayyy sevgilisi çook güzel ya kafayı yicem![]()
Sevgilisini nerde gordun ki?
Kız f.book hesabımda ekliBen kızla konuştum zaten telefonla, kız beni aramıştı yani.