Unutulmayacak ne var anlamıyorum böyle ilişkileri anlamıyorum .
Çocukla onnca aydır az bir zamanda değil 10 ay hiç görüşmemişsiniz ki bence o çocuk aşık olsaydı bir yolunu bulup gelirdi yanına .
Şu anda bir sevgilisi var ki sevmediği buradan belli sevseydi bir başkasıyla olabilir miydi ? Tabikide hayır .
Ve şimdi okudum da aldatılmışsın birde .
İnternette ya da gerçek ortam da fark etmez aldatılmışsın ve beni sevdiğine eminim diyorsun
Yapma canım yapma nerede sevgi söyler misin ?
Ben ne seni ne de bahsettiğin kişiyi tanımıyorum ama anlattığın kadarıyla bu çocuktan bir cacık olmaz
Seninkisi alışkanlıktı sadece sürekli konuşuyormuşsunuz çünkü bağlamış seni kendine .
Ve birden hayatından çıkıp puff olunca bir boşluğa düştün , garipsedin ..
Şu anki halini anlayabiliyorum ne tür şeyler hissedebildiğini .
Ama dokunmadığın , tenini hissetmediğin birisini unutmak emin ol çok kolay olacaktır .
Bence bir an önce toparla kendini ve kendine olan saygını da yerine getir .
Bir insanın kendinden daha değerli kimi olur söyler misin ?
Seni aldatan , sana ağır laflar eden birisi için bu kadar düşme .
Acı ama böyle devam etsen de bir şey değişeceğini sanmıyorum .
Hadi diyelim barıştınız . Bu çocuk yine sana aynılarını ya da benzerlerini yapacaktır .
Çok geç olmadan kendine gel canım .
Hayat çok kısa değmeyecek insanlar için üzülmeye vaktimiz yok .
Buluşamama benim suçumdu ama daha ilk ay aldatılmıştım ben. O zaman bi şey diyemiyodum neden bilmiyorum ama öyleydi. Onun iyi biri olmadığını da biliyorum. Benden sonraki sevgilisini de aldatmış o yüzden ayrılmışlar.. Şimdi yine sevgilisi var onu da aldattı benimle. Düzgün biri değil, belki de o yüzden bu haldeyim. Acı çektirenler hep daha özel olur, acı çektikçe bağlanırsın. Aşk değil alışkanlık sanırım evet ama inan alışkanlık çok daha zor. Eskiden bana attıgı tüm mesajları o kıza atıyo şimdi, az önce özelden aradım meşgul, kızla konuşuyo

Bu arada ona dün yalvardım ve kendimi engellettim onun hesabından. Yoksa sürekli takip ederdim ve iyice paranoyak olurdum.